up

Επιλογή `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή`

Επιλέξτε το `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή` αν επιθυμείτε να συνδέεστε αυτόματα στον υπολογιστή στο μέλλον. Ο λογαριασμός σας θα παραμείνει ενεργός για 45 ημέρες. Παρακαλώ μην χρησιμοποιείτε την επιλογή `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή`, εάν χρησιμοποιείτε έναν υπολογιστή με δημόσια πρόσβαση ή πρόσβαση από περισσότερα από ένα άτομα.

Πληροφορίες σχετικά με τον πωλητή

Πωλήθηκε και στάλθηκε από

Επιστροφή παραγγελίας

Osprey
360

Osprey Escapist 32L Backpack

Osprey Escapist 32L Backpack

Osprey Escapist 32L Backpack

Osprey Escapist 32L Backpack

plus
  • 360Osprey Escapist 32L Backpack
  • Play videoOsprey Escapist 32L Backpack
  • Osprey Escapist 32L Backpack
  • Osprey Escapist 32L Backpack
  • Osprey Escapist 32L Backpack
  • Osprey Escapist 32L Backpack

Osprey Escapist 32L Backpack

Περιγραφή προϊόντος Osprey Escapist 32L Backpack

Ρίξτε με τον άνεμο και ξεφύγετε στην έρημο με το σακίδιο ποδηλασίας Osprey Escapist 32L . Είτε πρόκειται για πεζοπορία ή ποδηλασία μέσα από μονοπάτια στο βουνό, αυτό το ευπροσάρμοστο και άνετο σακίδιο είναι πάντα έτοιμο για οποιαδήποτε περιπέτεια.

Χάρη στην πλάτη του AirScape ™ , το Escapist 32L σας προσφέρει απόλυτη αναπνοή και φρεσκάδα που θα σας κρατήσει την πλάτη στεγνή και άνετη ανεξάρτητα από το αν έχετε ταξιδέψει σε όλο το πάρκο ή ταξιδεύετε για εργασία το πρωί. Για να εξασφαλιστεί η συνολική σταθερότητα φορτίου, μια εξαιρετικά προσαρμόσιμη ιμάντα BioStretch ™ ταιριάζει στον κορμό και τους ώμους σας και χρησιμοποιεί ανατομικά χυτευμένο αφρό για να μειώσει την τριβή.

Μια εντυπωσιακή ποικιλία επιλογών αποθήκευσης, συμπεριλαμβανομένων τριών τσέπες από ελαστικό ύφασμα στον μπροστινό πίνακα και τις πλευρές, και ένα εξωτερικό χιτώνιο ενυδάτωσης στην κορυφή εξασφαλίζουν ότι το Escapist 32L θα αποθηκεύει πάντοτε τα αντικείμενά σας με τρόπο οργανωμένο και με γνώμονα το περιεχόμενο. Η προσθήκη μιας τσέπης μπροστινού πάνελ που προστατεύει από γρατζουνιές εγγυάται ότι το κινητό σας τηλέφωνο ή τα γυαλιά ηλίου θα είναι πάντα ασφαλή. Αυτή η συγκεκριμένη έκδοση Escapist περιλαμβάνει τσέπες τσέπης στην τσέπη για να προσθέσετε χρησιμότητα στα χέρια σας, καθώς και επιπλέον ιμάντες συμπίεσης για να κρατάτε το φορτίο σας σταθερό και σωστό.

Αλλά αυτό δεν θα ήταν ένα ποδήλατο έτοιμο σακίδιο εάν δεν είχε αντανακλαστικά στοιχεία για να βελτιώσει την ορατότητά σας σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. ευτυχώς, ο Escapist 32L όχι μόνο έχει τέτοια μέτρα, αλλά διαθέτει επίσης ένα κράνος Lidlock ™ και ένα φωτεινό φωτισμό που θα σας κάνει να βλέπετε αμέσως τόσο σε μονοπάτια όσο και στο δρόμο. Το πρωτοποριακό νέο Atmos AG είναι εξοπλισμένο με το μοναδικό ανασταλμένο σύστημα αντιδραστικότητας AntiGravity, το οποίο ενσωματώνει τον πρώτο παγκοσμίως πλήρως αεριζόμενο ιστό. Είτε εξερευνείτε ζεστά κλίματα είτε πεζοπορείτε μέσα από τη δεξαμενή tundra, το απρόσκοπτο πλέγμα και το backpanel τρισδιάστατης κοιλότητας ισούται με τον απαράμιλλο αερισμό και την άνεση, παρέχοντας παράλληλα εξαιρετική απόδοση μεταφοράς φορτίων. Συμπληρώστε το Atmos AG στο μέγιστο και θα αισθανθείτε σχεδόν βαρύτητα στην πλάτη σας. Χάρη στην πλεξούδα ExoForm Biostretch, τη ράβδο ανύψωσης φορτίου και το Fit στον ιστό ιπτάμενου Fly. Η συμπίεση InsideOut παρέχει εντυπωσιακή υποστήριξη φορτίου, μειώνοντας την κόπωση, ώστε να μπορείτε να ωθήσετε τις περιπέτειές σας πιο σκληρές και μεγαλύτερες. Χρειάζεστε εύκολη πρόσβαση στα εργαλεία σας; Οι διπλές μπροστινές τσέπες με φερμουάρ, βάση φερμουάρ και κορυφαία σημεία εισόδου καλύμματος σημαίνουν ότι ανεξάρτητα από το τι αντιμετωπίζετε, μπορείτε εύκολα να πάρετε το κιτ σας. Το εξάρτημα μας Osprey Stow στο πηδάλιο του trekking pole σας επιτρέπει είτε να στοιβάζετε είτε να έχετε πρόσβαση στους πόλους σας χωρίς να αφαιρείτε τη συσκευασία σας. Ένα μεγάλο διαμέρισμα βάσης υπνόσακου με εσωτερικό διαιρέτη σάς επιτρέπει να αποθηκεύετε ξεχωριστά τα εργαλεία σας όταν χρειάζεται. Όταν ο καιρός στρέφεται για τη χειρότερη ανάπτυξη του ενσωματωμένου & αφαιρούμενου βυθίσματος που περιέχεται μέσα στο καπάκι.Αν ψάχνετε να μειώσετε το βάρος στο τελευταίο γραμμάριο, τότε το FlapJacket σημαίνει ότι μπορείτε να αφαιρέσετε το καπάκι και να διατηρήσετε τα εργαλεία σας προστατευμένα από τα στοιχεία. Όλοι αυτοί οι λόγοι και πολλά άλλα εξηγούν γιατί η Atmos AG έχει κερδίσει το βραβείο Innovation Gold.
Αν ψάχνετε να μειώσετε το βάρος στο τελευταίο γραμμάριο, τότε το FlapJacket σημαίνει ότι μπορείτε να αφαιρέσετε το καπάκι και να διατηρήσετε τα εργαλεία σας προστατευμένα από τα στοιχεία. Όλοι αυτοί οι λόγοι και πολλά άλλα εξηγούν γιατί η Atmos AG έχει κερδίσει το βραβείο Innovation Gold.
Αν ψάχνετε να μειώσετε το βάρος στο τελευταίο γραμμάριο, τότε το FlapJacket σημαίνει ότι μπορείτε να αφαιρέσετε το καπάκι και να διατηρήσετε τα εργαλεία σας προστατευμένα από τα στοιχεία. Όλοι αυτοί οι λόγοι και πολλά άλλα εξηγούν γιατί η Atmos AG έχει κερδίσει το βραβείο Innovation Gold.
Χαρακτηριστικά:Αν ψάχνετε να μειώσετε το βάρος στο τελευταίο γραμμάριο, τότε το FlapJacket σημαίνει ότι μπορείτε να αφαιρέσετε το καπάκι και να διατηρήσετε τα εργαλεία σας προστατευμένα από τα στοιχεία. Όλοι αυτοί οι λόγοι και πολλά άλλα εξηγούν γιατί η Atmos AG έχει κερδίσει το βραβείο Innovation Gold.
Αν ψάχνετε να μειώσετε το βάρος στο τελευταίο γραμμάριο, τότε το FlapJacket σημαίνει ότι μπορείτε να αφαιρέσετε το καπάκι και να διατηρήσετε τα εργαλεία σας προστατευμένα από τα στοιχεία. Όλοι αυτοί οι λόγοι και πολλά άλλα εξηγούν γιατί η Atmos AG έχει κερδίσει το βραβείο Innovation Gold.
AntiGravity 3D ανασταλμένο πλέγμα ματιών / hipbeltΑν ψάχνετε να μειώσετε το βάρος στο τελευταίο γραμμάριο, τότε το FlapJacket σημαίνει ότι μπορείτε να αφαιρέσετε το καπάκι και να διατηρήσετε τα εργαλεία σας προστατευμένα από τα στοιχεία. Όλοι αυτοί οι λόγοι και πολλά άλλα εξηγούν γιατί η Atmos AG έχει κερδίσει το βραβείο Innovation Gold.
Μονάδα ExoForm / BioStretch με ράβδο ανύψωσης φορτίουΑν ψάχνετε να μειώσετε το βάρος στο τελευταίο γραμμάριο, τότε το FlapJacket σημαίνει ότι μπορείτε να αφαιρέσετε το καπάκι και να διατηρήσετε τα εργαλεία σας προστατευμένα από τα στοιχεία. Όλοι αυτοί οι λόγοι και πολλά άλλα εξηγούν γιατί η Atmos AG έχει κερδίσει το βραβείο Innovation Gold.
Στεφανιαίο λουρί με σφυρίδα έκτακτης ανάγκηςΑν ψάχνετε να μειώσετε το βάρος στο τελευταίο γραμμάριο, τότε το FlapJacket σημαίνει ότι μπορείτε να αφαιρέσετε το καπάκι και να διατηρήσετε τα εργαλεία σας προστατευμένα από τα στοιχεία. Όλοι αυτοί οι λόγοι και πολλά άλλα εξηγούν γιατί η Atmos AG έχει κερδίσει το βραβείο Innovation Gold.
Πρόσβαση στο καπάκιΑν ψάχνετε να μειώσετε το βάρος στο τελευταίο γραμμάριο, τότε το FlapJacket σημαίνει ότι μπορείτε να αφαιρέσετε το καπάκι και να διατηρήσετε τα εργαλεία σας προστατευμένα από τα στοιχεία. Όλοι αυτοί οι λόγοι και πολλά άλλα εξηγούν γιατί η Atmos AG έχει κερδίσει το βραβείο Innovation Gold.
FlapJacket επάνω κάλυμμα για χρήση χωρίς καπάκιΑν ψάχνετε να μειώσετε το βάρος στο τελευταίο γραμμάριο, τότε το FlapJacket σημαίνει ότι μπορείτε να αφαιρέσετε το καπάκι και να διατηρήσετε τα εργαλεία σας προστατευμένα από τα στοιχεία. Όλοι αυτοί οι λόγοι και πολλά άλλα εξηγούν γιατί η Atmos AG έχει κερδίσει το βραβείο Innovation Gold.
Το ενσωματωμένο κάλυμμα FlapJacket παρέχει προστασία, συμπίεση και επιπλέον απόσταση κεφαλής από την στιγμή που αφαιρείται το καπάκι.Αν ψάχνετε να μειώσετε το βάρος στο τελευταίο γραμμάριο, τότε το FlapJacket σημαίνει ότι μπορείτε να αφαιρέσετε το καπάκι και να διατηρήσετε τα εργαλεία σας προστατευμένα από τα στοιχεία. Όλοι αυτοί οι λόγοι και πολλά άλλα εξηγούν γιατί η Atmos AG έχει κερδίσει το βραβείο Innovation Gold.
Stretch μπροστινή τσέπηΑν ψάχνετε να μειώσετε το βάρος στο τελευταίο γραμμάριο, τότε το FlapJacket σημαίνει ότι μπορείτε να αφαιρέσετε το καπάκι και να διατηρήσετε τα εργαλεία σας προστατευμένα από τα στοιχεία. Όλοι αυτοί οι λόγοι και πολλά άλλα εξηγούν γιατί η Atmos AG έχει κερδίσει το βραβείο Innovation Gold.
Δύο τσέπες με ιμάντες ισχίου με φερμουάρΑν ψάχνετε να μειώσετε το βάρος στο τελευταίο γραμμάριο, τότε το FlapJacket σημαίνει ότι μπορείτε να αφαιρέσετε το καπάκι και να διατηρήσετε τα εργαλεία σας προστατευμένα από τα στοιχεία. Όλοι αυτοί οι λόγοι και πολλά άλλα εξηγούν γιατί η Atmos AG έχει κερδίσει το βραβείο Innovation Gold.
Αποθηκεύστε το συνημμένο πόλο πεζοπορίαςΑν ψάχνετε να μειώσετε το βάρος στο τελευταίο γραμμάριο, τότε το FlapJacket σημαίνει ότι μπορείτε να αφαιρέσετε το καπάκι και να διατηρήσετε τα εργαλεία σας προστατευμένα από τα στοιχεία. Όλοι αυτοί οι λόγοι και πολλά άλλα εξηγούν γιατί η Atmos AG έχει κερδίσει το βραβείο Innovation Gold.
Γρήγορα και βολικά αποθηκεύει πόλους πεζοπορίας χωρίς να χρειάζεται να αφαιρέσετε το πακέτο σας.Αν ψάχνετε να μειώσετε το βάρος στο τελευταίο γραμμάριο, τότε το FlapJacket σημαίνει ότι μπορείτε να αφαιρέσετε το καπάκι και να διατηρήσετε τα εργαλεία σας προστατευμένα από τα στοιχεία. Όλοι αυτοί οι λόγοι και πολλά άλλα εξηγούν γιατί η Atmos AG έχει κερδίσει το βραβείο Innovation Gold.
Δύο βρόχους τσεκούρι πάγουΑν ψάχνετε να μειώσετε το βάρος στο τελευταίο γραμμάριο, τότε το FlapJacket σημαίνει ότι μπορείτε να αφαιρέσετε το καπάκι και να διατηρήσετε τα εργαλεία σας προστατευμένα από τα στοιχεία. Όλοι αυτοί οι λόγοι και πολλά άλλα εξηγούν γιατί η Atmos AG έχει κερδίσει το βραβείο Innovation Gold.
Ενσωματωμένη και αποσπώμενη επένδυσηΑν ψάχνετε να μειώσετε το βάρος στο τελευταίο γραμμάριο, τότε το FlapJacket σημαίνει ότι μπορείτε να αφαιρέσετε το καπάκι και να διατηρήσετε τα εργαλεία σας προστατευμένα από τα στοιχεία. Όλοι αυτοί οι λόγοι και πολλά άλλα εξηγούν γιατί η Atmos AG έχει κερδίσει το βραβείο Innovation Gold.
Θάλαμος βάσης υπνόσακου με εσωτερικό διαιρέτηΑν ψάχνετε να μειώσετε το βάρος στο τελευταίο γραμμάριο, τότε το FlapJacket σημαίνει ότι μπορείτε να αφαιρέσετε το καπάκι και να διατηρήσετε τα εργαλεία σας προστατευμένα από τα στοιχεία. Όλοι αυτοί οι λόγοι και πολλά άλλα εξηγούν γιατί η Atmos AG έχει κερδίσει το βραβείο Innovation Gold.
Τοποθετήστε τον προσαρμοσμένο στον ιστό ιμάνταΑν ψάχνετε να μειώσετε το βάρος στο τελευταίο γραμμάριο, τότε το FlapJacket σημαίνει ότι μπορείτε να αφαιρέσετε το καπάκι και να διατηρήσετε τα εργαλεία σας προστατευμένα από τα στοιχεία. Όλοι αυτοί οι λόγοι και πολλά άλλα εξηγούν γιατί η Atmos AG έχει κερδίσει το βραβείο Innovation Gold.
Η ζώνη ισχίου ρυθμιζόμενη με Velcro επιτρέπει τη σωστή τοποθέτηση του πακέτου σε ένα φάσμα διαφορετικών χρηστών.Αν ψάχνετε να μειώσετε το βάρος στο τελευταίο γραμμάριο, τότε το FlapJacket σημαίνει ότι μπορείτε να αφαιρέσετε το καπάκι και να διατηρήσετε τα εργαλεία σας προστατευμένα από τα στοιχεία. Όλοι αυτοί οι λόγοι και πολλά άλλα εξηγούν γιατί η Atmos AG έχει κερδίσει το βραβείο Innovation Gold.
Συμβατό με δεξαμενή υδραυλικήςΑν ψάχνετε να μειώσετε το βάρος στο τελευταίο γραμμάριο, τότε το FlapJacket σημαίνει ότι μπορείτε να αφαιρέσετε το καπάκι και να διατηρήσετε τα εργαλεία σας προστατευμένα από τα στοιχεία. Όλοι αυτοί οι λόγοι και πολλά άλλα εξηγούν γιατί η Atmos AG έχει κερδίσει το βραβείο Innovation Gold.
Βασική καταχώρηση φερμουάρΑν ψάχνετε να μειώσετε το βάρος στο τελευταίο γραμμάριο, τότε το FlapJacket σημαίνει ότι μπορείτε να αφαιρέσετε το καπάκι και να διατηρήσετε τα εργαλεία σας προστατευμένα από τα στοιχεία. Όλοι αυτοί οι λόγοι και πολλά άλλα εξηγούν γιατί η Atmos AG έχει κερδίσει το βραβείο Innovation Gold.
Εξωτερικά μανίκια χειρισμού και χειριστήρια φτυάτωνΑν ψάχνετε να μειώσετε το βάρος στο τελευταίο γραμμάριο, τότε το FlapJacket σημαίνει ότι μπορείτε να αφαιρέσετε το καπάκι και να διατηρήσετε τα εργαλεία σας προστατευμένα από τα στοιχεία. Όλοι αυτοί οι λόγοι και πολλά άλλα εξηγούν γιατί η Atmos AG έχει κερδίσει το βραβείο Innovation Gold.
Εσωτερικό χιτώνιο ενυδάτωσηςΑν ψάχνετε να μειώσετε το βάρος στο τελευταίο γραμμάριο, τότε το FlapJacket σημαίνει ότι μπορείτε να αφαιρέσετε το καπάκι και να διατηρήσετε τα εργαλεία σας προστατευμένα από τα στοιχεία. Όλοι αυτοί οι λόγοι και πολλά άλλα εξηγούν γιατί η Atmos AG έχει κερδίσει το βραβείο Innovation Gold.
Εσωτερικός ιμάντας συμπίεσης κορυφαίου φορτίουΑν ψάχνετε να μειώσετε το βάρος στο τελευταίο γραμμάριο, τότε το FlapJacket σημαίνει ότι μπορείτε να αφαιρέσετε το καπάκι και να διατηρήσετε τα εργαλεία σας προστατευμένα από τα στοιχεία. Όλοι αυτοί οι λόγοι και πολλά άλλα εξηγούν γιατί η Atmos AG έχει κερδίσει το βραβείο Innovation Gold.
Ελαφρύ περιφερειακό πλαίσιοΑν ψάχνετε να μειώσετε το βάρος στο τελευταίο γραμμάριο, τότε το FlapJacket σημαίνει ότι μπορείτε να αφαιρέσετε το καπάκι και να διατηρήσετε τα εργαλεία σας προστατευμένα από τα στοιχεία. Όλοι αυτοί οι λόγοι και πολλά άλλα εξηγούν γιατί η Atmos AG έχει κερδίσει το βραβείο Innovation Gold.
Ρυθμιζόμενη πίσω σύστημα συστήματος αναστολής τραβηγμένων τραμπολίνων AntiGravityΑν ψάχνετε να μειώσετε το βάρος στο τελευταίο γραμμάριο, τότε το FlapJacket σημαίνει ότι μπορείτε να αφαιρέσετε το καπάκι και να διατηρήσετε τα εργαλεία σας προστατευμένα από τα στοιχεία. Όλοι αυτοί οι λόγοι και πολλά άλλα εξηγούν γιατί η Atmos AG έχει κερδίσει το βραβείο Innovation Gold.
Αφαιρούμενοι ιμάντες υπνόσακουΑν ψάχνετε να μειώσετε το βάρος στο τελευταίο γραμμάριο, τότε το FlapJacket σημαίνει ότι μπορείτε να αφαιρέσετε το καπάκι και να διατηρήσετε τα εργαλεία σας προστατευμένα από τα στοιχεία. Όλοι αυτοί οι λόγοι και πολλά άλλα εξηγούν γιατί η Atmos AG έχει κερδίσει το βραβείο Innovation Gold.
Δερμάτινες τσέπες με τεντώστε το πλέγμαΑν ψάχνετε να μειώσετε το βάρος στο τελευταίο γραμμάριο, τότε το FlapJacket σημαίνει ότι μπορείτε να αφαιρέσετε το καπάκι και να διατηρήσετε τα εργαλεία σας προστατευμένα από τα στοιχεία. Όλοι αυτοί οι λόγοι και πολλά άλλα εξηγούν γιατί η Atmos AG έχει κερδίσει το βραβείο Innovation Gold.
Δύο φερμουάρ με εύκολη πρόσβαση στις μπροστινές τσέπεςΑν ψάχνετε να μειώσετε το βάρος στο τελευταίο γραμμάριο, τότε το FlapJacket σημαίνει ότι μπορείτε να αφαιρέσετε το καπάκι και να διατηρήσετε τα εργαλεία σας προστατευμένα από τα στοιχεία. Όλοι αυτοί οι λόγοι και πολλά άλλα εξηγούν γιατί η Atmos AG έχει κερδίσει το βραβείο Innovation Gold.
Αν ψάχνετε να μειώσετε το βάρος στο τελευταίο γραμμάριο, τότε το FlapJacket σημαίνει ότι μπορείτε να αφαιρέσετε το καπάκι και να διατηρήσετε τα εργαλεία σας προστατευμένα από τα στοιχεία. Όλοι αυτοί οι λόγοι και πολλά άλλα εξηγούν γιατί η Atmos AG έχει κερδίσει το βραβείο Innovation Gold.
Αν ψάχνετε να μειώσετε το βάρος στο τελευταίο γραμμάριο, τότε το FlapJacket σημαίνει ότι μπορείτε να αφαιρέσετε το καπάκι και να διατηρήσετε τα εργαλεία σας προστατευμένα από τα στοιχεία. Όλοι αυτοί οι λόγοι και πολλά άλλα εξηγούν γιατί η Atmos AG έχει κερδίσει το βραβείο Innovation Gold.
Προδιαγραφές:Αν ψάχνετε να μειώσετε το βάρος στο τελευταίο γραμμάριο, τότε το FlapJacket σημαίνει ότι μπορείτε να αφαιρέσετε το καπάκι και να διατηρήσετε τα εργαλεία σας προστατευμένα από τα στοιχεία. Όλοι αυτοί οι λόγοι και πολλά άλλα εξηγούν γιατί η Atmos AG έχει κερδίσει το βραβείο Innovation Gold.
Αν ψάχνετε να μειώσετε το βάρος στο τελευταίο γραμμάριο, τότε το FlapJacket σημαίνει ότι μπορείτε να αφαιρέσετε το καπάκι και να διατηρήσετε τα εργαλεία σας προστατευμένα από τα στοιχεία. Όλοι αυτοί οι λόγοι και πολλά άλλα εξηγούν γιατί η Atmos AG έχει κερδίσει το βραβείο Innovation Gold.
Βάρος: 2,18 kgΑν ψάχνετε να μειώσετε το βάρος στο τελευταίο γραμμάριο, τότε το FlapJacket σημαίνει ότι μπορείτε να αφαιρέσετε το καπάκι και να διατηρήσετε τα εργαλεία σας προστατευμένα από τα στοιχεία. Όλοι αυτοί οι λόγοι και πολλά άλλα εξηγούν γιατί η Atmos AG έχει κερδίσει το βραβείο Innovation Gold.
Μέγιστες διαστάσεις: (mm) 840 (l) x 380 (w) x 390 (d)Αν ψάχνετε να μειώσετε το βάρος στο τελευταίο γραμμάριο, τότε το FlapJacket σημαίνει ότι μπορείτε να αφαιρέσετε το καπάκι και να διατηρήσετε τα εργαλεία σας προστατευμένα από τα στοιχεία. Όλοι αυτοί οι λόγοι και πολλά άλλα εξηγούν γιατί η Atmos AG έχει κερδίσει το βραβείο Innovation Gold.


Μήπως σας αρέσει Osprey Escapist 32L Backpack; Αν ψάχνετε για ένα online κατάστημα που ειδικεύεται στον ποδήλατο εξοπλισμό, ανακαλύψτε bikeinn. Σαν Osprey εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος, όλα μας τα ποδήλατο προϊόντα έχουν την πλήρη εγγύηση κατασκευαστή της Osprey. Επιλέξτε ένα από τις Τσάντες κατηγορίες μας και ανακαλύψτε το φάσμα των Τσάντες προϊόντων που έχουμε για την αγαπημένη σας δραστηριότητα. Για να διώξετε τυχόν αμφιβολίες, επικοινωνήστε με την ομάδα μας μέσω τηλεφώνου ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Μην περιμένετε άλλο!

Χαρακτηριστικά Osprey Escapist 32L Backpack

Χρώμα
Ικανότητα
Φύλο
Προτεινόμενη χρήση
Ηλικία
Κατασκευή

Κριτικές πελατών και ερωτήσεις (14)

Γράψτε μια κριτική για αυτό το προϊόν και κερδίστε CoINNs (Μόνο για τους υπάρχοντες πελάτες) coinns

Γράψτε μια κριτική και κερδίστε CoINNs

(μόνο οι υπάρχοντες πελάτες)

Τακτοποιημένη παράδοση της κορυφαίας τσάντας

-

Μετά από όλα τα κακά σχόλια αποφάσισε να πληρώσει με πιστωτική κάρτα. Στη συνέχεια, επιστρέφετε τα χρήματά σας σχετικά εύκολα και γρήγορα. Αλλά όλα πήγαν τέλεια. Η παραγγελία έφτασε νωρίτερα από ό, τι θα μπορούσε να υποδείξει η εφαρμογή postnl. Κορυφαία τσάντα με 32 λίτρα που μπορεί εύκολα να μειωθεί από τους ιμάντες. Καλά υλικά όπως έχω συνηθίσει στο Osprey. Αυτό είναι το 3ο Όσπρι μου. Τώρα έχω 3 σακίδια που όλα έχουν τη δική τους λειτουργία. Αυτό είναι ιδανικό για μεγαλύτερο ταξίδι με ποδήλατο στο βουνό ή αν θέλετε να πάρετε μαζί σας ένα drone. Ή επιπλέον ρούχα. Αρκεί 32 λίτρα. Έχω Osprey 14 ltr και 24 ltr. Όλα τέλεια επίσης. Προτείνω αυτήν την επωνυμία.

Οσκαρ 32

-

非常 漂亮 的 背包, 很 輕 很好 背, 喜歡

ΜΕΓΑΛΗ ΤΣΑΝΤΑ

-

καλή τσάντα με πολύ χώρο, πολύ καλή και άνετη για το χειμώνα », όταν χρειάζεστε περισσότερο χώρο για την αμαξοστοιχία σας και άλλα είδη σκουληκιών.

Ακριβώς όπως διαφημίζεται

-

Εξαιρετική χαρά με αυτή την αγορά. Ο Osprey Escapist 32 έφτασε νωρίς από τις Κάτω Χώρες. Σίγουρα θα αγοράζα άλλο Osprey από το Trekkinn.com στο μέλλον.

Αναθεώρηση - σχεδόν τέλεια, αλλά ..

-

Μεγάλη σακίδιο με ποιοτική κατασκευή και πολύ άνετη φόρμα στην πλάτη σας. Μόνο τα θέματα είναι η θήκη στον αριστερό ιμάντα που φαίνεται να είναι σχεδιασμένη για γυαλιά ηλίου αλλά πολύ μικρή για γυαλιά, τηλέφωνα, οτιδήποτε χρήσιμο και δεν μπορεί να αφαιρεθεί. Μια τέτοια περίεργη προσθήκη για μια τέτοια εταιρεία ποιότητας. Επίσης φέρτε ιμάντα είναι πολύ λεπτό, τόσο άβολα για να κουβαλήσει όταν το σακίδιο είναι γεμάτο. Το σακίδιο που παραδόθηκε δεν ήταν όλα μαύρο όπως σε φωτογραφία στην περιγραφή αλλά είχε μπορντό για τα λουριά και πίσω από την τσάντα και πράσινο διακοσμητικό στο κάτω μέρος της τσάντας - ένα παράξενο μίγμα. Σίγουρα μια δημιουργία ποιότητας, με εξαίρεση τη θήκη για γυαλιά, λίγα λίτρα αποθήκευσης θα της έδινε αυτό το επιπλέον αστέρι.

Ανεση

-

Άνεση, ποιότητα, τσέπες παντού, απλώς ένα μεγάλο backpack.

Τέλειο προϊόν!

-

Τέλεια σακίδιο! Πολύ γρήγορη αποστολή! Και πολύ φθηνό!

Μεγάλη συσκευασία

-

Αυτό το σακίδιο είναι εξαιρετικό τόσο για χρήση στην πόλη όσο και για πεζοπορία. Λόγω της δυνατότητας προσαρμογής του, μπορείτε εύκολα να το ρυθμίσετε ώστε να ταιριάζει στη στάση σας και στις προτιμήσεις σας. Και το πιο σημαντικό είναι ότι ο σάκος είναι πραγματικά ελαφρύς, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το επιπλέον βάρος του υλικού.

Πολύ καλή ποιότητα και σχεδιασμός

-

Πολύ καλή ποιότητα και σχεδιασμός

ποιότητα

-

Καλή τσάντα, ελαφρύ, ευέλικτο. Καλή ποιότητα. Καλή εφαρμογή.

Άνετα και καλά σχεδιασμένα

-

πολύ άνετα και καλά σχεδιασμένο προϊόν.

Osprey απόδρασης 32 indigo

-

υπέροχη τσάντα

άριστη buy

-

Πολύ καλή. πολύ γρήγορα στέλνοντας. Περισσότερο από το αναμενόμενο. Και το σακίδιο αρκετά ικανοποιημένος με την αγορά. Θα εμπιστεύονται πεζοπορία για να κάνουν τα ψώνια μου. χαιρετίσματα

Impecavel προϊόν

-

Προϊόντων και υπηρεσιών 5 αστέρια. σας ευχαριστώ

Γράψτε μια αξιολόγηση ή ρωτήστε την ειδική ομάδα εμπειρογνωμόνων μας

Αξιολόγηση προϊόντος

Σημείωση: η κριτική σας θα εξεταστεί από την ομάδα μας και θα δημοσιευτεί εντός 5 εργάσιμων ημερών. Η ερώτησή σας θα απαντηθεί με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, οπότε βεβαιωθείτε ότι η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας είναι σωστή.

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

clouse menu Κλείσιμο
up up