Επιλογή `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή`

Επιλέξτε το `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή` αν επιθυμείτε να συνδέεστε αυτόματα στον υπολογιστή στο μέλλον. Ο λογαριασμός σας θα παραμείνει ενεργός για 45 ημέρες. Παρακαλώ μην χρησιμοποιείτε την επιλογή `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή`, εάν χρησιμοποιείτε έναν υπολογιστή με δημόσια πρόσβαση ή πρόσβαση από περισσότερα από ένα άτομα.

Sidi

Sidi Wire 2 Carbon

  • Sidi Wire 2 Carbon
  • Sidi Wire 2 Carbon
  • Sidi Wire 2 Carbon

Sidi Wire 2 Carbon

Περιγραφή προϊόντος Sidi Wire 2 Carbon

Χαρακτηριστικά:

ΥΨΗΛΕΣ: ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΑ TECHPRO

SOLE: ΦΥΣΙΚΟ ΑΝΘΡΑΚΑ

Τεχνολογία:

Microfibra Techpro: Το MICROFIBRA TECHPRO είναι ένα μικροσκόπιο PU Made in Italy. Θεωρείται εξαιρετικά τεχνολογικό και καινοτόμο, φιλικό προς το περιβάλλον δέρμα κατάλληλο για τεχνικά και αθλητικά προϊόντα που απαιτούν υψηλά επίπεδα απόδοσης. Το MICROFIBER TECHPRO ενσωματώνει χαρακτηριστικά ανθεκτικότητας, σταθερότητας, ελαφρότητας, απωθητικότητας του νερού και οικολογικής φιλικότητας. Το TECHPRO MICROFIBER διαθέτει μια επεξεργασία με υδρογόνο και αντι-μούχλα, η οποία εξαλείφει την εμφάνιση καλουπιών και βακτηρίων. Το TECHPRO MICROFIBER είναι πιστοποιημένο από την Oeko Tex, δεν περιέχει επιβλαβείς ουσίες και σέβεται τους νομικούς περιορισμούς.

Σύστημα soft instep 3: Το σύστημα SOFT INSTEP CLOSURE SYSTEM είναι ένα φαρδύ, ανατομικά καμπυλωτό ιμάντα σε συνδυασμό με ένα μαλακό, θερμοδιαμορφωμένο μαξιλαράκι EVA που κατανέμει την πίεση ομοιόμορφα πάνω στην περιοχή των τοίχων. Το σύστημα SOFT INSTEP CLOSURE SYSTEM είναι ρυθμιζόμενο και από τις δύο πλευρές, για να κεντράρει τέλεια το μαξιλάρι EVA πάνω από ένα υψηλό ή χαμηλό τοίχωμα. Το σύστημα εξαλείφει την ανάγκη για το High Instep Extender. Το σύστημα SOFT INSTEP CLOSURE SYSTEM μπορεί να αντικατασταθεί.

ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΑΛΑΚΗΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ 4: Το σύστημα SOFT INSTEP CLOSURE SYSTEM είναι ένας ευρύς, ανατομικά καμπυλωτός ιμάντας συνδυασμένος με ένα μαλακό, θερμοδιαμορφωμένο μαξιλαράκι EVA που κατανέμει την πίεση ομοιόμορφα πάνω στην περιοχή των τοίχων. Το σύστημα SOFT INSTEP CLOSURE SYSTEM είναι ρυθμιζόμενο και από τις δύο πλευρές, για να κεντράρει τέλεια το μαξιλάρι EVA πάνω από ένα υψηλό ή χαμηλό τοίχωμα. Το σύστημα εξαλείφει την ανάγκη για το High Instep Extender. Το σύστημα SOFT INSTEP CLOSURE SYSTEM μπορεί να αντικατασταθεί.

ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΟΝΑΔΑΣ TECNO 3: Ο κεντρικός μηχανισμός, το σύστημα SINGLE TECNO 3 PUSH, δημιουργεί μια τέλεια ισορροπία μεταξύ της εσωτερικής και της εξωτερικής πλευράς του παπουτσιού. Ο συμμετρικός μηχανισμός εγγυάται ένα εξαιρετικό κλείσιμο που προσαρμόζεται σε κάθε τοίχωμα. Ένα καινοτόμο κουμπί που προστίθεται στην πόρπη μονόινα, εάν πιέζεται, ανυψώνει την πόρπη για να διευκολύνει τη ρύθμιση.

Σύστημα Tecno 3 PUSH: Το TECHNO 3 PUSH της SIDI επιλέγει σε όλο το μήκος του παπουτσιού, προσαρμόζοντας το άνω μέρος στο σχήμα του ποδιού για μια προσαρμοσμένη εφαρμογή. Τα εξαιρετικά αξιόπιστα και αντικαταστάσιμα πώματα του SIDI βελτιώνονται από ένα νέο ιδιόκτητο υλικό SIDI Wire που είναι εντελώς μη δεσμευτικό για διαισθητικές και αβίαστες ρυθμίσεις. Όπως τα περισσότερα μικρά κομμάτια SIDI, η πόρπη TECHNO 3 PUSH μπορεί να επισκευαστεί και να αντικατασταθεί. Μπορεί να προσαρμοστεί κατά την οδήγηση, χάρη σε ένα καινοτόμο κουμπί που μπορεί να ωθηθεί για να ανυψώσει την πόρπη και να διευκολύνει τη ρύθμιση.

Ρυθμιζόμενη συσκευή συγκράτησης της πτέρνας: Η ΡΥΘΜΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ ενισχύει την κορυφή του καπακιού και βελτιώνει την εφαρμογή κλείνοντας το πίσω μέρος του παπουτσιού ασφαλώς γύρω από τη φτέρνα του ποδηλάτη. Η συσκευή συγκράτησης της πτέρνας σφίγγει το επάνω μέρος της φτέρνας φτέρνας έτσι ώστε η φτέρνα να μην γλιστρά έξω κατά τη διάρκεια απότομων αναρτήσεων ή σπριντ. Κάθε πλευρά της φτέρνας μπορεί να ρυθμιστεί ανεξάρτητα, για τέλεια εφαρμογή. Για προσαρμοσμένη ρύθμιση, γυρίστε τη βίδα προς το σημείο + για να σφίξετε τη συσκευή συγκράτησης της φτέρνας και προς το σημείο - για να την ανοίξετε. Ελαφρύ, εύχρηστο και αντικαθιστάμενο.

Tallone Sidi: Η ενισχυμένη φτέρνα διατηρεί το πόδι σε μια βέλτιστη θέση και αποφεύγει το παραμόρφωση του παπουτσιού από ακραίες επιδόσεις ή παρατεταμένη πίεση.

TACCO ANTISCIVOLO: Για περιπατητική συμπεριφορά, τα παπούτσια ποδηλάτων Sidi περιλαμβάνουν ένα αντικαταστάσιμο τακάκι από πούλι πολυουρεθάνης. Το μαξιλαράκι πέλματος MILLENNIUM 5 έχει ένα νέο σχέδιο και είναι πολύ ελαφρύ.

Suola Vent Carbon: Το VENT CARBON SOLE διαθέτει ένα ελαφρύ και αντικαταστάσιμο πέλμα για να βελτιώσει την ευλυγισία σε πολυουρεθάνη και ένα αντικαταστάσιμο ενσωματωμένο κάλυμμα / κάλυμμα αερισμού. Τα βασικά πλεονεκτήματα του VENT CARBON SOLE δεν είναι μόνο η ανώτερη μεταφορά ενέργειας, λόγω του ελαφρού βάρους και της ακαμψίας του, αλλά και της άνεσης του καιρού. Το VENT CARBON SOLE έχει σχεδιαστεί με ενσωματωμένο εξαεριστήρα και αγωγούς αέρα για διαρροή θερμότητας και ροή αέρα. Η έξοδος μπορεί να ανοίξει ή να κλείσει για άνεση 4 εποχών. Το VENT CARBON SOLE είναι χειροποίητο αποκλειστικά από ίνες άνθρακα σε ένα πλέγμα που είναι προσανατολισμένο σε αντίθετες γωνίες που μεγιστοποιούν την ακαμψία επιτρέποντας ταυτόχρονα έναν μικρό βαθμό ελεγχόμενου καμπτήρα στην περιοχή των ποδιών. Αυτό το προσεκτικά σχεδιασμένο εύκαμπτο βιομηχανικά ανακουφίζει από το στρες στον πελματικό τένοντα και βοηθάει στην κυκλοφορία. Το VENT CARBON SOLE διαθέτει ένα τυποποιημένο σχέδιο διάτρησης τριών οπών, εκτυπωμένη κλίμακα ευθυγράμμισης 10 mm πλάγιας και εμπρός / πίσω, καθώς και το Look Memory Eyelet® για εύκολη ευθυγράμμιση και αντικατάσταση. Για το τρίαθλο, ο εξαερισμός χρησιμεύει επίσης ως αποστράγγιση νερού, βελτιώνοντας δραματικά την άνεση του ποδιού μετά από μια υγρή μετάβαση.


Στην bikeinn είμαστε αφοσιωμένοι στο να δημιουργούμε υψηλής ποιότητας ποδήλατο προϊόντα που θα κάνουν τη δραστηριότητά σας άνετη. Ενδιαφέρεστε να αγοράσετε Sidi Wire 2 Carbon; Είστε τυχεροί, διότι στο bikeinn στο Ανδρικά παπούτσια καταλόγου και Ποδηλατικά παπούτσια κατηγορία, προσφέρουμε άλλα ποδήλατο προϊόντα που μπορούν να συμπληρώσουν την παραγγελία σας. Κάντε την παραγγελία σας τώρα και κερδίστε το σε λίγες μέρες.

Χαρακτηριστικά Sidi Wire 2 Carbon

Χαρακτηριστικά
Πώματα
Προτεινόμενη χρήση
Χρώμα

Κριτικές πελατών και ερωτήσεις (11)

Γράψτε μια κριτική για αυτό το προϊόν και κερδίστε CoINNs (Μόνο για τους υπάρχοντες πελάτες)

Γράψτε μια κριτική και κερδίστε CoINNs

(μόνο οι υπάρχοντες πελάτες)

Υπέροχο προϊόν

-

Η ποιότητα του προϊόντος είναι πολύ καλή

Η ποιότητα του προϊόντος είναι πολύ καλή, ο χρόνος παράδοσης ήταν πολύ μεγαλύτερος από ό, τι υποσχέθηκε

-

Η ποιότητα του προϊόντος είναι πολύ καλή, ο χρόνος παράδοσης ήταν πολύ μεγαλύτερος από ό, τι υποσχέθηκε

Σύρμα sidi 2 άνθρακα

-

Το προϊόν παραδόθηκε όπως περιγράφεται. Καλά συσκευασμένα! Η παράδοση χρειάστηκε πολύ μεγαλύτερη από την εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης.

Σύρμα sidi 2 άνθρακα

-

Το προϊόν παραδόθηκε όπως περιγράφεται. Συσκευασμένο καλά. Η παράδοση διήρκεσε περισσότερο από 14 ημέρες και πέρα από την εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης.

Ελλειψη πληροφόρησης

-

Ο ΑΡΙΣΤΟΣ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΠΟΛΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟΣ, Ο ΑΛΛΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΛΩ ΦΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ, ΝΑ ΦΙΛΟΥΜΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΙΛΩΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΟΡΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΚΑΙ Τότε ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΙ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΑΓΟΡΑ ΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΜΕ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΟΛΗ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΟΥ ΠΕΛΕΤΕ ότι ΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ. EUSEBIO GARCIA VILLANUEVA

Φορτζά Ιταλία

-

Απολύτως φανταστικά παπούτσια! Υλικά υψηλής τεχνολογίας για κορυφαία απόδοση

Το σύρμα sidi 2 είναι συμβατό με τα κουμπιά του campagnolo μου; σας ευχαριστώ

-

Γεια σας, απλά ήθελα να ελέγξω διπλά ότι αυτά τα Sidi Wire 2 είναι συμβατά με τις σφήνες του Campagnolo; Επίσης, αυτά είναι κατασκευασμένα στην Ιταλία; Το μέγεθος US 9-9.5 είναι ένα ευρωπαϊκό 43; Σας ευχαριστώ για τη βοήθειά σας

Η απάντηση από τους ειδικούς μας

Γεια σας, οι σφήνες Campagnolo μπορούν να τοποθετηθούν στο Sidi Wire 2 Carbon.
Χαιρετισμοί.

Ανασκόπηση

-

Αγαπήστε τα παπούτσια! Είχαν ένα νέο ζευγάρι της Fizik Aria από πέρυσι ήταν καλό! Αλλά αυτοί οι Ergos ήταν πάντα ο Fav. Και εξακολουθούν να είναι .. κάθε φορά και πάλι η ζωή σας θυμίζει, το στοιχείο που κοστίζει περισσότερο, δεν είναι πάντα το καλύτερο προμορφωτικό στοιχείο!

Κοιτάζοντας!

-

Αυτά είναι ίσως τα καλύτερα εμφάνιση SIDI παπούτσι δρόμου εκεί έξω. Παίρνω φιλοφρονήσεις όταν έχω αυτά τα παπούτσια κατά τη διάρκεια μιας ομαδικής βόλτας. Επιλέγω αυτά τα παπούτσια με βάση την εμπειρία μου που είχα στο παρελθόν με παπούτσια SIDI και φυσικά αυτά τα παπούτσια ξεχώρισαν από τα υπόλοιπα. Μετά από 200 μίλια διάλειμμα στην περίοδο με αυτά τα παπούτσια, αισθάνονται αρκετά άνετα τώρα.

Ικανοποίηση

-

Αυτό είναι το τρίτο μου, έγινα πελάτης! Με ιδιαίτερη χαρά, συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα!

Έλαβα ένα προϊόν

-

Ευχαριστώ, έλαβα τα παπούτσια

Γράψτε μια αξιολόγηση ή ρωτήστε την ειδική ομάδα εμπειρογνωμόνων μας

Αξιολόγηση προϊόντος

Σημείωση: η κριτική σας θα εξεταστεί από την ομάδα μας και θα δημοσιευτεί εντός 5 εργάσιμων ημερών. Η ερώτησή σας θα απαντηθεί με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, οπότε βεβαιωθείτε ότι η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας είναι σωστή.

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Κλείσιμο