Επιλογή `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή`

Επιλέξτε το `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή` αν επιθυμείτε να συνδέεστε αυτόματα στον υπολογιστή στο μέλλον. Ο λογαριασμός σας θα παραμείνει ενεργός για 45 ημέρες. Παρακαλώ μην χρησιμοποιείτε την επιλογή `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή`, εάν χρησιμοποιείτε έναν υπολογιστή με δημόσια πρόσβαση ή πρόσβαση από περισσότερα από ένα άτομα.

Etixx

Etixx Sweet&Salty Oat Bar 12 Units

Etixx Sweet&Salty Oat Bar 12 Units

  • Etixx Sweet&Salty Oat Bar 12 Units
  • Etixx Sweet&Salty Oat Bar 12 Units
  • Etixx Sweet&Salty Oat Bar 12 Units

Etixx Sweet&Salty Oat Bar 12 Units

Περιγραφή προϊόντος Etixx Sweet&Salty Oat Bar 12 Units

Μια μεγάλη πηγή καυσίμων για την παρατεταμένη άσκηση αντοχής.

Περιέχει υδατάνθρακες για παρατεταμένη παροχή ενέργειας κατά τη διάρκεια της άσκησης.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως σνακ πλούσιο σε υδατάνθρακες.

Με 10% περισσότερο λίπος από το Etixx Energy Sport Bar, καθιστώντας το ιδανικό για το πρώτο μέρος της παρατεταμένης άσκησης χαμηλής έντασης.

Η απόδοση στην παρατεταμένη άσκηση ή στην υψηλή ένταση διαλείπουσας άσκησης εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα του γλυκογόνου των μυών.

Ως εκ τούτου, είναι σημαντικό να μεγιστοποιηθούν τα αποθέματα υδατανθράκων πριν από ένα συμβάν, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα ότι καταναλώνετε υδατάνθρακες κατά τη διάρκεια παρατεταμένων γεγονότων για την αναπλήρωση των αποθηκών καυσίμων.

Η μπάρα Etixx Natural Oat Sport είναι κατάλληλη τόσο πριν όσο και κατά τη διάρκεια της άσκησης.

Πριν από την άσκηση, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να συμπληρώσει και να μεγιστοποιήσει τα καταστήματα υδατανθράκων.

Αυτό θα πρέπει να συνδυαστεί με μια δίαιτα πλούσια σε υδατάνθρακες στη δημιουργία ενός ανταγωνισμού ή βαρέων μπλοκ κατάρτισης για να εξασφαλιστεί ότι είστε κατάλληλα τροφοδοτημένοι.

Κατά τη διάρκεια της παρατεταμένης αντοχής ή άσκησης υψηλής έντασης είναι επίσης σημαντικό να αναλάβετε τους υδατάνθρακες για την αναπλήρωση των αποθηκών καυσίμων.

Εάν δεν καταναλώνονται υδατάνθρακες κατά τη διάρκεια παρατεταμένων ή έντονων προσπαθειών, τα αποθέματα μυϊκού γλυκογόνου θα εξαντληθούν μετά από περίπου.

90 λεπτά.

Η ποσότητα υδατανθράκων που πρέπει να παίρνετε κατά τη διάρκεια ......


Αυτή τη στιγμή, Etixx Sweet&Salty Oat Bar 12 Units είναι σε καλύτερη τιμή και είναι ιδανικό για τις δραστηριότητές σας. Στο bikeinn, μπορείτε να βρείτε άλλα προϊόντα που συμπληρώνουν σε μας Υγεία και διατροφή καταλόγου και ιδιαίτερα σε Αθλητικό συμπλήρωμα κατηγορίας μας. Έχουμε μια ποικιλία Αθλητικό συμπλήρωμα που ταιριάζει στις ανάγκες σας και θα σας κάνει να αισθανθείτε έμπνευση να κάνετε περισσότερα για τον αθλητισμό στην καθημερινή σας ρουτίνα.

Χαρακτηριστικά Etixx Sweet&Salty Oat Bar 12 Units

Μορφή
Προτεινόμενη χρήση
Συμπληρώματα αθλητισμού
Χρώμα

Σχόλια πελατών και ερωτήσεις (1)

Γράψτε μια κριτική για αυτό το προϊόν και κερδίστε CoINNs (Μόνο για τους υπάρχοντες πελάτες)

Γράψτε μια κριτική και κερδίστε CoINNs

(μόνο οι υπάρχοντες πελάτες)

Γράψτε μια αξιολόγηση ή ρωτήστε την ειδική ομάδα εμπειρογνωμόνων μας

Αξιολόγηση προϊόντος

Σημείωση: Τα σχόλια σας θα ελεγχθούν από το προσωπικό μας και θα δημοσιευτούν εντός πέντε εργάσιμων ημερών. Η ερώτησή σας θα απαντηθεί με email, οπότε βεβαιωθείτε ότι η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας είναι σωστή.

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Κλείσιμο