up

Επιλογή `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή`

Επιλέξτε το `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή` αν επιθυμείτε να συνδέεστε αυτόματα στον υπολογιστή στο μέλλον. Ο λογαριασμός σας θα παραμείνει ενεργός για 45 ημέρες. Παρακαλώ μην χρησιμοποιείτε την επιλογή `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή`, εάν χρησιμοποιείτε έναν υπολογιστή με δημόσια πρόσβαση ή πρόσβαση από περισσότερα από ένα άτομα.

Πληροφορίες σχετικά με τον πωλητή

Πωλήθηκε και στάλθηκε από

Επιστροφή παραγγελίας

Thule

Thule AcuTight Locking Knob y 528000

Thule AcuTight Locking Knob y 528000

plus
  • Play videoThule AcuTight Locking Knob y 528000
  • Thule AcuTight Locking Knob y 528000
  • Thule AcuTight Locking Knob y 528000

Thule AcuTight Locking Knob y 528000

Περιγραφή προϊόντος Thule AcuTight Locking Knob y 528000

Κάθε προϊόν της μάρκας THULE, ακολουθεί αυστηρά τα πρότυπα πιστοποίησης σύμφωνα με τους κανονισμούς κάθε χώρας, είτε είναι ευρωπαϊκή είτε αμερικανική.

Η εταιρεία THULE παράγει προϊόντα από το 1942, υπό αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους και σύμφωνα με τον νόμο σε κάθε χώρα όπου διανέμονται τα προϊόντα αυτά.

Αξεσουάρ για τον περιορισμό ροπής για μεταφορείς ποδηλάτων πίσω τοποθετημένους με υποδοχές πλαισίων που αντικαθιστούν τον τυπικό επιλογέα.

Χαρακτηριστικά:

Ο διακόπτης Thule AcuTight διαθέτει έναν ενσωματωμένο περιοριστή ροπής που κάνει κλικ; όταν επιτευχθεί βέλτιστη συγκράτηση, δείχνοντας σωστή τοποθέτηση.

Η ελεγχόμενη ροπή που εισέρχεται στο πλαίσιο ποδηλάτου βελτιώνει την προστασία για ευαίσθητα πλαίσια ποδηλάτων.

Εργονομικές μαλακές λαβές.

Μπορεί να κλειδωθεί με το σύστημα Thule One Key (κλειδώματος NOT included).

Ο διακόπτης Thule AcuTight ταιριάζει σε όλες τις θήκες μοτοποδηλάτων Thule με κάτοπτρα πλαισίου.


Όλα τα ποδήλατο προϊόντα της κατηγορίας Ανταλλακτικά έχουν υψηλή ποιότητα κατασκευαστή και φροντίζουν ακόμα και τις πιο μικρές λεπτομέρειες. Στο bikeinn μπορείτε να βρείτε τον πλήρη κατάλογο των Φορείς και αποθήκευση προϊόντα από Thule. Η τιμή του Thule AcuTight Locking Knob y 528000 είναι 25 $, με τη χαμηλότερη τιμή εγγυημένα, ασφαλή πληρωμή και μια αποτελεσματική υπηρεσία παράδοσης!

Χαρακτηριστικά Thule AcuTight Locking Knob y 528000

Χρώμα
Υποκατηγορίες

Γράψτε μια κριτική για αυτό το προϊόν και κερδίστε CoINNs coinns

τέλειος

-

Αντικαθιστά πλεονεκτικά την αρχική λαβή.

Ακουστικό κουμπί - θούλη 528

-

Ένας περιοριστής ροπής για το ποδήλατο πλαισίου άνθρακα, ιδανική για να αποφύγετε τις ζημιές από υπερβολική σύσφιξη με τυποποιημένα τεμάχια που κλειδώνουν. Εύκολη αλλαγή κλειδώματος χρησιμοποιώντας το ένα κλειδί 528. Εντούτοις, υποτίθεται ότι αυτή η μονάδα θα παρέχεται με κλειδαριά όπως απεικονίζεται. Χρησιμοποιήστε το με Thule 984 προστατευτικό πλαισίου άνθρακα Thule. Προσέξτε, η ροπή που απαιτείται για την ενεργοποίηση του περιοριστή φαίνεται υπερβολική, ανησυχώντας για τη σύσφιξη πριν αρχίσει ο περιοριστής θα σπάσει το πλαίσιο.

Βελτιώνει την προηγούμενη έκδοση

-

Αυτή η νέα λαβή είναι πολύ καλύτερη από την προηγούμενη έκδοση. Είχα μια Thule ποδήλατο ράφι Eurorider πριν από 5 χρόνια και αυτό το κουμπί μπορεί να προσαρμοστεί χωρίς προβλήματα, και να αλλάξετε την κλειδαριά στο ορυχείο να μην έχουν περισσότερα πλήκτρα. Είναι μεγαλύτερο και καλύτερο κράτημα από ό, τι στο παρελθόν, γεγονός που οδηγεί ένδειξη ανοίγει και κλείνει και ο περιορισμός σύσφιξης (αν και φαίνεται υψηλό). Εν ολίγοις καλή αγορά.

Γράψτε ή κάντε μια ερώτηση στην ομάδα εμπειρογνωμόνων μας

Αξιολόγηση προϊόντος

Σημείωση: η κριτική σας θα εξεταστεί από την ομάδα μας και θα δημοσιευτεί εντός 5 εργάσιμων ημερών. Η ερώτησή σας θα απαντηθεί με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, οπότε βεβαιωθείτε ότι η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας είναι σωστή.

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

clouse menu Κλείσιμο
up up