Επιλογή `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή`

Επιλέξτε το `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή` αν επιθυμείτε να συνδέεστε αυτόματα στον υπολογιστή στο μέλλον. Ο λογαριασμός σας θα παραμείνει ενεργός για 45 ημέρες. Παρακαλώ μην χρησιμοποιείτε την επιλογή `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή`, εάν χρησιμοποιείτε έναν υπολογιστή με δημόσια πρόσβαση ή πρόσβαση από περισσότερα από ένα άτομα.

Garmin

Garmin Etrex Touch 25

Garmin Etrex Touch 25

Garmin Etrex Touch 25

  • Garmin Etrex Touch 25
  • Garmin Etrex Touch 25
  • Garmin Etrex Touch 25
  • Garmin Etrex Touch 25
  • Garmin Etrex Touch 25

Garmin Etrex Touch 25

Περιγραφή προϊόντος Garmin Etrex Touch 25

Το Etrex Touch 25 είναι ένας ιχνηλάτης με τον οποίο μπορείτε εύκολα να φτάσετε στον προορισμό που θέλετε. Αν θέλετε να ταξιδέψετε με ποδήλατο, σκάφη ή απλά να καλύψετε ένα μονοπάτι πεζοπορίας, αυτό το μοντέλο είναι ιδανικό. Ένα από τα μεγάλα οφέλη που θα πάρετε χρησιμοποιώντας αυτό το αθλητικό εξοπλισμό είναι η ανθεκτικότητα.

Αυτός ο εξοπλισμός διαθέτει μια φωτεινή οθόνη χωρητικότητας 2,6 ιντσών. Όσο για την απομακρυσμένη παρακολούθηση, επιτρέπει τη σύνδεση με δορυφόρους GPS και GLONASS. Επιπλέον, είναι συμβατό με το δορυφόρο Birds Eye μέσω πρόσθετης συνδρομής. Η αυτονομία της ομάδας φτάνει τις 16 ώρες. Η εσωτερική μνήμη φτάνει τα 8 GB.

Προεγκατεστημένο, η ομάδα παρακολούθησης έχει αποθηκεύσει πληροφορίες σχετικά με τους δρόμους και τα μονοπάτια της Ευρώπης. Ως πρόσθετο εξάρτημα, οι μνήμες μπορούν να αγοραστούν με διαδρομές από την Ισπανία. Για τη σωστή λειτουργία του, χρησιμοποιεί μπαταρίες AA που δεν περιλαμβάνονται στη συσκευασία.

eTrex Touch 25 είναι η νέα οικογένεια πλοηγός για υπαίθριες δραστηριότητες, ιδανικό για τον καθένα που θέλει να βουτιά δάχτυλα των ποδιών τους στο ύπαιθρο από casual ποδηλάτες και πεζοπόρους να geocaching αρχάριους.


eTrex ήταν η πιο δημοφιλής και επιτυχημένη σειρά ψυχαγωγικών GPS του κόσμου για τα τελευταία 15 χρόνια. eTrex Touch 25 είναι το νεότερο μέλος της, που είναι τώρα ευκολότερη και πιο βολικό στη χρήση από ποτέ. Έρχεται με προεγκατεστημένο TopoActive Ευρώπη χάρτες και βελτιστοποιημένα προφίλ δραστηριότητας για διάφορες ψυχαγωγικές δραστηριότητες, χωρίς να ξεχνάμε 250.000 geocaches για ατελείωτη διασκέδαση σε εξωτερικούς χώρους. Για να γίνει ακόμα πιο εύκολο να πάρει τη μετάβαση, ένα ποδήλατο βουνού που περιλαμβάνεται στη συσκευασία. Βγες έξω εκεί και να διασκεδάσετε με την οικογένεια! eTrex θα σας καθοδηγήσει σε κάθε βήμα του τρόπου.


Garmin οικογένεια πλοηγός που είναι εύκολο και διασκεδαστικό στη χρήση, με οθόνη αφής και προεγκατεστημένο TopoActive Ευρώπη χάρτες

Βελτιστοποιημένη για πολλαπλές δραστηριότητες - απλά επιλέξτε το και πάμε!


Προεγκατεστημένο με Garmin TopoActive Ευρώπη χάρτες

Ποδηλασία mount περιλαμβάνονται

Bright 2.6 '' έγχρωμη οθόνη αφής capacitive

3 κλίση του άξονα αντισταθμίζεται πυξίδα

Κατεβάστε ψυχαγωγικές διαδρομές και δρομολόγια για να ακολουθήσει

Paperless Geocaching με 250k προεγκατεστημένο κρύπτες


Βρείτε το δρόμο σας με τον εύκολο τρόπο

eTrex αφής λειτουργεί σαν ένα αυτοκίνητο στο δορυφορικό σύστημα πλοήγησης, αλλά με τους χάρτες και τα χαρακτηριστικά που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για την πλοήγηση κατά τη διάρκεια ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων, όπως ποδηλασία και πεζοπορία. Είτε έχετε ένα συγκεκριμένο προορισμό στο μυαλό, ή απλά θέλετε να καταγράψετε τις δραστηριότητές σας για να μοιραστείτε αργότερα, το eTrex Touch σας δίνει την ελευθερία να εξερευνήσετε με αυτοπεποίθηση. Μπορείτε να βρείτε ακόμη και να κατεβάσετε τις δραστηριότητες άλλοι έχουν ολοκληρωθεί για Garmin Connect και Garmin περιπέτειες, ή μοιραστείτε τις δικές σας με την κοινότητα.


Με ένα εύκολο στη χρήση οθόνη αφής, τα παιδιά θα είναι σε θέση να πρέπει να πάει πάρα πολύ. Απλά αγγίξτε και να πάει, όπως η στιγμή που παίρνει! Το προφίλ της δραστικότητας σας δώσει άμεση πρόσβαση σε προσαρμοσμένα προφίλ, όπως πεζοπορία, ποδηλασία και γεωαναζήτηση, ώστε να είστε έτοιμοι για δράση που επιλέγεται σας, με όλα όσα χρειάζεστε στις άκρες των δαχτύλων σας. Μπορείτε να επικεντρωθεί στην απολαμβάνοντας την μεγάλη ύπαιθρο, και έχοντας ένα μεγάλο χρονικό διάστημα με την οικογένειά σας - γνωρίζοντας είστε σε ασφαλή χέρια.


Όλα έτοιμα και που να οδηγούν

eTrex αφής κρατά κανείς πίσω, αυτό είναι ό, τι χρειάζεστε για να βγούμε από εκεί και να ζήσετε την ύπαιθρο σε κάθε ευκαιρία. Δεν είναι μόνο σχεδιαστεί για να ενισχύσει όποια δραστηριότητα επιθυμείτε να περάσετε εκείνη την ημέρα, αλλά αυτό έρχεται πλήρως προετοιμασμένοι για να μπορείτε να το πάρετε κατ 'ευθείαν από το κουτί και να πάρει τη μετάβαση.


Με ένα ποδήλατο mount περιλαμβάνονται, το Touch eTrex είναι ιδιαίτερα ελκυστική για ερασιτέχνες ποδηλάτες, οι οποίοι μπορεί να καθορίσει εύκολα τη συσκευή για να τιμόνι τους.


Η συσκευή έρχεται με προεγκατεστημένο Garmin TopoActive Ευρώπη χάρτες για 46 χώρες μόλις ενεργοποιείτε τη συσκευή, συνδέστε το GPS και να ξεκινήσετε την πλοήγηση. Και οι χάρτες μπορούν να ενημερωθούν χωρίς επιπλέον κόστος. Με ένα μεγάλο 8 GB εσωτερική μνήμη και υποδοχή κάρτας microSD, υπάρχει άφθονος χώρος για επιπλέον χαρτογράφηση, αν θέλετε να το ενισχύσει με την προηγμένη τοπογραφικών χαρτών ή ναυτικούς χάρτες.


Βουτήξτε στα Geocaching

Ζήστε τη μεγάλη εξωτερική GPS κυνήγι θησαυρού που ονομάζεται geocaching. Με το πάτημα eTrex, γεωαναζήτηση είναι βολικό για όλους, χωρίς χαρτί με οδηγίες geocache, τις ειδικότητες και τα τελευταία αρχεία καταγραφής αποθηκεύονται απευθείας στη συσκευή δεν χρειάζεται να εκτυπώσετε τίποτα.


eTrex 25 έρχεται με μια ηλεκτρονική πυξίδα που σας δείχνει την κατεύθυνση προς τον προορισμό σας, ακόμη και ενώ είστε στάθηκε η οποία βοηθάει πολύ κατά τη διάρκεια σύντομων διαλειμμάτων για geocaching περιπέτειες.


Για τους αρχάριους, eTrex Touch κατέχει 250.000 μεγάλη geocaches κατάλληλο για τα νέα για Geocaching - για να σας βοηθήσει να συνηθίσετε την όλη ιδέα. Όλα τα geocaches είναι από geocaching.com, η μεγαλύτερη στον κόσμο πλατφόρμα γεωαναζήτηση.


Περιπέτειες στο φως και από κοινού

Δεν έχετε ένα συγκεκριμένο προορισμό ή διαδρομή στο μυαλό; Αναζήτηση συνιστάται περιπέτειες για Garmin Connect ή Garmin περιπέτειες, και να δείτε τα δρομολόγια και geocaches που άλλοι έχουν ολοκληρωθεί. Στη συνέχεια, τα κατεβάσετε σε eTrex Αγγίξτε έτοιμο για την επόμενη περιπέτεια σας. Ή να δημιουργήσετε και να προσαρμόσετε μια εντελώς νέα διαδρομή για να κατεβάσετε στη συσκευή σας.


Θέλετε να αποθηκεύσετε και να βιώσετε μια πρόσφατη περιπέτεια; eTrex εγγραφές Touch πού ήσουν έτσι μπορείτε να φορτώσετε τις διαδρομές σας στο Garmin Connect ή Garmin περιπέτειες και ξαναζήστε τους όποτε θέλετε. Garmin Connect και Garmin περιπέτειες είναι δωρεάν και θα σας επιτρέψει να μοιραστείτε τις περιπέτειές σας αναψυχής με τους φίλους και την οικογένειά σας.


eTrex ποιότητα του DNA

eTrex Touch είναι το τελευταίο προϊόν από τη διάσημη σειρά eTrex GPS χειρός. Τα προϊόντα αυτά έχουν αναπτυχθεί με επιτυχία σε όλη τη γη, από τη δέσμευση πόλους της θερμότητας των ερήμων της Αφρικής και τις υγρές ζούγκλες της Νότιας Αμερικής. eTrex έχει κυριαρχήσει όλα τα εδάφη και το eTrex Touch προσφέρει την ίδια σκληρότητα και την αντοχή.


eTrex αφής υποστηρίζει GPS και GLONASS, δίνοντάς σας τη δύναμη των δύο δορυφορικών συστημάτων, για ταχύτερη και καλύτερη αποτύπωση της ακρίβειας σε απαιτητικά περιβάλλοντα. Ας eTrex κάνει όλη τη δύσκολη δουλειά για εσάς - απλά δείτε την πραγματική θέση σας και ακολουθήστε τις οδηγίες.


Η συσκευή είναι πλήρως ανθεκτικοί και νερό IPX7 βαθμολογία και διαθέτει οθόνη ανθεκτική στις γρατσουνιές. Τα μακρά 16 ώρες διάρκεια ζωής της μπαταρίας και το πεδίο αντικαταστάσιμες πρότυπο μπαταρίες AA εγγυάται ευελιξία όταν βρίσκεστε εν κινήσει.


eTrex Touch παρέχει επίσης όλα τα κλασικά χαρακτηριστικά eTrex όπως το κυνήγι και το ψάρεμα πληροφορίες, ρολόι αθλητισμού, τον ήλιο και το φεγγάρι ημερολόγιο, την ανατολή και τη δύση του ηλίου δεδομένων και πολλά άλλα.


Συμπαγής και ευέλικτος σύντροφος

Η εύχρηστη συσκευή προσαρμόζεται εύκολα σε μια τσέπη ή σε μια τιμόνι. Είναι, επίσης, σχεδιαστεί για να είναι ένα μέγεθος που επιτρέπει στα παιδιά να το χειριστεί πολύ εύκολα. Χρησιμοποιώντας τη σπονδυλική στήλη mount σύστημα ανάρτησης, το eTrex αφής μπορεί να τοποθετηθεί σχεδόν οπουδήποτε, με εξειδικευμένες βάσεις για σκάφη, αυτοκίνητα, σακίδια κλπ


Φυσικές & Απόδοση

Φυσικές διαστάσεις 5,8 x 10,2 x 3,3 εκατοστά

Το μέγεθος της οθόνης, WxH 3.6 x 5.5 cm

Ανάλυση της οθόνης, WxH 160 x 240 pixels

Τύπος οθόνης 2.6 "TFT 65K χρωμάτων

Οθόνη αφής

Βάρος 159 g με μπαταρίες

Μπαταρίες 2 ΑΑ (δεν περιλαμβάνονται)? NiMH ή λίθιο συνιστάται

Διάρκεια ζωής της μπαταρίας μέχρι 16 ώρες

Αξιολόγηση νερό IPX7

Δέκτης υψηλής ευαισθησίας

Διασύνδεση USB

Κάμερα Όχι

Ηλεκτρονική πυξίδα

Χάρτες & Μνήμη

Χαρτοσύνθεσης

Εκ των χαρτών Ναι Garmin TopoActive χάρτη της Ευρώπης

Δυνατότητα να προσθέσετε χάρτες

Ενσωματωμένη μνήμη 8 GB

Δέχεται κάρτα ™ κάρτες δεδομένων microSD (δεν περιλαμβάνεται)

Προσαρμοσμένα POI (δυνατότητα να προσθέσετε επιπλέον σημεία ενδιαφέροντος)

Σημεία / αγαπημένα / τοποθεσίες 4000

Διαδρομές 200

Παρακολουθήστε συνδεθείτε 10.000 μονάδες, 200 αποθηκευμένα ίχνη


Εξωτερική Χαρακτηριστικά

Αυτόματη δρομολόγηση (στροφή προς στροφή δρομολόγησης στους δρόμους) Ναι (με προαιρετική χαρτογράφηση για λεπτομερή οδικό δίκτυο)

Geocaching φιλικό Ναι (Paperless)

Προσαρμοσμένους χάρτες συμβατό

Ήλιο και τη σελήνη πληροφορίες

Tide πίνακες ΝΑΙ (με προαιρετικό Bluechart)

Υπολογισμός Χώρου

Picture Viewer


Garmin Connect ™

Garmin Connect ™ συμβατές (online κοινότητα όπου μπορείτε να αναλύει, ταξινομεί και να μοιράζονται δεδομένα)


Στο κουτί

eTrex Touch 25

Τιμονιού Όρος

Καλώδιο USB

Τεκμηρίωση


Garmin Etrex Touch 25 είναι διαθέσιμο με διαφορετικά χαρακτηριστικά. Αγοράστε το στο bikeinn και επωφελείτο άμεσα από όλα τα πλεονεκτήματα. Επιπλέον, Garmin Etrex Touch 25 έχει την επίσημη εγγύηση της μάρκας Garmin. Επίσης, μπορείτε να συμπληρώσετε την παραγγελία σας με άλλο προϊόν από μας Ηλεκτρονικά καταλόγου και Μετρητής χιλιομέτρων κατηγορίας.

Χαρακτηριστικά Garmin Etrex Touch 25

Λειτουργίες
Χρώμα

Κριτικές πελατών και ερωτήσεις (4)

Γράψτε μια κριτική για αυτό το προϊόν και κερδίστε CoINNs (Μόνο για τους υπάρχοντες πελάτες)

Γράψτε μια κριτική και κερδίστε CoINNs

(μόνο οι υπάρχοντες πελάτες)

Καλά

-

Ανυπομονώ να δοκιμάσω σε όλες τις συνθήκες.

Gpx

-

Μπορείτε να ξεφορτώσετε τις ράγες στο GPX;

Η απάντηση από τους ειδικούς μας

Γεια! Ναι, μπορείτε να φορτώσετε διαδρομές GPX και να τις ακολουθήσετε. Ευχαριστώ για την ερώτησή σας

Etrex 25

-

Απλό, αλλά αρκετά

Garmin etrex touch 25

-

Το προϊόν συμμορφώνεται με την περιγραφή. Ελαφρύ και αρκετά απλό στη χρήση. Έγκαιρη αποστολή. Συνιστάται

Γράψτε μια αξιολόγηση ή ρωτήστε την ειδική ομάδα εμπειρογνωμόνων μας

Αξιολόγηση προϊόντος

Σημείωση: η κριτική σας θα εξεταστεί από την ομάδα μας και θα δημοσιευτεί εντός 5 εργάσιμων ημερών. Η ερώτησή σας θα απαντηθεί με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, οπότε βεβαιωθείτε ότι η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας είναι σωστή.

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Κλείσιμο