Επιλογή `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή`

Επιλέξτε το `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή` αν επιθυμείτε να συνδέεστε αυτόματα στον υπολογιστή στο μέλλον. Ο λογαριασμός σας θα παραμείνει ενεργός για 45 ημέρες. Παρακαλώ μην χρησιμοποιείτε την επιλογή `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή`, εάν χρησιμοποιείτε έναν υπολογιστή με δημόσια πρόσβαση ή πρόσβαση από περισσότερα από ένα άτομα.

Lazer

Lazer Z1

  • Lazer Z1
  • Lazer Z1

Lazer Z1

Περιγραφή προϊόντος Lazer Z1

Το κράνος Genesis Lifebeam είναι χτισμένο πάνω σε ένα θεμέλιο του αποδεδειγμένου κράνους Lazer Genesis. Είναι το κράνος για τους ποδηλάτες που θέλουν να παρακολουθούν και να βελτιώνουν τον καρδιακό τους ρυθμό για να βελτιώσουν την απόδοσή τους.


Χαρακτηριστικά:

Πλεονεκτήματα:
Μωρό unisize
360 ° αντανάκλαση


Προδιαγραφές:

Fit System: Σύστημα συγκράτησης Rollsys
Κατασκευή: Σε μούχλα (6 τεμάχια)
Εξαερισμός: 19 αεραγωγοί
Βάρος: 280 g (Μ)
Πιστοποίηση: CE CPSC AS


Τεχνολογία:

Rollsys:

Ο κύριος στόχος της χρήσης κράνους είναι να αποφευχθεί ο τραυματισμός. Η τοποθέτηση του κράνους είναι επομένως πολύ σημαντική και είναι απαραίτητη για την ασφάλεια και την άνεση. Καθώς η Lazer αναζητά πάντα καινοτομία, αναπτύξαμε το πιο προηγμένο σύστημα τοποθέτησης για τη βελτιστοποίηση της άνεσης και της προσαρμογής. Το σύστημα Lazer Rollsys γεννιέται

Πώς λειτουργεί?:

Σε σύγκριση με τα συμβατικά συστήματα το σύστημα Lazer Rollsys είναι ένας πλήρως ενσωματωμένος μηχανισμός που περιβάλλει πλήρως το κεφάλι. Περιστρέφοντας έναν ομαλό τροχό αντίχειρα (που βρίσκεται πάνω από το κράνος παρά από το πίσω μέρος του κράνους), το σύστημα Rollsys επιτρέπει μια ακριβή και προοδευτική ρύθμιση περιμετρικού μεγέθους. Η τοποθέτηση του κράνους θα συσφιχθεί συμμετρικά χωρίς σημεία πίεσης στο κεφάλι.

Το σύστημα Rollsys προσφέρει μια καινοτόμο χρήση ενός χεριού και είναι εύκολο να το χειριστεί ακόμα και κατά τη διάρκεια της οδήγησης. Απομακρύνοντας το σύστημα συγκράτησης στο πίσω μέρος, το σύστημα Rollsys είναι επίσης η τέλεια λύση για άτομα με αλογοουρά.
Ρίξτε στο Μέλλον

Από τη στιγμή που το σύστημα Rollsys εισήχθη στην αγορά, αμέσως επιβραβεύθηκε για το σχεδιασμό και την καινοτομία του. Οι δοκιμές από χιλιάδες αναβάτες απέδειξαν την αποτελεσματικότητα και την αντοχή τους. Με άλλα λόγια ... πολλοί λόγοι για την ενσωμάτωση του συστήματος Rollsys σε κάθε νέο κράνος.

Coolmax:
Coolmax είναι μια λύση υψηλής τεχνολογίας padding που κάνει την υγρασία να εξαφανίζεται, να στεγνώνει γρήγορα και να αναπνέει. Το Sweating είναι ένας από τους φυσικούς μηχανισμούς του σώματος για να παραμείνει δροσερός και με το Coolmax δεν θα ενοχληθεί. Σχεδιασμένο με ειδική τεχνολογία για να ξεφλουδίσει την υγρασία και να ενισχύσει την ξήρανση, το ύφασμα Coolmax σάς βοηθάει να παραμείνετε ξηροί και να τροφοδοτούνται με ενέργεια ακριβώς αυτό που πρέπει να αισθάνεστε άνετα όχι μόνο κατά τη διάρκεια της ημέρας αλλά και μέσα από τις πιο δύσκολες προπονήσεις σας.

Το ύφασμα Coolmax χρησιμοποιείται στο μαξιλάρι του κράνους μας για να σας προσφέρει ένα φρέσκο και άνετο συναίσθημα σε όλη τη διαδρομή.

Ρυθμιζόμενο καλάθι κεφαλής:
Το ρυθμιζόμενο καλάθι της κεφαλής επιτρέπει στο πίσω μέρος του συστήματος rollsys (το οποίο συγκρατεί το πίσω μέρος της κεφαλής) να κινείται προς τα πάνω και προς τα κάτω, ανάλογα με την προτίμηση των αναβατών. Με αυτό τον τρόπο το σύστημα Rollsys μπορεί να προσαρμόζεται ακόμη περισσότερο στις ανάγκες του αναβάτη και μπορεί να δημιουργήσει ακόμα μεγαλύτερη άνεση.

Προαιρετικό Aeroshell:
Το Aero Shell είναι ένα πλαστικό κάλυμμα σχεδιασμένο για να ταιριάζει απόλυτα σε συγκεκριμένα μοντέλα κράνους Lazer. Το Aero Shell ασφαλίζει στη θέση του και προστατεύει το κεφάλι των αναβάτη από τον άνεμο και τη βροχή, ενώ παράλληλα επιτρέπει κάποια κίνηση του αέρα κάτω από το μπροστινό μέρος του κράνους και έξω από τα πίσω ανοίγματα. Το Aero Shell είναι μοναδικό στο ότι αφαιρείται εύκολα από το κράνος όταν οι συνθήκες οδήγησης είναι τέτοιες ώστε να επιδιώκεται επιπλέον αερισμός.

Τραβήξτε το όταν η βροχή χύνεται κάτω και τραβήξτε την μακριά όταν ο ήλιος αρχίζει να λάμπει, το Aeroshell είναι το τέλειο εργαλείο για κάθε πιθανή κατάσταση.

Εναλλακτικά, το Aeroshell παρέχει σημαντική αύξηση στην αεροδυναμική απόδοση μόλις εγκατασταθεί στο κράνος. Με το κλείσιμο των οπών εξαερισμού, η ποσότητα αεροδυναμικής σύρσης που δημιουργεί το κράνος μειώνεται σημαντικά, με αποτέλεσμα την ταχύτερη οδήγηση.

Χρωματιστά ιμάντα:
Το χρώμα των ιμάντων έχει ευθυγραμμιστεί με το χρώμα του κράνους.

RBS:
Το σύστημα Rigidity Brace είναι ένα ενισχυτικό για μια ανώτερη αντίσταση κράνους έναντι πολλαπλών κρούσεων. Αυτό το σύστημα είναι συγκρίσιμο με ένα κλουβί σε ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο. Σε περίπτωση σύγκρουσης, αυτό θα κρατήσει τα ραγισμένα κομμάτια EPS μαζί έτσι ώστε το κράνος εξακολουθεί να προσφέρει κάποια μορφή προστασίας. Αυτό το σύστημα δεν εγγυάται την αποτελεσματικότητα του κράνους μετά από συντριβή, κάθε κράνος πρέπει να επιθεωρείται προσεκτικά μετά από συντριβή και σε περίπτωση σκασίματος ή ρωγμών θα πρέπει να αντικατασταθεί.

Προαιρετικό δίχτυ εντόμων:
Το μαξιλάρι εντόμων αντικαθιστά το αρχικό γεμιστικό κράνος και καλύπτει τις οπές εξαερισμού έτσι ώστε τα έντομα να μην φτάνουν στο κεφάλι σας. Έτσι διατηρώντας τα έντομα έξω από το κράνος για μια ελεύθερη βόλτα.

Προαιρετικό φώτο:
Αυτό το φως LED έρχεται στάνταρ σε ορισμένα μοντέλα αλλά είναι μια επιλογή για σχεδόν όλα τα κράνη που είναι εξοπλισμένα με το σύστημα Rollsys. Απλά αντικαταστήστε το καπάκι Rollsys με την ενημερωμένη έκδοση και τοποθετήστε τη λυχνία LED στον περιστρεφόμενο τροχό Rollsys. Η λυχνία LED παρέχει αυξημένη ορατότητα και συνεπώς προσθέτει ασφάλεια.


EN1078 ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ Το κράνος αυτό έχει κατασκευαστεί, δοκιμαστεί και εγκριθεί σύμφωνα με τους ευρωπαϊκούς κανονισμούς EN1078. Η TRADEINN δεν είναι υπεύθυνη για τη χρήση αυτού του κράνους σε άλλες χώρες που δεν υπόκεινται σε αυτήν την ευρωπαϊκή πιστοποίηση EN1078, αποθαρρύνοντας τη χρήση του σε αυτές τις χώρες.

Καλώς ήρθατε στη Lazer Z1 ειδική προσφορά. Στο bikeinn, όχι μόνο μπορούν οι καταναλωτές να βρουν την καλύτερη τιμή για τον ποδήλατο εξοπλισμό, αλλά οι ειδικές πληροφορίες σε θέματα ποδήλατο προϊόντων που ψάχνουν να αγοράσουν. Οι τιμές των προϊόντων είναι up-to-date και όλα τα απαραίτητα φίλτρα είναι διαθέσιμα, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να συγκρίνουν ομοειδή προϊόντα από τοπ κατηγορίες όπως Κράνη head-to-head.

Χαρακτηριστικά Lazer Z1

Φύλο
Ηλικία
Προτεινόμενη χρήση
Χρώμα

Κριτικές πελατών και ερωτήσεις (2)

Γράψτε μια κριτική για αυτό το προϊόν και κερδίστε CoINNs (Μόνο για τους υπάρχοντες πελάτες)

Γράψτε μια κριτική και κερδίστε CoINNs

(μόνο οι υπάρχοντες πελάτες)

Κράνος lazer z1

-

Εξαιρετικό κράνος, πολύ ελαφρύ και άνετο, μου αρέσει ο τρόπος που σφίγγει σε όλο το κεφάλι και όχι μόνο στο πίσω μέρος, όπως τα περισσότερα άλλα κράνη

Εξαιρετική

-

Σούπερ κράνος, εύκολο στη θέση του και αρκετά ελαφρύ για ένα κράνος με αποχρώσεις. 262 g σε μέγεθος m. Δεν υπάρχουν σημεία πίεσης στο κεφάλι και συνεπώς πολύ άνετα.

Γράψτε μια αξιολόγηση ή ρωτήστε την ειδική ομάδα εμπειρογνωμόνων μας

Αξιολόγηση προϊόντος

Σημείωση: η κριτική σας θα εξεταστεί από την ομάδα μας και θα δημοσιευτεί εντός 5 εργάσιμων ημερών. Η ερώτησή σας θα απαντηθεί με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, οπότε βεβαιωθείτε ότι η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας είναι σωστή.

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Παρόμοια προϊόντα

Δείτε όλα τα προϊόντα

Κλείσιμο