up

Επιλογή `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή`

Επιλέξτε το `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή` αν επιθυμείτε να συνδέεστε αυτόματα στον υπολογιστή στο μέλλον. Ο λογαριασμός σας θα παραμείνει ενεργός για 45 ημέρες. Παρακαλώ μην χρησιμοποιείτε την επιλογή `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή`, εάν χρησιμοποιείτε έναν υπολογιστή με δημόσια πρόσβαση ή πρόσβαση από περισσότερα από ένα άτομα.

Πληροφορίες σχετικά με τον πωλητή

Πωλήθηκε και στάλθηκε από

Επιστροφή παραγγελίας

Garmin
360

Garmin ETrex Touch 35 GPS Ποδηλασία υπολογιστή

Garmin ETrex Touch 35 GPS Ποδηλασία υπολογιστή

Garmin ETrex Touch 35 GPS Ποδηλασία υπολογιστή

Garmin ETrex Touch 35 GPS Ποδηλασία υπολογιστή

plus
 • 360Garmin ETrex Touch 35 GPS Ποδηλασία υπολογιστή
 • Play videoGarmin ETrex Touch 35 GPS Ποδηλασία υπολογιστή
 • Garmin ETrex Touch 35 GPS Ποδηλασία υπολογιστή
 • Garmin ETrex Touch 35 GPS Ποδηλασία υπολογιστή
 • Garmin ETrex Touch 35 GPS Ποδηλασία υπολογιστή
 • Garmin ETrex Touch 35 GPS Ποδηλασία υπολογιστή

Garmin ETrex Touch 35 GPS Ποδηλασία υπολογιστή

Περιγραφή προϊόντος Garmin ETrex Touch 35 GPS Ποδηλασία υπολογιστή

Το GPS eTrex Touch 35 είναι μια συσκευή που δημιουργήθηκε από την Garmin για να παρακολουθείτε το αγαπημένο σας άθλημα . Ποδηλασία, πεζοπορία ή ορειβασία είναι μερικές από τις κλάσεις στις οποίες η ομάδα λειτουργεί σωστά, η οποία ξεχωρίζει για τη δομή και την αντίσταση της.

Ορισμένες από τις τεχνικές λεπτομέρειες στο εσωτερικό είναι η ηλεκτρονική πυξίδα 3 κατευθύνσεων, το ύψος και τα προφίλ που επιτρέπουν την εκτέλεση ορισμένων από τις λειτουργίες , όπως ρολόι, ημερολόγιο, ανατολή και ηλιοβασίλεμα, καθώς και εξατομίκευση των διαφόρων οθονών. Η χωρητικότητα αποθήκευσης της συσκευής είναι 8GB.

Χρησιμοποιώντας τη συσκευή θα βρείτε οδηγίες ακρίβειας, με τη βοήθεια του GPS και του Clonass θα φτάσετε γρήγορα στην τοποθεσία που ψάχνετε . Επιπλέον, είναι συμβατό με αισθητήρες ANT + και ταχύτητας. Έχει προεγκατεστημένο το TopoActive, χάρτες 46 χωρών, οι οποίες ενημερώνονται δωρεάν. Είναι σε θέση να αποθηκεύσει περισσότερα από 10.000 σημεία και 200 κομμάτια, ένα όριο που μπορεί να επεκταθεί από μια μνήμη microSD. Η εγκατάσταση του προγράμματος LiveTrack βοηθά τους συγγενείς σας να παρακολουθούν ζωντανά και να κατευθύνουν τα επιτεύγματά σας. Το eTrex Touch 35 είναι ο νέος οικογενειακός περιηγητής για υπαίθριες δραστηριότητες και αλπικές περιπέτειες, ιδανικό για όλους όσους θέλουν να βουτήξουν τα δάχτυλα των ποδιών τους στο μεγάλο ύπαιθρο από τους περιστασιακούς ποδηλάτες και τους πεζοπόρους στους geocaching αρχάριους και λόφους.

Το eTrex υπήρξε η πιο δημοφιλής και επιτυχημένη σειρά GPS αναψυχής για τα τελευταία 15 χρόνια. Το eTrex Touch 35 είναι το νεότερο μέλος του, το οποίο είναι πλέον πιο εύκολο και πιο βολικό από ποτέ. Με επιπλέον υψόμετρο, υποστηρίζει επίσης αλπικές δραστηριότητες όπως ορειβασία και ορεινή ποδηλασία. Έρχεται με προεγκατεστημένους χάρτες TopoActive Europe και βελτιστοποιημένα προφίλ δραστηριότητας για διάφορες ψυχαγωγικές δραστηριότητες, χωρίς να ξεχνάμε 250.000 geocaches για ατελείωτες διασκέδαση σε εξωτερικούς χώρους. Με έξυπνες ειδοποιήσεις κατευθείαν στη συσκευή σας από το smartphone σας1, μπορείτε να είστε συνδεδεμένοι όταν είστε εν κινήσει. Για να γίνει πιο εύκολη η πορεία σας, συμπεριλαμβάνεται στο κιβώτιο ένα ποδήλατο. Βγείτε εκεί και διασκεδάστε με την οικογένεια! Το eTrex θα σας καθοδηγήσει σε κάθε βήμα.

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ:

Τύπος μπαταρίας: 2 μπαταρίες AA (αλκαλικές, NiMH, λιθίου ή προφορτισμένες NiMH)

Διάρκεια ζωής μπαταρίας: Έως 16 ώρες.

Εύρος θερμοκρασίας λειτουργίας: Από 20 ° C έως 70 ° C (από 4 ° F έως 158 ° F)

Ραδιοφωνική συχνότητα / πρωτόκολλο: 2.4 GHz ασύρματη τεχνολογία ANT + ® / συσκευή Bluetooth® Smart

Αξιολόγηση νερού: IEC 60529 IPX7 *

Ασφαλή απόσταση πυξίδας: 30 cm (11,8 ίντσες)

Ο πλοηγός οικογένειας Garmin που είναι εύκολος και διασκεδαστικός, με οθόνη αφής, υψομετρητή και προπληρωμένους χάρτες TopoActive Europe

Βελτιστοποιημένη για πολλαπλές δραστηριότητες; απλά επιλέξτε και πάτε!

Προκατασκευασμένο με τους χάρτες Garmin TopoActive Europe

Περιλαμβάνεται τοποθέτηση ποδηλασίας

Bright 2.6; έγχρωμη χωρητική οθόνη αφής

Βαρομετρικός υψομετρητής και πυξίδα με αντιστάθμιση κλίσης 3 αξόνων

Κατεβάστε κομμάτια και διαδρομές αναψυχής για να ακολουθήσετε

Χωρίς χαρτί geocaching με προκαθορισμένες 250k κρυφές μνήμες

Υποστήριξη αισθητήρα ANT + και Ειδοποιήσεις Smartphone

Βρείτε τον τρόπο με τον εύκολο τρόπο

Το eTrex Touch λειτουργεί σαν ένα sat nav, αλλά με χάρτες και χαρακτηριστικά ειδικά σχεδιασμένα για πλοήγηση κατά τη διάρκεια ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων όπως ποδηλασία και πεζοπορία. Είτε έχετε έναν συγκεκριμένο προορισμό στο μυαλό σας, είτε απλά θέλετε να καταγράψετε τις δραστηριότητές σας για να μοιραστείτε αργότερα, το eTrex Touch σας δίνει την ελευθερία να εξερευνήσετε με σιγουριά. Μπορείτε ακόμη να βρείτε και να κατεβάσετε δραστηριότητες άλλες που έχουν ολοκληρωθεί στο Garmin Connect και το Garmin Adventures, ή να μοιραστείτε το δικό σας με την κοινότητα.

Με μια εύκολη στην χρήση οθόνη αφής, τα παιδιά θα μπορούν να έχουν πάει πάρα πολύ. Απλά αγγίξτε και ξεφυλλίστε, καθώς η στιγμή σας παίρνει! Τα Προφίλ Δραστηριοτήτων σας δίνουν άμεση πρόσβαση σε προσαρμοσμένα προφίλ όπως πεζοπορία, ποδηλασία και geocaching, έτσι ώστε να είστε όλοι έτοιμοι για την επιλεγμένη δραστηριότητα σας, με ό, τι χρειάζεστε στα χέρια σας. Μπορείτε να επικεντρωθείτε στην απόλαυση του μεγάλου ύπνου, και να περάσετε υπέροχα με την οικογένειά σας; γνωρίζοντας ότι είστε σε ασφαλή χέρια.

Όλοι έτοιμοι και έτοιμοι να οδηγήσουν

Το eTrex Touch δεν κρατά κανέναν πίσω, είναι όλα όσα χρειάζεστε για να φτάσετε εκεί και να ζήσετε την ευκαιρία σε εξωτερικούς χώρους με κάθε ευκαιρία. Όχι μόνο έχει σχεδιαστεί για να ενισχύσει οποιαδήποτε δραστηριότητα σας φαντάζει εκείνη την ημέρα, αλλά έρχεται πλήρως προετοιμασμένοι για να το πάρετε κατευθείαν έξω από το κιβώτιο και να πάτε.

Με το ποδήλατο που περιλαμβάνεται, το eTrex Touch είναι ιδιαίτερα ελκυστικό για τους ποδηλάτες αναψυχής, που μπορούν εύκολα να φτιάξουν τη συσκευή στο τιμόνι τους.

Η συσκευή έρχεται προφορτωμένη με τους χάρτες Garmin TopoActive Europe για 46 χώρες απλά ενεργοποιώντας τη συσκευή, συνδεθείτε στο GPS και ξεκινήσετε την πλοήγηση. Και οι χάρτες μπορούν να ενημερωθούν χωρίς επιπλέον κόστος. Με μεγάλη εσωτερική μνήμη 8 GB και υποδοχή microSD, υπάρχει αρκετός χώρος για επιπλέον χαρτογράφηση, αν θέλετε να την βελτιώσετε με προηγμένους χάρτες topo ή θαλάσσιους χάρτες.

Βυθιστείτε στο geocaching

Απολαύστε το μεγάλο υπαίθριο κυνήγι θησαυρού GPS που ονομάζεται geocaching. Με το eTrex Touch, το geocaching είναι βολικό για όλους, με κατευθύνσεις geocache χωρίς χαρτί, αξιολογήσεις και πρόσφατα αρχεία καταγραφής που αποθηκεύονται απευθείας στη συσκευή, χωρίς να χρειάζεται να εκτυπώνετε τίποτα.

Το eTrex Touch 35 συνοδεύεται από μια ηλεκτρονική πυξίδα που σας δείχνει την κατεύθυνση προς τον προορισμό σας, ακόμη και αν παραμείνει σταθερή και βοηθά πολύ κατά τη διάρκεια σύντομων διακοπών στις περιπέτειες του geocaching.

Για αρχάριους, το eTrex Touch διαθέτει 250.000 μεγάλους geocache κατάλληλους για τους νέους στο geocaching; για να σας βοηθήσει να συνηθίσετε με όλη την έννοια. Όλοι οι geocaches προέρχονται από το geocaching.com, τη μεγαλύτερη πλατφόρμα geocaching στον κόσμο.

Οι περιπέτειες αποκαλύφθηκαν και μοιράστηκαν

Δεν έχει κανείς συγκεκριμένο προορισμό ή προορισμό; Αναζητήστε συνιστώμενες περιπέτειες στις συνδέσεις Garmin Connect ή Garmin Adventures και δείτε τις διαδρομές και τους geocaches που έχουν ολοκληρώσει άλλοι. Στη συνέχεια, κατεβάστε τα στο eTrex Touch έτοιμο για την επόμενη σας περιπέτεια. Ή δημιουργήστε και προσαρμόστε μια εντελώς νέα διαδρομή για λήψη στη συσκευή σας.

Θέλετε να σώσετε και να ζήσετε μια πρόσφατη περιπέτεια; Το eTrex Touch καταγράφει τα δεδομένα σας όπου μπορείτε να μεταφορτώσετε τις διαδρομές σας στο Garmin Connect ή Garmin Adventures και να τις ξαναζήσετε όποτε θέλετε. Το Garmin Connect και το Garmin Adventures είναι δωρεάν και σας επιτρέπουν να μοιραστείτε τις ψυχαγωγικές σας περιπέτειες με τους φίλους και την οικογένειά σας.

Στερεά στερεά ποιότητα eTrex

Το eTrex Touch είναι το τελευταίο προϊόν από τη γνωστή σειρά handheld GPS eTrex. Αυτά τα προϊόντα έχουν αναπτυχθεί με επιτυχία σε όλη τη γη, από τους πόλους ψύξης μέχρι τη ζέστη των αφρικανικών ερήμων και τις υγρές ζούγκλες της Νότιας Αμερικής. Το eTrex έχει μάθει όλα τα εδάφη και το eTrex Touch προσφέρει την ίδια σκληρότητα και αντοχή.

Το eTrex Touch υποστηρίζει το GPS και το GLONASS, δίνοντάς σας τη δύναμη δύο δορυφορικών συστημάτων, για ταχύτερη διόρθωση και καλύτερη ακρίβεια σε περιβάλλοντα με μεγάλη δυσκολία. Αφήστε το eTrex να κάνει όλη τη σκληρή δουλειά για σας; απλά ελέγξτε την πραγματική σας θέση και ακολουθήστε τις οδηγίες. Το eTrex 35 προσθέτει επίσης ένα βαρομετρικό ύψος στο μείγμα, για ασφαλέστερη πλοήγηση σε αλπικά περιβάλλοντα και ακριβή δεδομένα ανύψωσης.

Η συσκευή είναι πλήρως ανθεκτική, έχει βαθμολογία νερού IPX7 και έχει ανθεκτική στην γρατζουνιά οθόνη. Η μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταρίας 16 ωρών και οι αντικαταστάσιμες με μπαταρία τυπικές μπαταρίες AA εγγυώνται ευελιξία όταν βρίσκεστε εν κινήσει.

Το eTrex Touch παρέχει επίσης όλα τα κλασικά χαρακτηριστικά του eTrex, όπως πληροφορίες για το κυνήγι και την αλιεία, το ρολόι αθλητισμού, το ημερολόγιο του ηλίου και του φεγγαριού, τα δεδομένα ανατολής και ηλιοβασιλέματος και πολλά άλλα.

Συμπαγής και ευέλικτος σύντροφος

Η εύχρηστη συσκευή ταιριάζει εύκολα σε μια τσέπη ή σε ένα τιμόνι. Είναι επίσης σχεδιασμένο για να είναι ένα μέγεθος που επιτρέπει στα παιδιά να το χειριστούν εύκολα. Χρησιμοποιώντας το σύστημα τοποθέτησης στηρίγματος σπονδυλικής στήλης, το eTrex Touch μπορεί να τοποθετηθεί σχεδόν οπουδήποτε με εξειδικευμένες βάσεις για σκάφη, αυτοκίνητα, σακίδια κ.λπ.

Μείνε συνδεδεμένος

Το eTrex Touch 35 σας επιτρέπει να μοιράζεστε ασύρματα τα σημεία, τα ίχνη, τις διαδρομές και τους geocache σας, μέσω της κοινής χρήσης συσκευών με συσκευές με συμβατές συσκευές Garmin. Με τη λειτουργία έξυπνης ειδοποίησης, δεν θα χάσετε ποτέ ένα κείμενο, μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή ειδοποίηση από το συμβατό σας smartphone *, εκτός αν θέλετε. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το eTrex Touch 35 ως τηλεχειριστήριο για τις κάμερες δράσης μας VIRB® XE, VIRB X και VIRB Elite.

Το eTrex Touch 35 υποστηρίζει επίσης Live Track που επιτρέπει στους φίλους και την οικογένειά σας να παρακολουθούν τις δραστηριότητές σας σε πραγματικό χρόνο. Προσκαλέστε τους οπαδούς, μέσω email ή κοινωνικών μέσων ενημέρωσης, για να παρακολουθήσετε τη δραστηριότητα και τη θέση σας στο Garmin Connect.

Φυσική & Απόδοση

Φυσικές διαστάσεις 5.8 χ 10.2 χ 3.3 εκ

Μέγεθος οθόνης, WxH 3,6 x 5,5 cm

Ανάλυση οθόνης, WxH 160 x 240 pixel

Τύπος οθόνης 2.6 "65K TFT χρώματος

Οθόνη αφής

Βάρος 159 g με μπαταρίες

Μπαταρία 2 μπαταρίες AA (δεν περιλαμβάνονται). Προτείνεται η χρήση NiMH ή λιθίου

Διάρκεια ζωής μπαταρίας Έως 16 ώρες

Βαθμολογία νερού IPX7

Δέκτης υψηλής ευαισθησίας

Διεπαφή USB

Αρ. Φωτογραφικής μηχανής

Μπαρομετρικό ύψος

Ηλεκτρονική πυξίδα

Μεταφορά μονάδας σε μονάδα (μοιράζεται δεδομένα ασύρματα με παρόμοιες μονάδες)

Χάρτες & Μνήμη

Βασικός πυρήνας

Προκαταρκτικοί χάρτες Ναι Garmin TopoActive χάρτη της Ευρώπης

Δυνατότητα προσθήκης χαρτών

Ενσωματωμένη μνήμη 8 GB

Αποδέχεται κάρτες δεδομένων microSD; κάρτα (δεν περιλαμβάνεται)

Προσαρμοσμένα POI (δυνατότητα προσθήκης επιπλέον σημείων ενδιαφέροντος)

Σημεία / αγαπημένα / τοποθεσίες 4000

Διαδρομές 200

Παρακολούθηση κομματιών 10.000 πόντοι, 200 αποθηκευμένα κομμάτια

Εξωτερικά χαρακτηριστικά

Αυτόματη δρομολόγηση (στροφή ανά στροφή δρομολόγησης στους δρόμους) Ναι (με προαιρετική χαρτογράφηση για λεπτομερείς δρόμους)

Geocaching friendly Ναι (χωρίς χαρτί)

Οι συμβατικοί χάρτες είναι συμβατοί

Πληροφορίες για τον ήλιο και το φεγγάρι

Πίνακες παλίρροιας Ναι (με προαιρετικό Bluechart)

Υπολογισμός περιοχής

Πρόγραμμα προβολής εικόνων

Garmin Connect;

Garmin Connect; συμβατή (ηλεκτρονική κοινότητα όπου αναλύετε, κατηγοριοποιείτε και μοιράζεστε δεδομένα)

Πρόσθετος

Έξυπνες ειδοποιήσεις: Ναι

Ζωντανή παρακολούθηση: Ναι (με το Garmin Connect; Mobile)

Στο κουτί

eTrex Touch 35

Ρύθμιση χειρολαβής

καλώδιο USB

Απόδειξη με έγγραφα


Αυτή τη στιγμή, Garmin ETrex Touch 35 GPS Ποδηλασία υπολογιστή είναι σε καλύτερη τιμή και είναι ιδανικό για τις δραστηριότητές σας. Στο bikeinn, μπορείτε να βρείτε άλλα προϊόντα που συμπληρώνουν σε μας Ηλεκτρονικά καταλόγου και ιδιαίτερα σε Μετρητής Χιλιομέτρων κατηγορίας μας. Έχουμε μια ποικιλία Μετρητής Χιλιομέτρων που ταιριάζει στις ανάγκες σας και θα σας κάνει να αισθανθείτε έμπνευση να κάνετε περισσότερα για τον αθλητισμό στην καθημερινή σας ρουτίνα.

Χαρακτηριστικά Garmin ETrex Touch 35 GPS Ποδηλασία υπολογιστή

Χρώμα
Τύπος προϊόντος
Προτεινόμενη χρήση
Λειτουργίες

Κριτικές πελατών και ερωτήσεις (16)

Γράψτε μια κριτική για αυτό το προϊόν και κερδίστε CoINNs (Μόνο για τους υπάρχοντες πελάτες) coinns

Γράψτε μια κριτική και κερδίστε CoINNs

(μόνο οι υπάρχοντες πελάτες)

Etrex35

-

Υπέροχο προϊόν, πολύ κακό που παρόλο που πλήρωσα περισσότερα για τα Χριστούγεννα, έφτασα στις 29 Δεκεμβρίου.

Garmin touch 35

-

Καλό προϊόν, σε καλή τιμή. Είναι εύκολο στη χρήση και η αυτονομία του είναι καλή για μπαταρίες AA.

Σούπερ gps

-

Εξαιρετικό προϊόν, τρομερή ακρίβεια εντοπισμού: μέσος όρος 3m! Αφιερώστε λίγο χρόνο για να προσαρμόσετε σωστά τις προσωπικές ρυθμίσεις. Συμβουλές: - εγκαταστήστε μια κάρτα micro SD (έως 32 GB) για να εγκαταστήσετε τα κομμάτια και τις διαδρομές σας εκτός από τους χάρτες που είναι προεγκατεστημένοι στη μνήμη του τηλεφώνου. - Χρησιμοποιήστε επαναφορτιζόμενες μπαταρίες NiMH. (Υπάρχουν ακόμη και φορτιστές μπαταριών με βύσμα 12V για αυτοκίνητα) Καλό ταξίδι:>)

Etrex 35 αφής

-

Εύχρηστο συμπαγές GPS πεζοπορίας με πολλές δυνατότητες σε ανταγωνιστική τιμή. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε μια κάρτα SD για να τοποθετήσετε τους δικούς σας δωρεάν χάρτες σε μέρη όπως το Openfietsmap και μέσω του Garmin Connect μπορείτε να δείτε όλα τα είδη πραγμάτων στο κινητό σας τηλέφωνο.

Etrex 35 αφής

-

Εξαιρετικό προϊόν για τα αγαπημένα μου αθλήματα ορειβασίας, skialp και MTB. Μικρό και συμπαγές. Με τους σωστούς χάρτες εγκατεστημένους μπορείτε να πάτε οπουδήποτε χωρίς φόβο να χαθείτε. Διαισθητικό και εύλογα εύκολο στη χρήση.

Τουριστικός πλοηγός

-

Τουριστικός πλοηγός. Ένα μεγάλο πλεονέκτημα είναι η οθόνη αφής, μπορείτε εύκολα να μεγεθύνετε, να διαγράφετε, να μετακινείτε τον χάρτη.

Super συσκευή

-

Εύκολο στη χρήση - διαισθητικό και ακριβές - Με αυτονομία μειοψηφίας που δίνεται για 16 ώρες που απαιτεί επαναφόρτιση τη νύχτα στο bivouac

Etrex35

-

Εξαιρετικό προϊόν, εύκολο και ακριβές. Πολύ απλό στη χρήση και εξαιρετική αναγνωσιμότητα.

νικέλιο

-

Δεν ήξερα, αλλά δεν είμαι απογοητευμένος, η εγκατεστημένη κάρτα δεν έχει λίγη λεπτομέρεια. Είμαι ευτυχής γιατί είμαι καλά ο χρόνος απόστασης που η ευτυχία αυτή τη στιγμή Σας ευχαριστώ

Καλό προϊόν

-

Πολύ καλό προϊόν και παίξτε με το για να ανακαλύψετε το σωστό χάρτη Σε ορισμένες τοποθεσίες βρίσκουμε χάρτες στο 1/250000 και πιο συμβατό και δωρεάν

καλό gps

-

Καλό προϊόν, πολύ αξιόπιστο οποία κάνει πολύ καλή δουλειά. Προτείνετε.

καλή στοιχείο

-

Εύκολη στην ανάγνωση οθόνη, χωρίς παράπονο. Θέλω να αγοράσω ένα άλλο ενιαίο.

Garmin etrex 35 αφής

-

Καλή διάρκεια ζωής της μπαταρίας, αν περιορίσουμε στο ελάχιστο τις επιλογές για ένα μεγάλο έξοδο. Το d'origines ενσωματωμένο πίνακες στερούνται λεπτομέρεια, σίγουρα υπάρχει al'Europe αλλά πάνω απ 'όλα για ένα τέτοιο προϊόν αυτό που επιδιώκουμε είναι ακριβώς τα στοιχεία ενός τόπου. Παρ 'όλα αυτά ανάκτηση ίχνη στο διαδίκτυο, μου άρεσε πολύ ο ίδιος. Με λεπτομερή χάρτη της Γαλλίας Νομίζω Πάω να απολαύσετε. Θα ήθελα να συστήσω.

Εύκολη και ακριβής

-

Μεγάλη πλοήγησης, ακριβές και εύκολο στη χρήση. Μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας με τις σωστές ρυθμίσεις.

Etrex35

-

Com Semper un πτερόρροια preu competitiu να Tradeinn. 35 είναι το GPS L'Etrex αυτό που ψάχνατε. i i molt Petit λειτουργική lleuger.

άριστη

-

πολύ απλό και ακριβές προϊόν

Γράψτε μια αξιολόγηση ή ρωτήστε την ειδική ομάδα εμπειρογνωμόνων μας

Αξιολόγηση προϊόντος

Σημείωση: η κριτική σας θα εξεταστεί από την ομάδα μας και θα δημοσιευτεί εντός 5 εργάσιμων ημερών. Η ερώτησή σας θα απαντηθεί με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, οπότε βεβαιωθείτε ότι η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας είναι σωστή.

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

clouse menu Κλείσιμο
up up