Επιλογή `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή`

Επιλέξτε το `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή` αν επιθυμείτε να συνδέεστε αυτόματα στον υπολογιστή στο μέλλον. Ο λογαριασμός σας θα παραμείνει ενεργός για 45 ημέρες. Παρακαλώ μην χρησιμοποιείτε την επιλογή `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή`, εάν χρησιμοποιείτε έναν υπολογιστή με δημόσια πρόσβαση ή πρόσβαση από περισσότερα από ένα άτομα.

Garmin

Garmin Etrex 10

Garmin Etrex 10

Garmin Etrex 10

Garmin Etrex 10

  • Garmin Etrex 10
  • Garmin Etrex 10
  • Garmin Etrex 10
  • Garmin Etrex 10
  • Garmin Etrex 10
  • Garmin Etrex 10

Garmin Etrex 10

Περιγραφή προϊόντος Garmin Etrex 10

Το eTrex10 είναι ένα Garmin tracker με απλές λειτουργίες. Η ευχρηστία του, η ανάγνωση καθώς και η ακρίβεια του το καθιστούν μια πολύ χρήσιμη συσκευή. Ο εξοπλισμός ταιριάζει στην παλάμη του χεριού σας.

Το ελαφρύ βάρος του, μόλις 240 γραμμάρια, γίνεται μια απίστευτη επιλογή για τους backpackers . Η μπαταρία της έχει μεγάλη αντοχή, επεκτείνοντας τη λειτουργία της έως και 25 ώρες με μπαταρίες AA.

Η οθόνη του υπολογιστή είναι ασπρόμαυρη . Η μνήμη σας είναι επεκτάσιμη. Για γεωγραφική τοποθεσία, η συσκευή χρησιμοποιεί GPS και GLONASS που δημιουργούν μια πιο ακριβή τοποθεσία. Εάν θέλετε καλύτερη αξιοπιστία στα αποτελέσματα, συνιστάται να το χρησιμοποιήσετε συνοδευόμενο από πυξίδα και χάρτη. Ωστόσο, κατά τη λήψη του Garmin Base Camp θα έχετε μια εναλλακτική λύση για την προβολή κομματιών ή πληροφοριών διαδρομής στον υπολογιστή.Μόνο Garmin θα μπορούσε να κάνει το eTrex καλύτερα.


Το νέο eTrex 10 διατηρεί την βασική λειτουργικότητα, στιβαρή κατασκευή, την προσιτή τιμή και μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας που έκανε eTrex η πιο αξιόπιστη συσκευή GPS διαθέσιμο.


Έχουμε βελτιωθεί το περιβάλλον εργασίας χρήστη και πρόσθεσε ένα παγκόσμιο βασικό χάρτη, χαρτί Geocaching και πρόσθεσε υποστήριξη για τα εξαρτήματα στερέωσης σπονδυλικής στήλης.


Θα αναγνωρίσει το όνομα. Θα αναγνωρίζουν την ποιότητα. Αλλά το eTrex 10 είναι μια εντελώς νέα συσκευή - μια συσκευή που μόνο Garmin θα μπορούσε να προσφέρει.


Δείτε τον τρόπο


eTrex 10 έχει μια ενισχυμένη 2,2 στην μονόχρωμη οθόνη που είναι εύκολο να διαβάσει σε οποιαδήποτε κατάσταση φωτισμού. Εύκολο στη χρήση περιβάλλον εργασίας του σημαίνει ότι θα περάσετε περισσότερο χρόνο για να απολαύσετε την ύπαιθρο και λιγότερο χρόνο ψάχνοντας για πληροφορίες. Τόσο ανθεκτικό και αδιάβροχο, eTrex 10 διαθέτει το θρυλικό σκληρότητα που είναι φτιαγμένο για να αντέχει τα στοιχεία - είτε πρόκειται για σκόνη, υγρασία ή το νερό, κανένα από τα οποία είναι ένας αγώνας για αυτό το θρυλικό πλοηγό.


Βρείτε Fun


eTrex 10 διαθέτει χαρτί Geocaching υποστηρίζοντας GPX αρχεία για κατέβασμα geocaches και τις λεπτομέρειες κατευθείαν στη μονάδα σας. Επισκεφθείτε OpenCaching.com για να ξεκινήσετε την περιπέτεια Geocaching σας. Με τη μετάβαση χωρίς χαρτί, είστε όχι μόνο βοηθά το περιβάλλον, αλλά και κάνοντας geocaching σας πιο διασκεδαστική. eTrex 10 αποθηκεύει και εμφανίζει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε, όπως τοποθεσία, έδαφος, δυσκολία, υποδείξεις και περιγραφές, που σημαίνει ότι δεν υπάρχουν περισσότερο το χέρι εισάγοντας τις συντεταγμένες και εκτυπώσεις χαρτί. Απλά ανεβάστε το geocache στη μονάδα σας και να ξεκινήσετε το κυνήγι για κρύπτες.


Κρατήστε Fix σας


Με την υψηλή ευαισθησία της, EGNOS-enabled δέκτη GPS και HotFix ® πρόβλεψη δορυφόρου, eTrex 10 εντοπίζει τη θέση σας γρήγορα και με ακρίβεια και διατηρεί GPS θέση του ακόμα και σε βαριά κάλυψη και βαθιά φαράγγια. Το πλεονέκτημα είναι σαφής - αν είστε σε βαθιά δάση ή απλά κοντά σε ψηλά κτίρια και δέντρα, μπορείτε να υπολογίζετε σε eTrex 10 για να σας βοηθήσει να βρείτε το δρόμο σας όταν τη χρειάζεστε περισσότερο.


Go Global


Η νέα σειρά eTrex είναι η πρώτη φορά καταναλωτών ποιότητας δέκτες που μπορεί να ακολουθήσει δύο GPS και GLONASS δορυφόρους ταυτόχρονα. GLONASS είναι ένα σύστημα που αναπτύχθηκε από την Ρωσική Ομοσπονδία, που θα τεθεί σε πλήρη λειτουργία το 2012. Όταν χρησιμοποιείτε GLONASS δορυφόρους, ο χρόνος που χρειάζεται για το δέκτη για να «κλειδώσει» σε μια θέση είναι (κατά μέσο όρο) περίπου 20 τοις εκατό πιο γρήγορα από ό, τι με χρήση GPS. Και κατά τη χρήση τόσο GPS και GLONASS, ο δέκτης έχει τη δυνατότητα να κλειδώσει σε 24 περισσότερους δορυφόρους GPS από τη χρήση μόνο.


Χαρακτηριστικά:


Φυσική & Απόδοση:


- Διαστάσεις μονάδας, ΠxΥxΒ: 2,1 "x 4,0" x 1.3 "(5.4 x 10.3 x 3.3 cm)


- Μέγεθος οθόνης, WxH: 1.4 "x 1.7" (3.6 x 4.3 cm)? 2.2 "diag (5,6 cm)


- Ανάλυση οθόνης, WxH: 128 x 160 pixels


- Τύπος οθόνης: Transflective, μονόχρωμη


- Βάρος: 5 ουγκιές (141,7 g) με τις μπαταρίες


- Μπαταρία: 2 μπαταρίες ΑΑ (δεν περιλαμβάνονται)? NiMH και λιθίου συνιστάται


- Διάρκεια ζωής της μπαταρίας: 25 ώρες


- Αδιάβροχο: yes (IPX7)


- Επιπλέει: δεν υπάρχουν


- Υψηλής ευαισθησίας δέκτης: ναι


- Διασύνδεση: USBΧάρτες & Μνήμη:


- Basemap: ναι


- Προεγκατεστημένο χάρτες: δεν


- Δυνατότητα να προσθέσετε χάρτες: όχι


- Ενσωματωμένη μνήμη: όχι


- Δέχεται κάρτες δεδομένων: δεν


- Σημεία / αγαπημένα / περιοχές: 1000


- Διαδρομές: 50


- Track log: 10,000 μονάδες, 100 αποθηκευμένα κομμάτιαΧαρακτηριστικά & Πλεονεκτήματα:


- Αυτόματη δρομολόγηση (στροφή από τη στροφή δρομολόγησης στους δρόμους): όχι


- Ηλεκτρονική πυξίδα: όχι


- Οθόνη Αφής: Όχι


- Βαρομετρικό αλτίμετρο: όχι


- Κάμερα: Όχι


- Geocaching φιλικό: ναι (χωρίς χαρτί)


- Custom χάρτες συμβατό: όχι


- Φωτογραφία πλοήγησης (πλοηγηθείτε στο τραβήχτηκε φωτογραφίες): όχι


- Εξωτερική GPS παιχνίδια: όχι


- Hunt / fish ημερολόγιο: ναι


- Ήλιος και η Σελήνη πληροφορίες: ναι


- Πίνακες Tide: ναι


- Υπολογισμός εμβαδού: ναι


- Προσαρμοσμένα POI (δυνατότητα να προσθέσετε επιπλέον σημεία ενδιαφέροντος): ναι


- Η μονάδα προς μονάδα μεταφοράς (μετοχές δεδομένα ασύρματα με παρόμοιες μονάδες): όχι


- Θεατή Εικόνα: όχι


- Garmin Connect ™ συμβατές (online κοινότητα όπου μπορείτε να αναλύει, ταξινομεί και τα στοιχεία μετοχών): ναιWhats in the Box:


- ETrex 10


- USB καλώδιο


- Εγχειρίδιο


Ανακαλύψτε Garmin Etrex 10 σε απόθεμα και στην καλύτερη τιμή. Επισκεφθείτε bikeinn, στο ηλεκτρονικό σας κατάστημά για ποδήλατο εξοπλισμό και συμμετέχετε σε όλες τις προσφορές, χωρίς να βγείτε από το σπίτι. Ασφαλή πληρωμή και παρακολούθηση αποστολής εγγυημένη! Παραγγείλτε Garmin Etrex 10 τώρα και ολοκληρώστε τον εξοπλισμό σας. Απολαύστε καθημερινά το άθλημα και τις δραστηριότητες στο έπακρο!

Χαρακτηριστικά Garmin Etrex 10

Λειτουργίες
Χρώμα

Κριτικές πελατών και ερωτήσεις (17)

Γράψτε μια κριτική για αυτό το προϊόν και κερδίστε CoINNs (Μόνο για τους υπάρχοντες πελάτες)

Γράψτε μια κριτική και κερδίστε CoINNs

(μόνο οι υπάρχοντες πελάτες)

Jps

-

Κορυφαία τίποτα για να πω τέλεια την παράδοση νικελίου προϊόντος εγκαίρως, όπως αναφέρεται ειλικρινά κορυφή

μπλουζα

-

Δεν υπάρχει τίποτα να πω ότι η κορυφή είναι τέλεια κορυφή

Garmin etrex10

-

Πολύ ικανοποιημένος με το προϊόν. ΓΡΗΓΟΡΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Η καλύτερη επιλογή για βασική χρήση

-

Για ακριβή σήμανση και επίτευξη σημείων και δημιουργία και παρακολούθηση κομματιών, είναι μια τέλεια επιλογή για την τιμή του. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στη θάλασσα και αντέχει στους παφλασμούς χωρίς προβλήματα. Στα βουνά μπορεί εύκολα να χρησιμοποιηθεί με γάντια. Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι η μνήμη δεν μπορεί να επεκταθεί, αλλά έχει αρκετό χώρο για να αποθηκεύσει αρκετά σημεία και κομμάτια.

προτείνω

-

Βέλτιστη ποιότητα τιμής.

Garmin e trex 10

-

αποστολή εντός της αναγγελθείσας ταχύτητας (3 ημέρες) πολύ ελκυστική τιμή

Garmin και trex 10

-

Έφτασε σε σύντομο χρονικό διάστημα, καλά συσκευασμένες, νέες, οδηγίες που περιλαμβάνονται σε πολλές γλώσσες, το προτείνουν άριστα,

Ναι, αλλά...

-

Αν ψάχνετε για πλοηγό GPS, γρήγορα να πάρετε το σήμα, αδέξιες διαστάσεις, λίγο ρετρό, έχετε το σωστό προϊόν. Το τρομακτικό σε σύγκριση με τα έξυπνα ρολόγια όπως το Fenix 5 είναι η ταχύτητα με την οποία παίρνει το σήμα και την ακρίβειά του. ΑΚΡΙΒΕΙΑ. Το έδωσα στον μπαμπά μου να πάει στα μανιτάρια και να μην χαθεί μέσα στο δάσος. Μόλις ενεργοποιηθεί, αρχίζει να παρακολουθεί μόνο μετακινώντας και όταν θέλετε να επιστρέψετε, το Trackback ξεκινά. Συνιστώ για λίγο έξυπνη και πιο εμπορική χρήση.

Πρώτη αγορά

-

Μου άρεσαν οι τιμές

Συστήνω

-

Ο σύζυγός μου ήταν αρκετά ικανοποιημένος με το προϊόν! Συνιστούμε ανεπιφύλακτα!

Garmin etrex 10

-

Δεν έφτασε γρήγορα, όλα από την περιγραφή

Garmin etrex 10

-

Φανταστική γρήγορη ναυτιλία, φθηνότερη τιμή θα μπορούσα να βρω το προϊόν για on-line. Πολύ ευχαριστημένος από την Garmin μου e Trex 10 Ευχαριστώ

Δεν ξέρω το προϊόν

-

Παίρνω για τη μέτρηση περιοχές het.

Garmin etrex 10

-

Φανταστική γρήγορα ταχυδρομικά τέλη, Πολύ ευχαριστημένοι με το προϊόν και την φθηνότερη τιμή θα μπορούσα να βρω πουθενά στο διαδίκτυο !! Πηγαίνετε Trekkin.com.

Garmin etrex10

-

Αγροτεμάχιο έλαβε γρήγορα. εργαζόμενος συσκευής. Κρίμα δεν υπάρχει καμία εντολή στα ρωσικά.

Etrex10 gps

-

Best Φορητό GPS

Η garmin και trex 10

-

να καταγράψει μια περιοχή όπου η θαλάσσια αλιεία και να επιστρέφετε ανά πάσα στιγμή

Γράψτε μια αξιολόγηση ή ρωτήστε την ειδική ομάδα εμπειρογνωμόνων μας

Αξιολόγηση προϊόντος

Σημείωση: η κριτική σας θα εξεταστεί από την ομάδα μας και θα δημοσιευτεί εντός 5 εργάσιμων ημερών. Η ερώτησή σας θα απαντηθεί με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, οπότε βεβαιωθείτε ότι η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας είναι σωστή.

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Κλείσιμο