Επιλογή `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή`

Επιλέξτε το `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή` αν επιθυμείτε να συνδέεστε αυτόματα στον υπολογιστή στο μέλλον. Ο λογαριασμός σας θα παραμείνει ενεργός για 45 ημέρες. Παρακαλώ μην χρησιμοποιείτε την επιλογή `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή`, εάν χρησιμοποιείτε έναν υπολογιστή με δημόσια πρόσβαση ή πρόσβαση από περισσότερα από ένα άτομα.

Assos

Assos Equipe RS

Assos Equipe RS

Assos Equipe RS

Assos Equipe RS

  • Assos Equipe RS
  • Assos Equipe RS
  • Assos Equipe RS
  • Assos Equipe RS
  • Assos Equipe RS

Assos Equipe RS

Περιγραφή προϊόντος Assos Equipe RS

Το S9 σηματοδοτεί το μέλλον της αγωνιστικής άντλησης, χτισμένο σε μια εντελώς νέα πλατφόρμα που έχει ανασχεδιαστεί από το έδαφος. Με χρόνια δοκιμών και ανατροφοδότησης από τους αναβάτες στο υψηλότερο επίπεδο του αθλήματος, συνεχίζουμε να βλέπουμε ότι η πιο προηγμένη τεχνολογία εισαγωγής είναι τόσο καλή όσο το πλαίσιο που την υποστηρίζει. Λάβετε υπόψη σας τις σκληρές στροφές, το βηματισμό από τη σέλα και τις ώρες επανατοποθέτησης του σώματος που επηρεάζουν σημαντικά τα σορτς σας και τον τρόπο λειτουργίας των ενθέτων και τελικά την άνεση που είναι και οι δύο ικανές να σας προσφέρουν.

Για την αντιμετώπιση αυτών των σημείων, χρησιμοποιήσαμε την A Lock Engineering, το νέο σύστημα στήριξης που περιλαμβάνει ιδιόκτητα υφάσματα και τεχνολογίες που συνεργάζονται για να σταθεροποιήσουν τα σορτς και να ασφαλίσουν το ένθετο στη θέση τους. Η γενιά S9 ενσωματώνει μόνο δύο πάνελ, με ένα κύριο πάνελ "πεταλούδας" που τυλίγει πλήρως τα πόδια και συγκλίνει προς τα πίσω για να σχηματίσει τη νέα μας δομή ergoBox. Αυτός ο σχεδιασμός πλαισιώνει αποτελεσματικά το ένθετο στη θέση του και σας παρέχει ένα εξαιρετικά άνετο περιτύλιγμα στα πόδια σας χρησιμοποιώντας το κλωστοϋφαντουργικό μας προϊόν Type.441, το οποίο έχει σχεδιαστεί ειδικά για την συμπίεση και τη μεταξένια άνεση. Από εδώ προσθέσαμε το μοναδικό rollBar, το οποίο μιμείται την ανοιχτή μπάρα του αγωνιστικού αυτοκινήτου, χρησιμοποιώντας τις λουρίδες για να σταθεροποιήσει το ένθετο καθώς μεταφέρονται τα βάρη σας από αριστερά προς τα δεξιά ενώ στρέφονται. Κάθε λουρί είναι ραμμένο μέσα στη ραφή ακριβώς πάνω από το ένθετο, εξασφαλίζοντας ότι είναι κάτω από προ-φορτωμένη τάση ανά πάσα στιγμή.

Οι λουρίδες έχουν επίσης επανασχεδιαστεί χρησιμοποιώντας βαθμονομημένο τέντωμα καθ 'όλη τη διάρκεια, με το οπίσθιο τμήμα να χρησιμοποιεί ένα ενιαίο τμήμα ελαστικού υλικού - διπλωμένο πάνω από τον εαυτό του - σχηματίζοντας ένα πλαίσιο Α στο πίσω μέρος. Παρέχει περιορισμένη κατακόρυφη τάνυση για μεγαλύτερη σταθερότητα. Στο μπροστινό μέρος, οι ιμάντες είναι κατασκευασμένοι από ένα πιο εύκαμπτο υλικό, με μια αντιβακτηριακή δέσμη άνθρακα, για να φυτίζουν την υγρασία και να είναι επίπεδη.

Έχουμε επίσης επικεντρωθεί σε μια ενιαία πλατφόρμα εισόδου - η οποία εξελίχθηκε από την αποδεδειγμένη Equipe Evo - δίνοντάς μας την ελευθερία να επανεκτιμήσουμε τι είναι το πιο σημαντικό για ένα βελτιωμένο ένθετο spec αγώνα. Μειώσαμε το συνολικό αποτύπωμα για να αφαιρέσουμε επιπλέον βάρος, χρησιμοποιήσαμε αφρό superAir microShock με 3D βάφλα, ενσωματώσαμε το σύστημα KraterCooler για να αυξήσουμε τη ροή αέρα προς τα εμπρός και πήραμε πρόσθετα μέτρα για να αγκυρώσουμε το ένθετο στο πίσω μέρος με τον πατενταρισμένο οριζόντιο σταθεροποιητή μας. Το αποτέλεσμα? Υπογραφή ASSOS άνεση, σταθεροποιημένη.

Η ελβετική εταιρεία που ισχυρίζεται ότι δημιούργησε το lycra ποδηλασία σύντομη, έχει επίσης από καιρό θεωρηθεί ως σημείο αναφοράς για μαύρα σορτς σορτς. Και από τις δοκιμές μας, η σχετικά νέα σειρά S9 συνεχίζει αυτή την κληρονομιά με ασυναγώνιστη άνεση.

Ειλικρινά, αυτά είναι τα πιο άνετα σορτς που έχω φορέσει ποτέ.

Εκπληκτικά άνετα και το ζευγάρι που θα θέλατε για όλες τις βόλτες ημέρας, εντυπωσιακές και μοναδικές λεπτομέρειες που κάνουν μια αξιοσημείωτη διαφορά, ένα σχέδιο που είναι ένα άθροισμα όλων των τμημάτων.

Χαρακτηριστικά:

Μια τεχνολογία κλειδώματος:

Το σύστημα S9 racingFit περιλαμβάνει νέα υφάσματα και τεχνολογίες που λειτουργούν αρμονικά για να σταθεροποιούν τα σορτς και να ασφαλίζουν το ένθετο στη θέση του.

Πεταλούδα μοτίβο:

Ο κύριος πίνακας κλωστοϋφαντουργίας περιτυλίγει πλήρως την κάτω πλάτη και τα πόδια, ενώνονται στο πίσω μέρος. Λιγότερες ραφές οδηγούν σε πιο ομοιόμορφο κράτημα, μικρότερο βάρος και μεγαλύτερη άνεση.

Τύπος.441:

Ένα πατενταρισμένο πέλμα 40 μοτίβων, που έχει σχεδιαστεί ειδικά για θήκη συμπίεσης και μεταξένια άνεση. 200g / m2, UPF 50+, ύγρανση υγρασίας (idroFil fastDry), iceColor, odorControl και εξαιρετικά ανθεκτικό.

RollBar:

Ένα κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σχεδίασης που μιμείται την ανοιχτή μπάρα ενός αγωνιστικού αυτοκινήτου χρησιμοποιώντας τις λουρίδες για να σταθεροποιήσει το ένθετο και να το ασφαλίσει στη θέση του καθώς το βάρος μεταφέρεται από αριστερά προς τα δεξιά ενώ στρέφεται.

ErgoBox:

Μια κατασκευή τετράγωνου σχεδίου που πλαισιώνει αποτελεσματικά το ένθετο στην πλάτη, εγκλωβίζοντας το για μεγαλύτερη σταθερότητα.

Carbon Xbib:

Ένα ενιαίο τμήμα από ελαστικό υλικό - διπλωμένο πάνω στον εαυτό του - σχηματίζοντας ένα υποστηρικτικό πλαίσιο Α που προσφέρει περιορισμένη κατακόρυφη τάνυση στο πίσω μέρος. Πάνω από τη διασταύρωση «Χ», χρησιμοποιείται ένα πιο εύκαμπτο υλικό, που ενσωματώνει μια αντιβακτηριακή δέσμη άνθρακα, για να φυτίζει την υγρασία και να βρίσκεται επίπεδη μπροστά.

ZeroWaist:

Μια ακατέργαστη κοπή, ενισχυμένη με ταινία άκρη για την ομαλότερη μετάβαση μεταξύ του σώματος και του πάνελ από ύφασμα. Περισσότερη άνεση με λιγότερη πίεση.

Ultralight Leg Grippers:

Μια ελαφριά επεξεργασία με πυρίτιο υφασμένη στις ζώνες των ποδιών, η οποία μειώνει το βάρος των υφασμάτων και ασφαλίζει τα σορτς στη θέση τους χωρίς υπερβολική πίεση.

30% Μείωση ραφών:

Οι πιο επίπεδες ραφές, με λιγότερες συνολικά, μεταφράζονται σε περισσότερη άνεση και μικρότερο συνολικό βάρος (180g).

Mod.Dep S9 Βασάλτης:

Αντιβακτηριδιακό φύλλο επίστρωσης μικροϊνών σε τρισδιάστατο βασάλτη χρώματος. Αποτελεί φόρο τιμής στην πέτρα της λάβα που μας δίνει δύναμη, σταθερότητα και θάρρος.

superAir microShock αφρός:

Ένας ελαφρύς ανοιχτόχρωμος αφρός με σύνθεση που απορροφά τους κραδασμούς που επιστρέφει στην αρχική του θέση, γεμίζοντας το κενό κάθε φορά που αλλάζει η θέση της πεταλούδας στη σέλα μέσω της αλλαγής βάρους.

3D βάφλα:

Ένας πατενταρισμένος, τριών στρώσεων διάτρητος αφρός που αυξάνει την αναπνευσιμότητα και εξαλείφει το υπερβολικό βάρος.

Σχεδίαση μείωσης επιφάνειας:

Τοποθετήστε το αποτύπωμα μειωμένο από το προηγούμενο πρότυπο Equipe Evo για να ρίξετε επιπλέον γραμμάρια.

Χρυσή Πύλη:

Μια τεχνολογία με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που διακόπτει τη ραφή κατά μήκος των δύο πλευρικών πλαισίων του ενθέματος, επιτρέποντας μια πιο τρισδιάστατη ελευθερία κινήσεων σε αυτή την ευαίσθητη περιστροφική περιοχή.

Οριζόντια Σταθεροποιητής:

Μια κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας κεντρική ραφή που ασφαλίζει το πίσω μέρος του ενθέματος στο εξωτερικό κλωστοϋφαντουργικό προϊόν, εξαλείφοντας τη μετατόπιση ενώ πετάτε έξω από τη σέλα.

kraterCooler:

Σύστημα μικρών οπών στο μπροστινό μέρος του ενθέματος που αυξάνει τη ροή του αέρα έτσι ώστε οι ευαίσθητες περιοχές σας να διατηρούνται πιο δροσερές.


Αγοράστε τώρα Assos Equipe RS για μόνο 197.99 $. Φτιαγμένο από Assos, Assos Equipe RS είναι διαθέσιμα σε μια ποικιλία μεγεθών και χρωμάτων, και έρχεται πλήρης με όλα όσα θα χρειαστείτε. Στο bikeinn, προσφέρουμε την καλύτερη τιμή από τα αγαπημένα σας ποδήλατο προϊόντα. Δείτε όλη την γκάμα των Panties μέσα από το Aνδρικά ρούχα τμήμα μας.

Χαρακτηριστικά Assos Equipe RS

Φύλο
Ηλικία
Τύπος ενδύματος
Χαρακτηριστικά
Προτεινόμενη χρήση
Μήκος
Τιράντες
Χρώμα

Σχόλια πελατών και ερωτήσεις (1)

Γράψτε μια κριτική για αυτό το προϊόν και κερδίστε CoINNs (Μόνο για τους υπάρχοντες πελάτες)

Γράψτε μια κριτική και κερδίστε CoINNs

(μόνο οι υπάρχοντες πελάτες)

Γράψτε μια αξιολόγηση ή ρωτήστε την ειδική ομάδα εμπειρογνωμόνων μας

Αξιολόγηση προϊόντος

Σημείωση: Τα σχόλια σας θα ελεγχθούν από το προσωπικό μας και θα δημοσιευτούν εντός πέντε εργάσιμων ημερών. Η ερώτησή σας θα απαντηθεί με email, οπότε βεβαιωθείτε ότι η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας είναι σωστή.

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Κλείσιμο