up

Επιλογή `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή`

Επιλέξτε το `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή` αν επιθυμείτε να συνδέεστε αυτόματα στον υπολογιστή στο μέλλον. Ο λογαριασμός σας θα παραμείνει ενεργός για 45 ημέρες. Παρακαλώ μην χρησιμοποιείτε την επιλογή `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή`, εάν χρησιμοποιείτε έναν υπολογιστή με δημόσια πρόσβαση ή πρόσβαση από περισσότερα από ένα άτομα.

Πληροφορίες σχετικά με τον πωλητή

Πωλήθηκε και στάλθηκε από

Επιστροφή παραγγελίας

Osprey
360

Osprey Escapist 18L Backpack

Osprey Escapist 18L Backpack

Osprey Escapist 18L Backpack

Osprey Escapist 18L Backpack

plus
  • 360Osprey Escapist 18L Backpack
  • Play videoOsprey Escapist 18L Backpack
  • Osprey Escapist 18L Backpack
  • Osprey Escapist 18L Backpack
  • Osprey Escapist 18L Backpack
  • Osprey Escapist 18L Backpack

Osprey Escapist 18L Backpack

Περιγραφή προϊόντος Osprey Escapist 18L Backpack

Ρίξτε με τον άνεμο και ξεφύγετε στην έρημο με το σακίδιο ποδηλασίας Osprey Escapist 18L . Είτε πρόκειται για πεζοπορία ή ποδηλασία μέσα από μονοπάτια στο βουνό, αυτό το ευπροσάρμοστο και άνετο σακίδιο είναι πάντα έτοιμο για οποιαδήποτε περιπέτεια.

Χάρη στην πλάτη του AirScape ™ , το Escapist 18L σας προσφέρει πλήρη αναπνοή και φρεσκάδα που θα σας κρατήσει πίσω και στεγνό και άνετο, ανεξάρτητα εάν έχετε ταξιδέψει σε όλο το πάρκο ή ταξιδεύετε για εργασία το πρωί. Για να εξασφαλιστεί η συνολική σταθερότητα φορτίου, μια εξαιρετικά προσαρμόσιμη ιμάντα BioStretch ™ ταιριάζει στον κορμό και τους ώμους σας και χρησιμοποιεί ανατομικά χυτευμένο αφρό για να μειώσει την τριβή.

Μια εντυπωσιακή ποικιλία επιλογών αποθήκευσης, συμπεριλαμβανομένων τριών ελαστικών τσέπες από ύφασμα στον μπροστινό πίνακα και τις πλευρές, και ένα εξωτερικό χιτώνιο ενυδάτωσης στην κορυφή εξασφαλίζουν ότι το Escapist 18L θα αποθηκεύει πάντοτε τα πράγματά σας με τρόπο οργανωμένο και με γνώμονα το περιεχόμενο. Η προσθήκη μιας τσέπης μπροστινού πάνελ που προστατεύει από γρατζουνιές εγγυάται ότι το κινητό σας τηλέφωνο ή τα γυαλιά ηλίου θα είναι πάντα ασφαλή.

Αλλά αυτό δεν θα ήταν ένα ποδήλατο έτοιμο σακίδιο εάν δεν είχε αντανακλαστικά στοιχεία για να βελτιώσει την ορατότητά σας σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. ευτυχώς, ο Escapist 18L όχι μόνο έχει τέτοια μέτρα, αλλά διαθέτει επίσης ένα κράνος Lidlock ™ και ένα φωτεινό φωτιστικό εξάρτημα που θα σας κάνει άμεσα ορατό τόσο στα μονοπάτια όσο και στο δρόμο. Αν μετά από μια δύσκολη μέρα, το τέλος του μονοπατιού παραμένει άγνωστο, τότε μοιράζεστε το μυαλό μας για ένα μόνο κομμάτι. Αυτό το πνεύμα περιπέτειας καταλαμβάνεται από την ευελιξία της σειράς Escapist. Είτε ταξιδεύετε 100+ μίλια είτε ταξιδεύετε για δουλειά, το πίσω κάλυμμα AirScape σας παρέχει πλήρη αερισμό και υποστήριξη. Αποφάσισε ότι σήμερα πρόκειται να αντιμετωπίσετε κάποια κατηφορική; Όταν χτυπάτε αυτές τις γρήγορες αποβάσεις, θα εκτιμήσετε τον τρόπο με τον οποίο ο ιπποδύναμος Biostretch και η σαγματοποιία κρατούν το πακέτο να ταιριάζει άνετα στην πλάτη σας. Φυλάξτε το τηλέφωνό σας και τα γυαλιά ηλίου με το χέρι με τις τσέπες χωρίς γρατσουνιές στη θήκη και το κυρίως διαμέρισμα. Κρατώντας τον εαυτό σας ενυδατωμένο όταν οδηγείτε σκληρά είναι απολύτως κλειδί, με γρήγορη πρόσβαση στο εξωτερικό χιτώνιο ενυδάτωσης μπορείτε εύκολα να γεμίσετε τη δεξαμενή σας. Όταν βγαίνεστε για πολλές ημέρες, θα πρέπει να έχετε αρκετά κιτ. Η συμπίεση InsideOut και οι τσέπες τσέπης PowerMesh σας επιτρέπουν να μεταφέρετε με ασφάλεια όλα τα εργαλεία σας, ανεξάρτητα από το πόσο έσκασε το κομμάτι που οδηγείτε. Ένας εσωτερικός διοργανωτής σημαίνει ότι μπορείτε εύκολα να ταξινομήσετε τα εργαλεία, τα ανταλλακτικά και τις αντλίες σας. Ακόμη και όταν ο καιρός είναι ο χειρότερος, το ενσωματωμένο σύστημα ορατότητας με μεγάλη ορατότητα επεκτείνεται γρήγορα για να προστατεύσει τη συσκευασία σας και όλα τα εργαλεία σας.Κρατήστε τον εαυτό σας ορατό σε χαμηλό φωτισμό με ανακλαστικά γραφικά και φωτισμό φώτων.
Κρατήστε τον εαυτό σας ορατό σε χαμηλό φωτισμό με ανακλαστικά γραφικά και φωτισμό φώτων.
Κρατήστε τον εαυτό σας ορατό σε χαμηλό φωτισμό με ανακλαστικά γραφικά και φωτισμό φώτων.
Featuers:Κρατήστε τον εαυτό σας ορατό σε χαμηλό φωτισμό με ανακλαστικά γραφικά και φωτισμό φώτων.
Κρατήστε τον εαυτό σας ορατό σε χαμηλό φωτισμό με ανακλαστικά γραφικά και φωτισμό φώτων.
BioStretch hipbelt και ιμάνταΚρατήστε τον εαυτό σας ορατό σε χαμηλό φωτισμό με ανακλαστικά γραφικά και φωτισμό φώτων.
Πλαίσιο στήριξης AirScape με ράβδους αφρού για εξαερισμόΚρατήστε τον εαυτό σας ορατό σε χαμηλό φωτισμό με ανακλαστικά γραφικά και φωτισμό φώτων.
Στεφανιαίο λουρί με σφυρίδα έκτακτης ανάγκηςΚρατήστε τον εαυτό σας ορατό σε χαμηλό φωτισμό με ανακλαστικά γραφικά και φωτισμό φώτων.
Δύο τσέπες Stretch mesh με συμπίεση InsideOutΚρατήστε τον εαυτό σας ορατό σε χαμηλό φωτισμό με ανακλαστικά γραφικά και φωτισμό φώτων.
Πρόσβαση με φερμουάρΚρατήστε τον εαυτό σας ορατό σε χαμηλό φωτισμό με ανακλαστικά γραφικά και φωτισμό φώτων.
Φερμουάρ γυαλιά ηλίου και ηλεκτρονική τσέπηΚρατήστε τον εαυτό σας ορατό σε χαμηλό φωτισμό με ανακλαστικά γραφικά και φωτισμό φώτων.
Stretch μπροστινή τσέπηΚρατήστε τον εαυτό σας ορατό σε χαμηλό φωτισμό με ανακλαστικά γραφικά και φωτισμό φώτων.
Χτισμένο σε κάλυμμα βροχής υψηλής ορατότηταςΚρατήστε τον εαυτό σας ορατό σε χαμηλό φωτισμό με ανακλαστικά γραφικά και φωτισμό φώτων.
Προσδέσεις κράνος ποδηλάτων LidLockΚρατήστε τον εαυτό σας ορατό σε χαμηλό φωτισμό με ανακλαστικά γραφικά και φωτισμό φώτων.
Ανακλαστικά γραφικάΚρατήστε τον εαυτό σας ορατό σε χαμηλό φωτισμό με ανακλαστικά γραφικά και φωτισμό φώτων.
Συμβατό με δεξαμενή υδραυλικήςΚρατήστε τον εαυτό σας ορατό σε χαμηλό φωτισμό με ανακλαστικά γραφικά και φωτισμό φώτων.
Βασική καταχώρηση φερμουάρΚρατήστε τον εαυτό σας ορατό σε χαμηλό φωτισμό με ανακλαστικά γραφικά και φωτισμό φώτων.
Τσέπη με φερμουάρ στην πλεξούδαΚρατήστε τον εαυτό σας ορατό σε χαμηλό φωτισμό με ανακλαστικά γραφικά και φωτισμό φώτων.
Εξωτερική πρόσβαση ενυδάτωσηςΚρατήστε τον εαυτό σας ορατό σε χαμηλό φωτισμό με ανακλαστικά γραφικά και φωτισμό φώτων.
Μπροστινή τσέπη με φερμουάρΚρατήστε τον εαυτό σας ορατό σε χαμηλό φωτισμό με ανακλαστικά γραφικά και φωτισμό φώτων.
Εσωτερικός διοργανωτής για εργαλεία και ανταλλακτικά ειδικά για ποδήλαταΚρατήστε τον εαυτό σας ορατό σε χαμηλό φωτισμό με ανακλαστικά γραφικά και φωτισμό φώτων.
LED φωτισμός ποδηλάτου σημείοΚρατήστε τον εαυτό σας ορατό σε χαμηλό φωτισμό με ανακλαστικά γραφικά και φωτισμό φώτων.
Κορυφαία πρόσβαση με φερμουάρΚρατήστε τον εαυτό σας ορατό σε χαμηλό φωτισμό με ανακλαστικά γραφικά και φωτισμό φώτων.
Κρατήστε τον εαυτό σας ορατό σε χαμηλό φωτισμό με ανακλαστικά γραφικά και φωτισμό φώτων.
Κρατήστε τον εαυτό σας ορατό σε χαμηλό φωτισμό με ανακλαστικά γραφικά και φωτισμό φώτων.
Προδιαγραφές:Κρατήστε τον εαυτό σας ορατό σε χαμηλό φωτισμό με ανακλαστικά γραφικά και φωτισμό φώτων.
Κρατήστε τον εαυτό σας ορατό σε χαμηλό φωτισμό με ανακλαστικά γραφικά και φωτισμό φώτων.
Βάρος: 0,79 kgΚρατήστε τον εαυτό σας ορατό σε χαμηλό φωτισμό με ανακλαστικά γραφικά και φωτισμό φώτων.
Μέγιστες διαστάσεις: (mm) 480 (l) x 230 (w) x 280 (d)Κρατήστε τον εαυτό σας ορατό σε χαμηλό φωτισμό με ανακλαστικά γραφικά και φωτισμό φώτων.


Σκοπεύετε να αγοράσετε Osprey Escapist 18L Backpack; Όλα τα προϊόντα από Osprey έχουν την καλύτερη ποιότητα, έτσι ώστε να μπορείτε να απολαύσετε τις δραστηριότητές σας χωρίς επιπλοκές. Τοποθετήστε την παραγγελία σας από Osprey Escapist 18L Backpack και θα το λάβετε σε λίγες ημέρες. Στόχος μας στο bikeinn είναι να κάνουμε καλές προσφορές και προσιτές σε όλους. Έχουμε μια μεγάλη προσφορά των προϊόντων ποδήλατο εξοπλισμού και life style προϊόντα που είναι μοναδικά.

Χαρακτηριστικά Osprey Escapist 18L Backpack

Χρώμα
Ικανότητα
Φύλο
Προτεινόμενη χρήση
Ηλικία
Κατασκευή

Κριτικές πελατών και ερωτήσεις (8)

Γράψτε μια κριτική για αυτό το προϊόν και κερδίστε CoINNs (Μόνο για τους υπάρχοντες πελάτες) coinns

Γράψτε μια κριτική και κερδίστε CoINNs

(μόνο οι υπάρχοντες πελάτες)

ΣΑΚΙΔΙΟ ΠΛΑΤΗΣ

-

Καλό προϊόν γρήγορη παράδοση.

Θεαματική

-

Για μένα, το καλύτερο σακίδιο από αυτή τη μεγάλη μάρκα, πολύ συμπαγές και με εξαιρετικό φινίρισμα

Ποδήλατο στο σακίδιο ... check!

-

Τέλειο σακίδιο για το ποδήλατο ... μην αφήνετε το σπίτι χωρίς αυτό!

Αποσπάσματα osprey 18l σακίδιο

-

καλό σακίδιο για ημερήσιες εκδρομές

Δεν έφτασε ποτέ

-

Μου υποσχέθηκε παράδοση Παρασκευής / Δευτέρας, αλλά δυστυχώς, δεν έφτασε ποτέ την Πέμπτη, καθώς δεν περιλαμβάνουν την παρακολούθηση #.

Αγαπήστε αυτό το σακίδιο

-

Υπέροχο, και ίσως το σακίδιο μου για σύντομες εξόδους είναι αγαπημένο. Το πίσω μέρος είναι ρυθμιζόμενο σε μήκος. Περιλαμβάνει κάλυψη βροχής. Είμαι οπαδός των σακιδίων αυτής της εταιρείας.

Μεγάλη σακίδιο

-

Σε μέγεθος, δεν είναι πολύ μεγάλο και δεν είναι μικρό. Ελαφρύ, ευρύχωρο και πολύ άνετο. Η παράδοση στην Αγία Πετρούπολη είναι γρήγορη, περίπου 10 ημέρες ή λιγότερο.

Μεγάλη τσάντα!

-

Πραγματικά μεγάλη τσάντα - το αγαπάτε. Παρατηρήστε την θήκη του τηλεφώνου, δεν είναι αφαιρούμενη

Γράψτε μια αξιολόγηση ή ρωτήστε την ειδική ομάδα εμπειρογνωμόνων μας

Αξιολόγηση προϊόντος

Σημείωση: η κριτική σας θα εξεταστεί από την ομάδα μας και θα δημοσιευτεί εντός 5 εργάσιμων ημερών. Η ερώτησή σας θα απαντηθεί με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, οπότε βεβαιωθείτε ότι η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας είναι σωστή.

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

clouse menu Κλείσιμο
up up