Επιλογή `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή`

Επιλέξτε το `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή` αν επιθυμείτε να συνδέεστε αυτόματα στον υπολογιστή στο μέλλον. Ο λογαριασμός σας θα παραμείνει ενεργός για 45 ημέρες. Παρακαλώ μην χρησιμοποιείτε την επιλογή `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή`, εάν χρησιμοποιείτε έναν υπολογιστή με δημόσια πρόσβαση ή πρόσβαση από περισσότερα από ένα άτομα.

Garmin

Garmin Montana 610

Garmin Montana 610

Garmin Montana 610

Garmin Montana 610

  • Garmin Montana 610
  • Garmin Montana 610
  • Garmin Montana 610
  • Garmin Montana 610
  • Garmin Montana 610
  • Garmin Montana 610

Garmin Montana 610

Περιγραφή προϊόντος Garmin Montana 610

Το Montana 610 είναι ένας φορητός ιχνηλάτης που σχεδιάστηκε από την Garmin. Το μοντέλο αποτελείται από οθόνη αφής 4 ιντσών με διπλό προσανατολισμό. Εάν είστε λάτρης των υπαίθριων δραστηριοτήτων θα βρείτε τη βέλτιστη αναγνωσιμότητα, διότι τα πεδία δεδομένων δείχνουν γρήγορα τις πληροφορίες που χρειάζεστε.

Το GPS ξεχωρίζει για την αντοχή σε ηλεκτροπληξία, σκόνη, βρωμιά και ακόμη και υγρασία. Αν θέλετε να καταγράψετε σημαντικές στιγμές ή μέρη, χρησιμοποιήστε τη φωτογραφική μηχανή 8 megapixel. Μπορείτε να τραβήξετε φωτογραφίες σε κατακόρυφη ή οριζόντια λειτουργία. Για την αποθήκευση των φωτογραφιών μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη χωρητικότητα του εξοπλισμού ή χρησιμοποιώντας την κάρτα micro SD.

Η ομάδα παρακολούθησης σάς επιτρέπει να εντοπίσετε γρήγορα τη θέση σας. Χρησιμοποιώντας δέκτες GPS και Glonass, θα βρείτε το δρόμο σας με ακρίβεια. Επιπλέον, με τη φωνητική εντολή φωνής θα κάνετε τις στροφές σωστά στη διαδρομή. Για να το εγκαταστήσετε στο όχημα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την πρόσθετη υποστήριξη.

Το GPS χειρός για να πάει οπουδήποτε και παντού

ΝΕΑ GPS και GLONASS - ταχύτερη και καλύτερη αποτύπωση μέσω δορυφόρου

4 εξωτερικές βελτιστοποιημένη διπλή αναγραφή προσανατολισμός - καλύτερη ορατότητα για Garmins μεγαλύτερη οθόνη χειρός, για εύκολη αναγνωσιμότητα κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες

ΝΕΟ έρχεται με μεγάλη περιεκτικότητα σε προεγκατεστημένο - Ψυχαγωγικές Χάρτης της Ευρώπης, 250k geocaches από Geocaching.com και 1 χρόνο δωρεάν birdseye Δορυφορική

ΝΕΑ Προσθέτει νέα Διευθυντής Track για την καλύτερη εμπειρία του χρήστη και περισσότερο έλεγχο

ΝΕΑ 8MP κάμερα - για υψηλής ανάλυσης εικόνες με γεωγραφικές συντεταγμένες

Πιο ευέλικτη πλοήγηση παντού - το πιο ευπροσάρμοστο χαρακτηριστικά, την απεικόνιση και την τοποθέτηση

Βαρομετρικό αλτίμετρο και 3 πυξίδα άξονα

Μοντάνα Διαφήμιση

Σχεδιασμένο για χρήση στο μονοπάτι, στο δρόμο ή στο νερό, η 680t Μοντάνα από την Garmin θα σας καθοδηγήσει όπου κι αν πάτε. Με μια μεγάλη 4 "φως του ήλιου αναγνώσιμη οθόνη αφής που προσφέρει πεντακάθαρα ενισχυμένη χρώματα, η διπλή αναγραφή προσανατολισμό και GPS και GLONASS εντοπισμού για να παρακολουθείτε τη θέση σας πιο γρήγορα και με μεγαλύτερη ακρίβεια, ακόμα και στο πιο απαιτητικό περιβάλλον. Είναι εύκολο να δείτε πού βρίσκεστε ανά πάσα στιγμή και σε βολική ελέγχουν την καταγραφή των κομματιών σας με το νέο Διευθυντή Track. Montana 680t περιλαμβάνει 3 άξονα ηλεκτρονική πυξίδα με βαρομετρικό αλτίμετρο και έρχεται με ένα ψυχαγωγικό χάρτη της Ευρώπης και δωρεάν 1 χρόνος birdseye Δορυφορικές εικόνες subscription1. Τόσο ανθεκτικό και αδιάβροχο, Μοντάνα 680t προσθέτει μια φωτογραφική μηχανή 8MP και έχει κατασκευαστεί για να αντέξει τα στοιχεία.
Δείτε το Μεγάλο Προβολή

Μοντάνα 680 διαθέτει 4 εξωτερικές βελτιστοποιημένη, διπλή οθόνη αφής προσανατολισμό που προσφέρει την καλύτερη αναγνωσιμότητα κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες φωτισμού. Η εύκολη στη χρήση διεπαφή χρήστη αφής οθόνη σημαίνει ότι θα περάσετε περισσότερο χρόνο για να απολαύσετε την ύπαιθρο και λιγότερο χρόνο ψάχνοντας για πληροφορίες. Τυχοδιώκτες αγαπούν τη μεγάλη οθόνη της Μοντάνα που παρέχει μεγάλη αναγνωσιμότητα, λόγω των μεγάλων πεδίων δεδομένων και σαφώς ορατά χαρακτηριστικά χάρτη. Τόσο ανθεκτικό και αδιάβροχο, Μοντάνα 680t έχει κατασκευαστεί για να αντέξει τα στοιχεία. Χτυπήματα, σκόνη, βρωμιά, την υγρασία και το νερό δεν είναι αγώνας για αυτή την τραχιά πλοηγό.


Πάρτε ετικέτα geotag Εικόνες

Σύλληψη τοποθεσίες και αναμνήσεις με Montana 680 αναβαθμισμένο 8 megapixel ψηφιακή φωτογραφική μηχανή. Κάθε φωτογραφία αντιστοιχίζονται αυτόματα με την τοποθεσία όπου τραβήχτηκε, που σας επιτρέπει να περιηγηθείτε πίσω σε αυτό ακριβώς το σημείο στο μέλλον. Τραβήξτε και να προβάλετε φωτογραφίες σε οριζόντιο ή κατακόρυφο προσανατολισμό. Παρακολουθήστε τις φωτογραφίες σας και να δείτε τις θέσεις τους σε χάρτη με τη χρήση BaseCamp ™. Τοποθετήστε μια κάρτα microSD ™ για περισσότερη αποθήκευση φωτογραφιών ή για να δείτε φωτογραφίες από άλλες συσκευές.


Κρατήστε σας Fix

Με το νέο υψηλής ευαισθησίας GPS και GLONASS δέκτη, Μοντάνα 680t εντοπίζει τη θέση σας γρήγορα και με ακρίβεια και να διατηρεί τη θέση του ακόμα και σε πυκνό δάσος και βαθιές κοιλάδες. Το πλεονέκτημα είναι σαφής - αν είστε κάτω από τη βαριά κάλυψη δέντρο ή απλώς κοντά σε ψηλά κτίρια και δέντρα, μπορείτε να υπολογίζετε σε Montana 680t για να σας βοηθήσει να βρείτε το δρόμο σας όταν τη χρειάζεστε περισσότερο.


Πηγαίνετε Οπουδήποτε

Με μια σειρά συμβατών αναρτήσεις, Μοντάνα έχει σχεδιαστεί για χρήση σε ποδήλατα, στα 4Χ4, με βάρκες και ως συσκευή χειρός ή για άνετη καθημερινή πλοήγηση στο αυτοκίνητό σας. Χρησιμοποιήστε το προαιρετικό αυτόματο mount με το City Navigator χάρτες για προφορικές, με τη σειρά οδηγίες οδήγησης, ή να δοκιμάσετε το προαιρετικό στήριγμα τραχιά για την μοτοσικλέτα και ATV σας.
Πηγαίνετε Παντού

Μοντάνα 680 έρχεται με 1 χρόνος birdseye Δορυφορικές εικόνες συνδρομή για μεγάλη αεροφωτογραφίες για να βελτιώσετε την πλοήγηση σας, σε περίπτωση που θέλετε περισσότερες πληροφορίες προσθέτοντας περισσότερους χάρτες στο Montana είναι εύκολο. Χάρτες TOPO φορτίο και να χτυπήσει το μονοπάτι, βύσμα στο BlueChart® g2 προεγκατεστημένο κάρτες για μια μεγάλη μέρα για το νερό, ή να φορτώσετε Πόλη Navigator χάρτη δεδομένων για τη σειρά με τη σειρά τους την οδήγηση κατευθύνσεις. Ή, να μετατρέψει τους χάρτες χαρτί σε αρχεία που μπορείτε να κατεβάσετε στον Μοντάνα σας με προσαρμοσμένους χάρτες.


Πλοηγηθείτε με ευκολία

Η νέα Montana 680t διαθέτει App manager κομμάτι που σας επιτρέπει να καταγράψετε, να δείτε και να αναλύσει τα κομμάτια σας σε ένα πολύ βολικό και διαισθητικό τρόπο. Το τηλέφωνο έχει τα βασικά χαρακτηριστικά για την ύπαιθρο όπως η κλίση του άξονα 3 αποζημιωθούν πυξίδα που δείχνει κλάση σας ακόμα και όταν είστε ακόμα, χωρίς να κατέχουν αυτό το επίπεδο. Έχει επίσης ένα βαρομετρικό αλτίμετρο που παρακολουθεί τις αλλαγές στην πίεση για να επισημάνουν την ακριβή ύψος σας, και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ακόμη και να σχεδιάσετε βαρομετρική πίεση την πάροδο του χρόνου, η οποία μπορεί να σας βοηθήσει να κρατήσει ένα μάτι για μεταβαλλόμενες καιρικές συνθήκες.


Βρείτε Διασκέδαση

Μοντάνα 680 έρχεται προεγκατεστημένο με 250,000+ ανάμικτες geocaches από geocaching.com και υποστηρίζει geocaching χωρίς χαρτί. Αυτό επιτρέπει Μοντάνα 680 για την αποθήκευση και εμφανίζει βασικές πληροφορίες cache, συμπεριλαμβανομένου του τόπου, το έδαφος, δυσκολία, υποδείξεις και περιγραφές, που σημαίνει όχι περισσότερο χειροκίνητα εισάγοντας τις συντεταγμένες και outs χαρτί εκτύπωσης. Αφού θέλετε να προσθέσετε περισσότερες κρύπτες απλά να φορτώσετε το αρχείο GPX για τη συσκευή σας και να κρατήσει το κυνήγι συνεχίζεται.


Μοιραστείτε ασύρματα

Με Μοντάνα 680 μπορείτε να μοιραστείτε σημεία σας, διαδρομές, δρομολόγια και geocaches ασύρματα με άλλες συμβατές χρήστες Garmin GPS. Απλά πατήστε το πλήκτρο "Αποστολή" για να μεταφέρετε τις πληροφορίες σας σε άλλες μονάδες.
Διπλασιάσει την ισχύ σας

Μοντάνα 680 διαθέτει την Garmin σύστημα διπλής μπαταρίας που εγγυάται το μέγιστο της ανεξαρτησίας. Θα έχετε τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν την επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων λιθίου ή παραδοσιακά αλκαλικές μπαταρίες AA - ανάλογα με το ποιο σας ταιριάζει καλύτερα.


Σχεδιάστε το επόμενο ταξίδι σας

Πάρτε τη δαπάνη επόμενη περιπέτεια σας με μας δωρεάν BaseCamp ™, το λογισμικό που σας επιτρέπει να δείτε και να οργανώσετε χάρτες, σημεία, πορείες και ίχνη. Αυτό το δωρεάν λογισμικό σχεδιασμού ταξίδι ακόμα και σας επιτρέπει να δημιουργήσετε Garmin περιπέτειες που μπορείτε να μοιραστείτε με τους φίλους, την οικογένεια ή τους συναδέλφους τους εξερευνητές. BaseCamp εμφανίζει τοπογραφικά δεδομένα του χάρτη σε 2 ή 3 D D στην οθόνη του υπολογιστή σας, συμπεριλαμβανομένων των γραμμών του περιγράμματος και προφίλ υψόμετρο. Επίσης, μπορεί να μεταφέρει ένα σχεδόν απεριόριστο ποσό των δορυφορικών εικόνων στη συσκευή σας από το παρεχόμενο συνδρομή birdseye δορυφορικές εικόνες.


Το Montana είναι το απόλυτο διαρκέσει πλοηγός για το σοβαρό τυχοδιώκτη.Είναι πιο εύκολο να προσαρμόσετε

Νέα Track Manager: Το νέο Διευθυντή Track σας επιτρέπει να οργανώσετε και να πλοηγηθείτε σημεία, πορείες και καταγραφής της πορείας με ευκολία και παρέχει επίσης μεγάλο έλεγχο start / stop εγγραφή κομματιού.


8 Megapixel κάμερα: Περιλαμβάνει 8 Megapixel ψηφιακή φωτογραφική μηχανή που σας επιτρέπει να τραβήξετε φωτογραφίες σε τοπίο και κατακόρυφο προσανατολισμό. Κάθε φωτογραφία αντιστοιχίζονται αυτόματα με την τοποθεσία όπου τραβήχτηκε, που σας επιτρέπει να περιηγηθείτε σε αυτό ακριβώς το σημείο στο μέλλον.


Σύνθετη Συντόμευση Χαρακτηριστικά: Είτε πρόκειται για τη φόρτωση μιας εφαρμογής, την πλοήγηση σε ένα σημείο αναφοράς, η αλλαγή του προφίλ σας ή να προσαρμόζετε συγκεκριμένες ρυθμίσεις στις ανάγκες σας, προηγμένες συντομεύσεις σας επιτρέπει να συνδυάσετε αυτές τις λειτουργίες για να δημιουργήσετε μια συνήθεια που προσαρμόζεται, βελτιωμένο εμπειρία. Κάθε Μοντάνα έρχεται με προ φορτωμένο συντομεύσεις - Go Home, Track Log On / Off και Διακοπή πλοήγησης - για να ξεκινήσετε.


Περισσότερα Dashboards σε περισσότερα μέρη: Με 1 πάτημα του κουμπιού ρεύματος, μπορείτε να τραβήξετε μέχρι ένα πολυ ταμπλό προσανατολισμό από οπουδήποτε - χάρτη σας, αρχική οθόνη, πυξίδα, υπολογιστή ταξιδιού, σελίδα κατάστασης και περισσότερο - έτσι μπορείτε να δημιουργήσετε περισσότερες ταμπλό σε περισσότερα μέρη .


Πλήρως Προσαρμοζόμενη αρχική οθόνη: Είτε θέλετε να πάτε κάπου συχνά, διαρκώς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις ή να δημιουργήσετε συντομεύσεις, πλήρως παραμετροποιήσιμο αρχική οθόνη Μοντάνα σας επιτρέπει να φέρει μέχρι και 16 αντικείμενα από πού να ?, εγκατάστασης και συντομεύσεις στην αρχική οθόνη σας, ώστε να μπορείτε εύκολα να έχουν πρόσβαση σε αυτά χωρίς να χρειάζεται να κάνετε κλικ μεταξύ των οθονών.


Reorderable Επιλογές Μενού: Αναδιάταξη κάθε μενού όμως σας αρέσει με αυτό το νέο χαρακτηριστικό, το οποίο σας κρατά από τη συνεχή κύλιση στο κάτω μέρος της έναν μακρύ κατάλογο.Εξυπνότερα Προφίλ: εξυπνότερο προφίλ Montana διαθέτουν θυμάται το προφίλ που χρησιμοποιούσαν, με βάση το βουνό, έτσι ώστε όταν είστε μακριά roading ή προσπαθούν να βρουν ένα κατάστημα ποδηλάτων, αυτό θα σας βάλει στο σωστό πλαίσιο του μυαλού, έτσι ώστε να μπορείτε να πάρετε σε το δρόμο σας γρήγορα.Προσαρμόσιμο Έλεγχοι: Δεν μου αρέσει ο τρόπος κάτι έχει συσταθεί; Μην ανησυχείς. Με ένα πάτημα ενός κουμπιού, μπορείτε να ρυθμίσετε τις εφαρμογές σας εύκολα και γρήγορα με προσαρμόσιμο ελέγχους. Έχετε να τοποθετήσετε στη δεξιά χειρολαβή; Κανένα πρόβλημα. Μοντάνα μπορεί να φιλοξενήσει αριστερόχειρες ή δεξιόχειρες ρυθμίσεις ανάλογα με τον προσανατολισμό της οθόνης.


Φυσικές & Απόδοση

Φυσικές διαστάσεις: 7,48 x 14,42 x 3,64 εκατοστά

Το μέγεθος της οθόνης, WxH: 5,06 x 8,93 εκατοστά? 4 diag (10,2 cm)

Ανάλυση της οθόνης, WxH: 272 x 480 pixels

Τύπος οθόνης: Φωτεινό, ανακλαστική 65k έγχρωμη TFT, οθόνη αφής διπλή προσανατολισμό? το φως του ήλιου αναγνώσιμη

Οθόνη αφής

Βάρος: 289 g με συμπεριλαμβάνεται μπαταρία ιόντων λιθίου πακέτο? 11,7 ουγκιές (333 g) με 3 μπαταρίες ΑΑ (δεν περιλαμβάνονται)

Μπαταρία: Επαναφορτιζόμενη λιθίου (περιλαμβάνεται) ή 3 μπαταρίες ΑΑ (δεν περιλαμβάνονται)? NiMH ή λίθιο συνιστάται

Διάρκεια ζωής της μπαταρίας: Έως 16 ώρες (ιόντων λιθίου)? έως και 22 ώρες (μπαταρίες ΑΑ)

Αξιολόγηση Νερό: IPX7

Δέκτης υψηλής ευαισθησίας

Διασύνδεση: USB υψηλής ταχύτητας και NMEA 0183 συμβατό

Κάμερα: Ναι (8 megapixel με αυτόματη εστίαση? Αυτόματη τοποθέτηση πινακίδων geo)

Βαρομετρικό αλτίμετρο

Ηλεκτρονική πυξίδα: Ναι (κλίση αντισταθμίζεται 3 άξονα)

Μονάδα για την μεταφορά της μονάδας (μετοχές δεδομένα ασύρματα με παρόμοιες μονάδες)

Χάρτες & Μνήμη

Χαρτοσύνθεσης

Αποθηκευμένους χάρτες: 1 έτος birdseye Δορυφορική συνδρομή έτοιμοι να κατεβάσετε μετά την εγγραφή σας τη συσκευή.

Δυνατότητα να προσθέσετε χάρτες

Ενσωματωμένη μνήμη: 2.7 GB

Δέχεται κάρτες δεδομένων: κάρτα microSD ™ (δεν συμπεριλαμβάνεται)

Προσαρμοσμένα POI (δυνατότητα να προσθέσετε επιπλέον σημεία ενδιαφέροντος)

Σημεία / αγαπημένα / περιοχές: 4000

Διαδρομές: 200

Καταγραφή της πορείας: 10.000 σημεία, 200 αποθηκευμένα ίχνη


Εξωτερική Χαρακτηριστικά

Αυτόματη δρομολόγηση (στροφή από τη στροφή δρομολόγησης στους δρόμους): Ναι (με προαιρετική χαρτογράφηση για λεπτομερή οδικό δίκτυο)

Geocaching φιλικό: Ναι (χωρίς χαρτί)

Προσαρμοσμένους χάρτες συμβατό

Κυνήγι / ημερολόγιο ψαριών

Ήλιο και τη σελήνη πληροφορίες

Πίνακες παλιρροιών: Ναι (με προαιρετικό Bluechart)

Υπολογισμός Χώρου

Picture Viewer


Garmin Connect ™

Garmin Connect ™ συμβατές (online κοινότητα όπου μπορείτε να αναλύει, ταξινομεί και να μοιράζονται δεδομένα)


Πρόσθετα

Δέκτη GPS υψηλής ευαισθησίας και για τα δύο σήματα GPS και GLONASS

250.000 geocaches προεγκατεστημένο

Νέο βελτιωμένο διαχειριστή πίστα


Στο κουτί

Μοντάνα 680

Λιθίου μπαταρία ιόντων

Καλώδιο USB

Φορτιστή AC

Εγχειρίδια


Ανακαλύψετε το Garmin Montana 610 σε απόθεμα και στην καλύτερη τιμή. Επίσης, ρίξτε μια ματιά στις Ηλεκτρονικά εκπτώσεις μας και να επιλέξτε τις καλύτερες προσφορές μας. Βρείτε τις τελευταίες μειώσεις και ανακαλύψτε όλες τις εκπτώσεις μας στα Μετρητής χιλιομέτρων προϊόντα σε εκπληκτικές τιμές με έκπτωση! Όλα αυτά για να διασφαλίσετε ότι θα πάρετε το φθηνότερο κάθε φορά σε bikeinn.

Χαρακτηριστικά Garmin Montana 610

Κριτικές πελατών και ερωτήσεις (2)

Γράψτε μια κριτική για αυτό το προϊόν και κερδίστε CoINNs (Μόνο για τους υπάρχοντες πελάτες)

Γράψτε μια κριτική και κερδίστε CoINNs

(μόνο οι υπάρχοντες πελάτες)

Μοντάνα 610 ή 680;

-

Αν αυτό είναι πραγματικά σχετικά με το Garmin Montana 610 τότε είναι λίγο πολύ λάθος. Ούτε το Montana 610 ούτε το 610T διαθέτουν κάμερα! Αυτό είναι μόνο στο 680 και 680T.

σοβαρή ιστοσελίδα

-

σοβαρή παράδοση και την παρακολούθηση του προϊόντος πακέτου .Το έχει καλή αντιστοίχιση την περιγραφή με το σωστό ιστοσελίδα δασμολογικών σύμβουλος.

Γράψτε μια αξιολόγηση ή ρωτήστε την ειδική ομάδα εμπειρογνωμόνων μας

Αξιολόγηση προϊόντος

Σημείωση: η κριτική σας θα εξεταστεί από την ομάδα μας και θα δημοσιευτεί εντός 5 εργάσιμων ημερών. Η ερώτησή σας θα απαντηθεί με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, οπότε βεβαιωθείτε ότι η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας είναι σωστή.

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Κλείσιμο