Επιλογή `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή`

Επιλέξτε το `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή` αν επιθυμείτε να συνδέεστε αυτόματα στον υπολογιστή στο μέλλον. Ο λογαριασμός σας θα παραμείνει ενεργός για 45 ημέρες. Παρακαλώ μην χρησιμοποιείτε την επιλογή `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή`, εάν χρησιμοποιείτε έναν υπολογιστή με δημόσια πρόσβαση ή πρόσβαση από περισσότερα από ένα άτομα.

Assos

Assos Ll.milletights_s7

Assos Ll.milletights_s7

  • Assos Ll.milletights_s7
  • Assos Ll.milletights_s7
  • Assos Ll.milletights_s7

Assos Ll.milletights_s7

Περιγραφή προϊόντος Assos Ll.milletights_s7

iJ.bonKa.6 είναι η επόμενη γενιά του τελικού ΑΣΣΟΣ υψηλής απόδοσης σακάκι χειμώνα.


Η λέξη «νέο» στην Άσσο είναι ποτέ απλώς ένα αισθητικό μακιγιάζ. Νέα Άσσος σημαίνει πάντα νέα τεχνολογία, νέα τεχνογνωσία, νέες βελτιώσεις. iJ.bonKa.6 αντικαθιστά το θρυλικό airJack (τελευταία έκδοση, πάνω από οκτώ χρόνια στην παραγωγή). Σε σύγκριση με τον προκάτοχό του, διαθέτει μικρότερο όγκο, ελαφρύτερα, αυξημένη προστασία και περισσότερα functionality.iJ.bonKa.6 είναι το ολοκαίνουργιο, απόλυτη ΑΣΣΟΣ υψηλή απόδοση τον χειμώνα climaRange.6 μονωτικό σακάκι.


ΠΡΟΣΟΧΗ, ΑΣΣΟΣ Novume: για πρώτη φορά μια ΑΣΣΟΣ μονωτικό σακάκι διατίθεται σε δύο συγκεκριμένα σχέδια μοτίβο:


1. mod. CENTO προσαρμόζοντας περιγράμματα στο slimFit ανταγωνισμού τύπο σώματος ποδηλασία.

2. mod. MILLE προσαρμοστεί για να εξυπηρετεί την πιο ισχυρή, regularFit απόδοση αθλητικό τύπο σώματοςΣύνθεση:

38% PA

10% PU

14% ΕΑ

5% PP

33% PESLeidenschaft: Αμέτρητοι άνθρωπο ώρα και προτυποποίηση, το θρυλικό ΑΣΣΟΣ τεχνογνωσία και χιλιάδες Werksmannschaft roadtest χιλιόμετρα από δριμύ χειμώνα ιππασίας πήγε στην μηχανική των iJ.bonKa.6 σας. Όλη η προσπάθεια, θυσία και τον πόνο με ένα μοναδικό στόχο στο μυαλό: απόλυτη άνεση σας. Μια μελλοντική εικονίδιο ΑΣΣΟΣ. Δημιουργήθηκε για τους αναβάτες που απολαμβάνουν πολλά χειμώνα ιππασίας και αξίζουν ευφυή, υψηλής απόδοσης, εξοπλισμό Avantgarde. Η ποιότητα έχει το τίμημά της, αλλά η εμπειρία μας διδάσκει ότι, μακροπρόθεσμα πάντα λιγότερο ακριβά, ιδίως όταν ΑΣΣΟΣ της. iJ.bonKa.6 γίνεται για το ποδήλατο. Δημιουργήθηκε, σχεδιαστεί και κατασκευαστεί από την Άσσο της Ελβετίας.


ALS CLIMARANGE Χειμώνας


Πώς να το χρησιμοποιήσετε;

iJ.bonKa.6 είναι το δεύτερο ένδυμα outershell στρώμα σας, κατασκευασμένο για να λειτουργούν τέλεια εντός ALS σας (Άσσος Layering System). Χρησιμοποιήστε το σε κρύες συνθήκες οδήγησης το χειμώνα, πάνω από 0 ° C (32 ° F). Η bonKa λειτουργεί καλύτερα όταν χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με την επόμενη στο δέρμα ΑΣΣΟΣ μονωτήρες διαδραστικό σώμα.


ALS ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ


ΑΣΣΟΣ προσφέρει 7 climarange ειδικά διαδραστικά μονωτήρες σώμα. Κατά προτίμηση, χρησιμοποιήστε το bonka με mod.interactive.6. Ωστόσο, η ALS είναι μια κατευθυντήρια γραμμή. Χρησιμοποιώντας ένα ελαφρύτερο ή βαρύτερο δίπλα στο δέρμα διαδραστικό μονωτικό σώμα, μπορείτε να ρυθμίσετε απόλυτα στις ανάγκες σας και να επεκτείνει τη χρήση climaRange. Κατά την οδήγηση συνθήκες είναι περίπου 0 ° C (32 ° F), δοκιμάστε φορώντας δύο στρώματα: το διαδραστικό fall.4 σε συνδυασμό με διαδραστικό winter.6 και την iJ.bonKa.6 πάνω του. Δουλεύει! Η iJ.bonKa.6 έχει σχεδιαστεί για να λειτουργούν τέλεια εντός του συστήματος: συνδυάστε το με καλσόν LL.716 ΑΣΣΟΣ για μέγιστη απόδοση.


Μηχανολογία τεχνολογική


Η iJ.bonKa.6 αντιπροσωπεύει βασική αρμοδιότητα σε όλο της το μεγαλείο: Άσσος έθιμο, αποκλειστική avant garde υφάσματα σε συνδυασμό με το θρυλικό ΑΣΣΟΣ προ σχήμα, ειδικά θέση οδήγησης σχεδιασμό μοτίβο ξέρουν πώς. Κατασκευασμένο με τη χρήση του ποδηλάτου ΑΣΣΟΣ συγκεκριμένη επιστήμη της χαρτογράφησης του σώματος το σχεδιασμό των πατρόν.


Σημασία, εφαρμόζοντας την απόδοση συγκεκριμένων υφάσματα σε διάφορα μέρη του σώματος του ποδηλάτου για να εξασφαλίσει τον απόλυτο έλεγχο της θερμοκρασίας του σώματος κάτω από κρύο, χειμώνας συνθήκες οδήγησης. Πρέπει να προστατεύουν και να απομονώνουν το σώμα σας, δεν θα ασφυκτιούν!


ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΉ


Η iJ.bonKa.6 διαθέτει 32 κομμάτια πατρόν, 6 διαφορετικά υφάσματα και 13 εξαρτήματα. ΑΣΣΟΣ τεχνολογία TwinDeckFoiling στο στήθος και στο βραχίονα τμήματα είναι εντάσεως εργασίας κατασκευή διπλής στρώσης, ένας συνδυασμός strataGonUltra AIRBLOCK υφαντικών έξω και RXQ ύφασμα στο εσωτερικό. Γιατί; Πιο αποτελεσματική μόνωση, ταιριάζει καλύτερα περιγράμματος. Οι περιοχές του στήθους και του αγκώνα


διαθέτουν ένα πρόσθετο, ανάμεσα στρώση προστασία από τον άνεμο. Μέσα στον χώρο του γιακά, ο iJ.bonKa.6 διαθέτει ένα πρόσθετο, εργονομικό εσωτερικό στρώμα


κατασκευή ζιβάγκο ότι το περίγραμμα στο στήθος και γιακά σας τέλεια. Αυτό σας επιτρέπει να εργάζεστε με το μπροστινό κύριο φερμουάρ ως πρόσθετη συσκευή εξαερισμού για ανηφόρες, χωρίς να μειώνεται το στήθος και το κολάρο μόνωσης.


Πίσω πλευρά διαθέτει ΑΣΣΟΣ RX κλωστοϋφαντουργίας για την ενίσχυση εξαερισμού, επιτρέποντας ουσιαστικά την iJ.bonKa.6 σε trans ατμών λιμάνι.

Ολοκληρωμένη ΑΣΣΟΣ σχεδιασμό πίσω πίνακα σταθεροποιητή, επιτρέπουν την iJ.bonKa.6 να κάνετε κλικ πάνω στο σώμα σας, τη μείωση των καθέτων τέντωμα και κρατήστε φορτωθεί τσέπες όπου πρέπει να είναι: στη θέση (όχι κρέμασμα). ΑΣΣΟΣ πατενταρισμένη συχνά μιμούνταν, ποτέ ισοφάρισε.

Τα πλαϊνά πάνελ και κάτω βραχίονες που κατασκευάζονται από τη νέα ΑΣΣΟΣ AIRBLOCK υφαντικών μεμβράνη, strataGonMedium.


Campionissimo AEPD


Ανατομική εφαρμογή, εργονομικά preshaped. Προσαρμοστούν ώστε να ταιριάζουν στο σώμα στη θέση ποδηλασίας, incorpo βαθμολογία της επιστήμης ΑΣΣΟΣ της περιοχής χαρτογράφηση του σώματος ποδηλασία διαφορετικά υφάσματα σε σχήμα και διαμορφώνεται σε θέση που να επιτρέπει iJ.bonKa.6 σας για να κάνει τη δουλειά σωστά. Κλικ για, στη συνέχεια ακολουθεί οι κινήσεις σας. Πολύ σημαντικό! Είναι σημαντικό ότι επιλέγετε τέλειο μέγεθος σας. IJ.bonKa.6 σας μπορεί να λειτουργήσει σωστά μόνο όταν συμμορφώνεται με το σώμα σου στην μπαίνει θέση.


ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΥΦΑΣΜΑ


IJ.bonKa.6 σας χρησιμοποιεί το υφασμάτινο ΑΣΣΟΣ AIRBLOCK strataGonUltra. Αυτή η τελευταία ΑΣΣΟΣ ύφασμα "κόσμημα" είναι σε θέση να προστατεύσει και να ανταποκρίνεται έξυπνα στις αλλαγές των κλιματικών συνθηκών και της θερμοκρασίας του σώματος. Με εξαιρετική ελαστικότητα που καταλήγει σε ένα ρούχο που να ταιριάζει, μονώνει και ακολουθεί το σώμα σας καλύτερα. Στην περίπτωση της iJ.bonKa.6, ο καινοτόμος μοναδικότητα έγκειται στην τεχνολογία ένδυμα. Αντί να εφαρμόσει ένα σάντουιτς παραδοσιακό μεμβράνη (υφάσματα κολλημένα μεταξύ τους), ΑΣΣΟΣ επέλεξε για τα προσφάτως ανεπτυγμένα λύση τεχνολογία TwinDeckFoiling της: stratagonUltra χρησιμοποιείται ως το εξωτερικό στρώμα και λειτουργεί ως ένα σούπερ φως, σούπερ ελαστικό ασπίδα, εξασφαλίζοντας θερμική ενέργεια απόκριση, λειτουργία windblock και νερό αντίσταση. Κάτω θα βρείτε το μη κολλημένα RXQ εσωτερικό ύφασμα μονωτικό στρώμα. Καθήκον του είναι να διατηρήσει ένα σταθερό μικροκλίμα με μονωτική σας θερμικά και τη φροντίδα της διαχείρισης της υγρασίας. ΑΣΣΟΣ τεχνολογία TwinDeckFoiling χρησιμοποιείται στο μπροστινό και πάνω πάνελ του βραχίονα, παρέχοντας αυξημένη περιγράμματος, τέσσερις way stretch εφαρμογή και επιτάχυνση ιδιότητες μεταφοράς υγρασίας. Παρά το γεγονός ότι μια πιο δαπανηρή διαδικασία συναρμολόγησης, τα πλεονεκτήματα που παρέχονται δικαιολογήσουν το κόστος. strataGon είναι ο ΑΣΣΟΣ κλωστοϋφαντουργίας οικογένεια της AIRBLOCK, με απανωτές στρώσεις, υψηλό κατά επιδόσεων έξυπνο ύφασμα: λιγότερο όγκο, βελτιωμένη μόνωση, την καλύτερη ......ΒΑΣΙΚΆ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΆ


Η iJ.bonka.6 διαθέτει 32 κομμάτια πατρόν, 6 διαφορετικά υφάσματα και 13 εξαρτήματα.

ΑΣΣΟΣ ποδηλασία συγκεκριμένη επιστήμη της χαρτογράφησης του σώματος το σχεδιασμό των πατρόν.

Ανατομική εφαρμογή, εργονομικά προ σχήμα. Προσαρμοστούν ώστε να ταιριάζουν στο σώμα στη θέση ποδηλασίας.

ΑΣΣΟΣ τεχνολογία TwinDeckFoiling.

Εμπρός, βραχίονα, γιακά και πλαϊνά πάνελ διαθέτουν strataGon AIRBLOCK ύφασμα μεμβράνης.

α strataGon AIRBLOCK: παρέχει τη θερμοκρασία του σώματος λειτουργία ανταπόκριση χάρη στην μόριο gapping τεχνολογία. Είναι ζωντανό!

Πρόσθετα, εργονομικό εσωτερικό κατασκευή ζιβάγκο στρώμα.

Ολοκληρωμένη ΑΣΣΟΣ πίσω σταθεροποιητή σχεδιασμός πάνελ


Μήπως σας αρέσει Assos Ll.milletights_s7; Αν ψάχνετε για ένα online κατάστημα που ειδικεύεται στον ποδήλατο εξοπλισμό, ανακαλύψτε bikeinn. Σαν Assos εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος, όλα μας τα ποδήλατο προϊόντα έχουν την πλήρη εγγύηση κατασκευαστή της Assos. Επιλέξτε ένα από τις Aνδρικά ρούχα κατηγορίες μας και ανακαλύψτε το φάσμα των Aνδρικά ρούχα προϊόντων που έχουμε για την αγαπημένη σας δραστηριότητα. Για να διώξετε τυχόν αμφιβολίες, επικοινωνήστε με την ομάδα μας μέσω τηλεφώνου ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Μην περιμένετε άλλο!

Χαρακτηριστικά Assos Ll.milletights_s7

Φύλο
Ηλικία
Τύπος ενδύματος
Χαρακτηριστικά
Προτεινόμενη χρήση
Μήκος
Τιράντες
Χρώμα

Σχόλια πελατών και ερωτήσεις (1)

Γράψτε μια κριτική για αυτό το προϊόν και κερδίστε CoINNs (Μόνο για τους υπάρχοντες πελάτες)

Γράψτε μια κριτική και κερδίστε CoINNs

(μόνο οι υπάρχοντες πελάτες)

Γράψτε μια αξιολόγηση ή ρωτήστε την ειδική ομάδα εμπειρογνωμόνων μας

Αξιολόγηση προϊόντος

Σημείωση: Τα σχόλια σας θα ελεγχθούν από το προσωπικό μας και θα δημοσιευτούν εντός πέντε εργάσιμων ημερών. Η ερώτησή σας θα απαντηθεί με email, οπότε βεβαιωθείτε ότι η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας είναι σωστή.

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Κλείσιμο