Επιλογή `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή`

Επιλέξτε το `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή` αν επιθυμείτε να συνδέεστε αυτόματα στον υπολογιστή στο μέλλον. Ο λογαριασμός σας θα παραμείνει ενεργός για 45 ημέρες. Παρακαλώ μην χρησιμοποιείτε την επιλογή `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή`, εάν χρησιμοποιείτε έναν υπολογιστή με δημόσια πρόσβαση ή πρόσβαση από περισσότερα από ένα άτομα.

Αρχική σελίδα

Επιστροφές

Επιστροφές

Πρέπει να επιστρέψετε την αγορά σας; Είναι εύκολο και γρήγορο!

Συνδεθείτε στο λογαριασμό μου και εκτυπώστε την ετικέτα επιστροφής

Ετοιμάστε ένα νέο δέμα και επισυνάψτε την ετικέτα επιστροφής εξωτερικά

Στείλτε το δέμα σας

Μετά την επαλήθευση ότι το προϊόν είναι σε άριστη κατάσταση, θα γίνει η επιστροφή χρημάτων

Πολιτική επιστροφών

Ποια είναι η πολιτική επιστροφών;

Έχετε 30 ημέρες για να αποφασίσετε αν το προϊόν είναι κατάλληλο για εσάς. Εμείς θα σας επιστρέψουμε τα χρήματα για οποιοδήποτε προϊόν(ντα), υπό την προϋπόθεση ότι το προϊόν(ντα) δεν έχουν υποστεί ζημιά, είναι λερωμένα, πλυμένα, τροποποιημένα ή φθαρμένα και όλες οι ετικέτες δεν έχουν κοπεί. Αν, για παράδειγμα, επιθυμείτε άλλο μέγεθος ή άλλο χρώμα, θα πρέπει να κάνετε μια νέα παραγγελία στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Θέλετε να επιστρέψετε κάτι; Παρακαλώ βεβαιωθείτε ότι πληρούνται τα ακόλουθα κριτήρια:

- Μπορείτε να επιστρέψετε οποιοδήποτε προϊόν εντός 30 ημερών από την παραλαβή της αρχικής παραγγελίας σας για να σας επιστρέψουμε τα χρήματα σας.

Παρακαλούμε σημειώστε ότι λόγω της φύσης τους, προσαρμοσμένα / εξατομικευμένα προϊόντα, όπως παπούτσια ποδοσφαίρου, γάντια, t-shirts ή σκι δεν μπορούν να επιστραφούν, εκτός αν είναι ελαττωματικά ή έχουν ζημιά κατά τη μεταφορά.

- Όλα τα προϊόντα πρέπει να είναι αφόρετα και στην αρχική τους κατάσταση. Τα επιστρεφόμενα προϊόντα πρέπει να περιλαμβάνουν τις ετικέτες και οποιαδήποτε συσκευασία, π.χ. τα παπούτσια πρέπει να επιστραφούν με τον αρχικό κουτί παπουτσιών. Παρακαλούμε να μην τοποθετείτε ετικέτες ή κολλητική ταινία απευθείας στην συσκευασία.

- Στην σπάνια περίπτωση που ένα προϊόν επιστρέφεται σε μας σε ακατάλληλη κατάσταση, ίσως χρειαστεί να το στείλουμε πίσω σε σας.

- Τα προϊόντα είναι δική σας ευθύνη μέχρι να φτάσουν την αποθήκη μας, οπότε βεβαιωθείτε ότι είναι σωστά συσκευασμένα και δεν μπορούν να υποστούν φθορά στο δρόμο! Σας προτείνουμε να κρατήσετε μια απόδειξη της ταχυδρομικής αποστολής. Επιστροφές στη διεύθυνση μας: TRADEINN RETAIL SERVICES, S.L. c/ Pirineus, 1, 17460 Celrà (Girona), Spain.

Έχετε επίσης το δικαίωμα να ανακαλέσετε από τη σύμβαση χωρίς να παρέχετε κάποια αιτία. Όλα τα προϊόντα πρέπει να είναι αφόρετα και στην αρχική τους κατάσταση. Η περίοδος ανάκλησης είναι 14 ημέρες από την ημερομηνία που έχετε παραλάβει την παραγγελία σας. Για να ασκήσετε το δικαίωμα ανάκλησης σας, θα πρέπει να μας ενημερώσετε χρησιμοποιώντας τη φόρμα επιστροφής.

Πώς μπορώ να επιστρέψω κάτι;

Αν επιθυμείτε να επιστρέψετε ένα Προϊόν, ακολουθήστε την παρακάτω διαδικασία:

Βήμα 1: Συνδεθείτε στον λογαριασμό μου: Σύνδεση

Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας χρησιμοποιώντας τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τον κωδικό πρόσβασής σας και επιλέξτε Οι αγορές μου. Παρακαλώ κάντε κλικ στην παραγγελία και επιλέξτε το/τα προϊόν/ντα που θα θέλατε να επιστρέψετε. Τώρα μπορείτε να επιλέξετε το λόγο επιστροφής και να εκτυπώσετε την ετικέτα επιστροφής σας. Σε περίπτωση που χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες, θα σας ενημερώσουμε άμεσα.

Βήμα 2: Προετοιμάστε το δέμα σας

Μόλις εκτυπώσετε την ετικέτα επιστροφής σας, παρακαλούμε να προετοιμάσετε το δέμα σας. Παρακαλούμε φροντίστε να στείλετε το/τα προϊόν/ντα πίσω σε άριστη συνθήκη(αχρησιμοποίητο, με τις ετικέτες, στην αρχική του συσκευασία) και χρησιμοποιήστε ένα νέο πακέτο / συσκευασία για να είστε σίγουροι ότι δεν θα κολλήσετε ετικέτες ή κολλητική ταινία απευθείας στην αρχική συσκευασία του προϊόντος.

Βήμα 3: Στείλτε το δέμα σας

Επισυνάψτε την ετικέτα επιστροφής στο εξωτερικό της συσκευασίας και στείλτε το δέμα στη διεύθυνση που αναγράφεται στην ετικέτα επιστροφής.

Βήμα 4: Επιστροφή χρημάτων

Όταν η επιστροφή σας είναι υπό επεξεργασία, θα λάβετε ένα αυτόματο email. Επίσης, θα σας στείλουμε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μόλις έχουμε ολοκληρώσει την επιστροφή σας. Κάθε επιστροφή χρημάτων εκδίδεται αυτόματα με τη μέθοδο πληρωμής που χρησιμοποιήσατε για να τοποθετήσετε την αρχική παραγγελία σας. Μπορεί να χρειαστούν έως και 15 εργάσιμες ημέρες (εκτός από τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες) από την ημερομηνία της επιστροφής σας που παραδόθηκε πίσω στην αποθήκη μας και να ολοκληρωθεί.

ΣΗΜ .: Εάν θέλετε να ανταλλάξετε το προϊόν σας, θα πρέπει να το επιστρέψετε και στη συνέχεια να τοποθετήσετε μια νέα παραγγελία. Παρακαλώ να έχετε κατά νου ότι κάθε εγγύηση αποφασίζεται και καλύπτεται απευθείας από τον κατασκευαστή. Ως επίσημος πωλητής, προσφέρουμε την υπηρεσία εγγύησης, συλλέγοντας το ελατωματικό προϊόν στο κόστος μας και το ξαναστελνουμε στον κατασκευαστή, καθώς και επεξεργαζόμαστε όλον τον περαιτέρω χειρισμό. Έτσι, αμέσως όταν λάβουμε απάντηση σχετικά με την υπόθεσή σας, θα είμαστε σε θέση να ενεργήσουμε αμέσως όπως υποδεικνύεται από το εμπορικό σήμα. Θα ενημερωθείτε άμεσα από εμάς, αν η εγγύηση έχει γίνει δεκτή και αν ναι, ο κατασκευαστής θα το πισκευάσει ή θα αντικαταστήσει το προϊόν.

Τι θα συμβεί εάν λάβω ένα ελαττωματικό / κατεστραμμένο ή λανθασμένο προϊόν;

Εάν λάβετε ένα ελαττωματικό / κατεστραμμένο ή λανθασμένο προϊόμ, ακολουθήστε την παρακάτω διαδικασία:

Βήμα 1: Συνδεθείτε στον λογαριασμό μου: Σύνδεση

Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας χρησιμοποιώντας τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τον κωδικό πρόσβασής σας και επιλέξτε Οι αγορές μου.

Βήμα 2: Επιλέξτε παραγγελία / προϊόν

Παρακαλώ κάντε κλικ με τη σειρά και επιλέξτε το κατεστραμμένο / ελαττωματικό ή λανθασμένο προϊόν / ντα. Παρακαλώ επιλέξτε τον λόγο της επιστροφής σας.

Βήμα 3: Πληροφορίες / φωτογραφίες

Για να επεξεργαστούμε την αίτησή σας, σας ζητούμε να μας δώσετε μια σύντομη περιγραφή για το ελάττωμα, καθώς και τουλάχιστον μία εικόνα, όπου μπορεί να αποδειχθεί η ζημία / βλάβη / διαφορά. Εικόνες μπορεί να προσαρτηθούν άμεσαστην φόρμα. Σε περίπτωση που το δέμα σας έφτασε κατεστραμμένο και έχετε ήδη υπογράψει την παραλαβή, θα πρέπει να μας δώσετε μέσα σε 4 ημέρες πρόσθετες πληροφορίες, όπως:

Βήμα 4: Διαδικασία

Από τη στιγμή που θα λάβουμε κάθε απαιτούμενη πληροφορία, θα εξετάσουμε το αίτημά σας το συντομότερο δυνατόν.

Δεν μπορούμε να δεχτούμε παράπονα για τα ακόλουθα ελαττώματα:

- Κατεστραμμένα λόγω λανθασμένης ή έντονης χρήση.
- Αυξημένη εφίδρωση.
- Μεταφορά Χρώμα (δηλαδή τζιν που χρωματίζει κάλτσες μπλε).
- Κατεστραμμένα εξαιτίας εξωτερικούς παράγοντες, όπως η τριβή, αιχμηρά αντικείμενα ή χημικές ουσίες.
- Τα άκρα που προκαλούν σωματική δυσφορία π.χ. φουσκάλες.
- Εικόνα του κατεστραμμένου αντικείμενου.
- Εικόνα του δέματος, ετικέτα, καθώς και η βλάβη του δέματος.

Πώς μπορώ να πάρω την επιστροφή των χρημάτων μου;

Οποιαδήποτε επιστροφή, θα εκδοθεί αυτόματα με τη μέθοδο πληρωμής που χρησιμοποιήσατε για να κάνετε την αρχική σας παραγγελία.

- Εάν η πληρωμή έγινε μέσω χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας, τα χρήματα θα επιστραφούν στον τραπεζικό λογαριασμό που συνδέεται με την κάρτα.

- Αν η πληρωμή έγινε μέσω του PayPal, η αξία της επιστροφής σας θα επιστραφούν στο λογαριασμό PayPal.

Θα λάβετε ένα email επιβεβαίωσης όταν η επιστροφή σας παραληφθεί στην αποθήκη μας, και θα πρέπει να λάβετε την επιστροφή χρημάτων σας μέσα σε 48 ώρες από τη λήψη αυτό το email.

Παρακαλούμε σημειώστε: αν έχετε λάβει ένα δώρο και θα θέλατε να το επιστρέψετε για μια επιστροφή χρημάτων, το πρόσωπο που αρχικά αγόρασε το δώρο θα λάβει την επιστροφή. Ζητούμε συγγνώμη για την όποια ταλαιπωρία μπορεί να προκαλέσει.

Το αυθεντικό κόστος παράδοσης επιστρέφεται μόνο εάν οι αποδόσεις είναι για τα ελαττωματικά προϊόντα και κατεστραμμένα που στάλθηκε.

Πώς μπορώ να ανταλλάξω ένα στοιχείο;

Εμείς δεν προσφέρουμε ανταλλαγές, μόνο επιστροφές. Απλά επιστρέψτε την αρχική σας παραγγελία για επιστροφή χρημάτων ή μια νέα παραγγελία.

Ποιος πληρώνει τα ταχυδρομικά τέλη για την επιστροφή προϊόντων;

Αν επιστρέψετε κάτι που οφείλεται στο ότι είναι ακατάλληλο ή δεν μπορεί να συναρμολογηθεί σωστά, θα πρέπει να καταβάλετε τα έξοδα αποστολής για να το επιστρέψει σε μας. *

Αν κάποιο προϊόν φθάσει χαλασμένο ή ελαττωματικό θα κανονίσουμε να επιστρέψει στην αποθήκη μας και είτε θα μεριμνήσουμε για την αντικατάσταση του προϊόντος ή θα επιστρέψουμε την τιμή σε σας.

* Τώρα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Cycleon για να επιστρέψετε τα ανεπιθύμητα αντικείμενα - έναν βολικό τρόπο επιστροφής των δεμάτων σε ανταγωνιστικές τιμές. Για τις χώρες της ΕΕ, η ετικέτα επιστροφής κοστίζει 7,99 € (η υπηρεσία αυτή δεν είναι προς το παρόν διαθέσιμη για την Ελλάδα).

Αυτή η υπηρεσία είναι διαθέσιμη για τις ακόλουθες χώρες: Βέλγιο, Βουλγαρία, Κροατία, Κύπρος, Τσεχική Δημοκρατία, Δανία, Εσθονία, Φινλανδία, Γαλλία, Γερμανία, Ουγγαρία, Ιρλανδία, Βουλγαρία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σλοβενία, Ισπανία, Σουηδία, Ελβετία και Ηνωμένο Βασίλειο.

Για τους πελάτες εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης, χρησιμοποιήστε την ταχυδρομική σας υπηρεσία, καθώς αυτό θα πρέπει να αποφεύγεται η περίπλοκη διαδικασία εκκαθάρισης παρόλο που σας συνιστούμε να ελέγχετε τα τέλη πριν την αποστολή.

Ποια είναι η πολιτική της εγγύησης;

Ως επίσημος πωλητής, όλα τα προσφερόμενα προϊόντα μας καλύπτονται από 2 χρόνια εγγύηση του κατασκευαστή. Προσφέρουμε υπηρεσία εγγύησης από τη συλλογή του ελλατωματικού προϊόν/ντα με δικό μας κόστος και το ξαναστέλνουμε στον κατασκευαστή, καθώς και επεξεργαζόμαστε όλο τον περαιτέρω χειρισμό. Αν ένα ελάττωμα κατασκευής αναγνωρίζεται από τον κατασκευαστή, όλα τα παραγόμενα έξοδα αποστολής, τόσο για τη μεταφορά επιστροφής για την αποστολή του αντικαθίστανται ή επισκευάζουν το προϊόν, είναι σε βάρος μας. Διατηρούμε το δικαίωμα να αρνηθούμε την ανταλλαγή ενός προϊόντος στην περίπτωση που το προϊόν δεν έχει φθάσει στους όρους που αναφέρονται στην πολιτική επιστροφών μας.

Έτσι, τη στιγμή που θα μπορέσουμε να λάβουμε μία απάντηση σχετικά με την υπόθεσή σας, θα είμαστε σε θέση να ενεργήσουμε αμέσως όπως υποδεικνύεται από το εμπορικό σήμα. Θα ενημερωθείτε άμεσα από εμάς, αν η εγγύηση έχει γίνει δεκτή και αν ναι, ο κατασκευαστής θα επισκευάσει ή θα αντικαταστήσει το προϊόν.

Για να επεξεργαστούμε την εξουσιοδότησή σας, σας παρακαλούμε να ακολουθήσετε την παρακάτω διαδικασία:

Βήμα 1: Συνδεθείτε στον λογαριασμό μου: Σύνδεση

Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας χρησιμοποιώντας τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τον κωδικό πρόσβασής σας και επιλέξτε Οι αγορές μου.

Βήμα 2: Επιλέξτε παραγγελία / προϊόν

Παρακαλώ κάντε κλικ με τη σειρά και επιλέξτε το κατεστραμμένο / ελαττωματικό προϊόν/ντα. Παρακαλώ επιλέξτε 4. το προϊόν δεν λειτουργεί ή είναι ελαττωματικό ως λόγος επιστροφής.

Βήμα 3: Πληροφορίες / φωτογραφίες

Για να επεξεργαστούμε την αίτησή σας, σας ζητούμε να μας δώσετε μια σύντομη περιγραφή για το ελάττωμα, καθώς και τουλάχιστον μία εικόνα, όπου μπορεί να αποδειχθεί η ζημία / βλάβη / διαφορά. Εικόνες μπορεί να προσαρτηθούν άμεσαστην φόρμα.

Βήμα 4: Διαδικασία

Από τη στιγμή που θα λάβουμε κάθε απαιτούμενη πληροφορία, θα εξετάσουμε το αίτημά σας το συντομότερο δυνατόν. Δεν μπορούμε να δεχτούμε παράπονα για τα ακόλουθα ελαττώματα:

- Κατεστραμμένα λόγω λανθασμένης ή έντονης χρήση.
- Αυξημένη εφίδρωση.
- Μεταφορά Χρώμα (δηλαδή τζιν που χρωματίζει κάλτσες μπλε).
- Κατεστραμμένα εξαιτίας εξωτερικούς παράγοντες, όπως η τριβή, αιχμηρά αντικείμενα ή χημικές ουσίες.
- Τα άκρα που προκαλούν σωματική δυσφορία π.χ. φουσκάλες.

Promotion: Δωρεάν επιστροφές με πληρωμή PayPal

Τώρα μπορείτε να έχετε δωρεάν τις επιστροφές των παραγγελιών που πληρώνονται με το PayPal! Αυτό σημαίνει ότι αν θέλετε να επιστρέψετε ένα ανεπιθύμητο προϊόν, τα έξοδα αποστολής για την αποστολή πίσω σε μας, θα πρέπει να πληρωθούν από το PayPal άμεσα σε PayPal λογαριασμό σας. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε αυτή την προσφορά πριν κάνετε μια αγορά, προκειμένου να εγκριθεί.

Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τους όρους και τις προϋποθέσεις πριν προχωρήσετε.

https://www.paypal.com/gr/webapps/mpp/refunded-returns/

Τι είναι η υπηρεσία Cycleon Returns;

Τώρα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Cycleon για να επιστρέψετε τα ανεπιθύμητα αντικείμενα - έναν βολικό τρόπο επιστροφής των δεμάτων σε ανταγωνιστικές τιμές. Για τις χώρες της ΕΕ, η ετικέτα επιστροφής κοστίζει 7,99 € (η υπηρεσία αυτή δεν είναι προς το παρόν διαθέσιμη για την Ελλάδα).

Αυτή η υπηρεσία είναι διαθέσιμη για τις ακόλουθες χώρες: Βέλγιο, Βουλγαρία, Κροατία, Κύπρος, Τσεχική Δημοκρατία, Δανία, Εσθονία, Φινλανδία, Γαλλία, Γερμανία, Ουγγαρία, Ιρλανδία, Βουλγαρία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σλοβενία, Ισπανία, Σουηδία, Ελβετία και Ηνωμένο Βασίλειο.

COVID-19 - Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις επιστροφές

Λόγω της επιδημίας COVID - 19, επεκτείνουμε την περίοδο επιστροφής. Τώρα έχετε 90 ημέρες από την ημερομηνία παράδοσης της παραγγελίας σας για να κάνετε το αίτημα επιστροφής.

Κλείσιμο