Επιλογή `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή`

Επιλέξτε το `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή` αν επιθυμείτε να συνδέεστε αυτόματα στον υπολογιστή στο μέλλον. Ο λογαριασμός σας θα παραμείνει ενεργός για 45 ημέρες. Παρακαλώ μην χρησιμοποιείτε την επιλογή `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή`, εάν χρησιμοποιείτε έναν υπολογιστή με δημόσια πρόσβαση ή πρόσβαση από περισσότερα από ένα άτομα.

Elite

Elite Arion Digital Smart B+

  • Elite Arion Digital Smart B+
  • Elite Arion Digital Smart B+

Elite Arion Digital Smart B+

Περιγραφή προϊόντος Elite Arion Digital Smart B+

Οι κύλινδροι Elite Arion Digital Smart B + είναι ιδανικοί για να εξασκήσετε το αγαπημένο σας άθλημα στο σπίτι, καθώς δεν θα χρειαστεί να βγείτε στο βουνό ή στο δρόμο για να απολαύσετε μια έντονη περίοδο ποδηλασίας με σταθερότητα, ευελιξία, εύκολη εγκατάσταση και συνολική τεχνολογία για σύνδεση ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο.

Αυτά τα ρολά είναι συμβατά με MTB και ποδήλατα δρόμου . Έχουν ισχύ 400 watts στα 35 km / h. Μπορείτε να διαχειριστείτε την αντίσταση, την ταχύτητα και τον ρυθμό μέσω του λογισμικού και θα έχετε αλληλεπίδραση μεταξύ της εφαρμογής και του Bluetooth.

Η εσωτερική ποδηλασία δεν ήταν ποτέ τόσο διασκεδαστική με αυτά τα κυλινδρικά ποδήλατα που προσφέρουν προσαρμοστικότητα σε 10 διαφορετικές θέσεις και μπορούν να διπλωθούν σε 180 ° για εύκολη αποθήκευση. Σας παρέχουν ένα πρόγραμμα εκπαίδευσης, ένα τεστ προπόνησης, χάρτες αγώνων, πολλούς χρήστες, μια λίστα αναπαραγωγής βίντεο και τη δυνατότητα εξαγωγής των αποτελεσμάτων σας.

Χαρακτηριστικά:

Υψηλή ισχύς: 400 W σε 35 km / h.

Ηλεκτρονικά διαχειριζόμενη μαγνητική αντίσταση, με βάση το είδος της εκπαίδευσης ή του επιλεγμένου μαθήματος.

Tech info:

Συνολική αλληλεπίδραση με εφαρμογή, λογισμικό, συσκευές με πρωτόκολλο ANT ™ + Trainers (FE C).

Η αντίσταση γίνεται μέσω του προτύπου προφίλ ANT + FE C (Έλεγχος εξοπλισμού γυμναστικής) και των δεδομένων ισχύος, ταχύτητας και φαινομένου που αποστέλλονται μέσω των τυπικών προφίλ ANT + Power και Speed ​​& Cadence.

Δεδομένα ισχύος και Ταχύτητας & Cadence αποστέλλονται μέσω της τυπικής υπηρεσίας Power και Speed ​​& Cadence Bluetooth. Η αντίσταση διαχειρίζεται μέσω της ιδιόκτητης υπηρεσίας Bluetooth.

Ελέγξτε τη συμβατότητα με τον κατασκευαστή / προμηθευτή της εφαρμογής / λογισμικού.

Παραβολικοί κύλινδροι για αυξημένο έλεγχο χειρισμού: Ο σύγχρονος και λειτουργικός σχεδιασμός εξασφαλίζει σταθερότητα και προβλεψιμότητα ακόμη και κατά τη διάρκεια των πιο έντονων εκπαιδευτικών συναντήσεων.

Συμβατό με MTB και Road Bikes: ο μπροστινός κύλινδρος μπορεί να ρυθμιστεί σε 10 διαφορετικές θέσεις ώστε να ταιριάζει απόλυτα με το μεταξόνιο του ποδηλάτου.

Πρακτικός και ασφαλής: το πλαίσιο περιλαμβάνει ένα ενσωματωμένο βήμα για εύκολη τοποθέτηση και αποσυναρμολόγηση.

Μικρό Αποτύπωμα: μπορεί να διπλωθεί κατά 180 ° όταν δεν χρησιμοποιείται. Πολύ ελαφρύ και εύκολο στη μεταφορά.

Η εκπαίδευσή μου περιλαμβάνει:

Εκπαίδευση βάσης: συνεχείς συνεδρίες ηλεκτρικής εκπαίδευσης, επίπεδα, προκαθορισμένα προγράμματα.

Δοκιμασία κατάρτισης: μια δοκιμή αξιολόγησης που σας βοηθά να δημιουργήσετε μακρά εξατομικευμένα εσωτερικά προγράμματα εκπαίδευσης.

Χάρτες αγώνες: δημιουργήστε αγώνες σε όλο τον κόσμο με τους Χάρτες Google.

Πολλαπλοί χρήστες: η εφαρμογή επιτρέπει πολλούς χρήστες στην ίδια συσκευή.

Ευκολότερη δημιουργία προγράμματος κατάρτισης: όλοι οι νέοι επεξεργαστές γραφικών απλοποιούν τη δημιουργία του προγράμματος.

Λίστα αναπαραγωγής βίντεο: δημιουργήστε μια λίστα αναπαραγωγής από την εκμάθηση βίντεο στη συσκευή σας.

Κοινή χρήση αποτελεσμάτων: για την παρακολούθηση της απόδοσής σας με την πάροδο του χρόνου, τα δεδομένα εκπαίδευσης μπορούν να αποθηκευτούν, να εξαχθούν (CSV διαχωρισμένες με κόμμα αξίες, μορφή Strava Tcx) ή να μοιραστούν στα κοινωνικά μέσα.


Στο ποδήλατο κατάστημα, bikeinn, μπορείτε να βρείτε διαφορετικά μεγέθη Elite Arion Digital Smart B+ και μια ποικιλία διαφορετικών χρωμάτων. Επιπλέον, μπορείτε επίσης να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας με προϊόντα που σχετίζονται με Elite Arion Digital Smart B+ όπως την κατηγορία Εκπαίδευση και ανταγωνισμός από το ηλεκτρονικό μας ποδήλατο κατάστημα. Διαβάστε τις συμβουλές των ειδικών μας οδηγών σχετικά με ποδήλατο εξοπλισμό και επίσης Elite Arion Digital Smart B+ αξιολογήσεις.

Χαρακτηριστικά Elite Arion Digital Smart B+

Κριτικές πελατών και ερωτήσεις (7)

Γράψτε μια κριτική για αυτό το προϊόν και κερδίστε CoINNs (Μόνο για τους υπάρχοντες πελάτες)

Γράψτε μια κριτική και κερδίστε CoINNs

(μόνο οι υπάρχοντες πελάτες)

Μεγάλη ουσία

-

Αυτός είναι ο πρώτος κύλινδρος ποδηλάτου και το αγαπώ.

Elite arion έξυπνο b +

-

Αυτός είναι ο πρώτος κύλινδρος ποδηλάτου μου, μου αρέσει. Μεγάλη ποιότητα, εξαιρετική τιμή και εξαιρετική παράδοση.

Εξουσία

-

Τι είναι η παροχή ενέργειας με τη συσκευασία; είναι συμβατό με την canada (120v 60hz);

Η απάντηση από τους ειδικούς μας

Γεια σας, στη συσκευασία υπάρχει μόνο η ευρωπαϊκή τροφοδοσία 230V.
Χαιρετισμοί.

Εξαιρετική

-

Είναι ένα εξαιρετικό προϊόν, με κωδικούς για την ενεργοποίηση των εφαρμογών που έρχομαι σε τέλειες συνθήκες καλή τιμή

Καλύτερη υπηρεσία

-

Είναι πραγματικά χτυπητή τιμή, καλύτερη εξυπηρέτηση και γρήγορη παράδοση. Το διέταξα στις 26/3/19 και έλαβα την παράδοση στις 4/3/19. Ο κύλινδρος είναι 99% καλός, αλλά ο μόνος είναι ότι δεν υπάρχει βύσμα τροφοδοσίας στις ΗΠΑ μέσα στο πακέτο τροφοδοσίας αλλά αντί να έχει ένα στυλ Euro.

Συμβατότητα

-

Αγαπητέ, μπορείτε να πείτε αν είναι συμβατή με την Zwift και να παραδώσει στο Ρίο ντε Τζανέιρο (Βραζιλία); Ευχαριστώ

Η απάντηση από τους ειδικούς μας

Ναι, το Elite Iron είναι συμβατό με τη Zwift. Η πραγματική γοητεία είναι η χρήση του με το λογισμικό Zwift επειδή μπορεί να ελέγξει την αντίσταση αυτού του κυλίνδρου ποδηλασίας.
Χαιρετισμοί

Elite ψηφιακό έξυπνο arion b

-

Εκπαιδευτής πολύ εκπληκτικό από την επιτυχία της ολοκλήρωσης του συνόλου. Πολύ ελαφρύ πλαίσιο ταιριάζει εύκολα, όμορφο σχέδιο. Οι κύλινδροι δεν είναι πολύ μεγάλοι που δεν απαιτούν το περπάτημα για να φτάσουν στο ποδήλατο. Όλα είναι πλαστικά, έτσι δεν σκουριάζει. Αποσυσκευάζετε, εσείς υποκατάστημα, συνδέεστε και στρέφετε. Δεν υπάρχει βαθμονόμηση που να διαρκεί 2 ώρες

Γράψτε μια αξιολόγηση ή ρωτήστε την ειδική ομάδα εμπειρογνωμόνων μας

Αξιολόγηση προϊόντος

Σημείωση: η κριτική σας θα εξεταστεί από την ομάδα μας και θα δημοσιευτεί εντός 5 εργάσιμων ημερών. Η ερώτησή σας θα απαντηθεί με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, οπότε βεβαιωθείτε ότι η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας είναι σωστή.

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Κλείσιμο