`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Alé

Alé Future Plus

Alé Future Plus

  • Alé Future Plus
  • Alé Future Plus
  • Alé Future Plus

Alé Future Plus

Tuotekuvaus Alé Future Plus

Alén yksinomainen tulkinta shortseista, jotka on suunniteltu erityisesti naisten pyöräilyyn. Uudet housunkannattimet tarjoavat mukavuutta ja käytön helppoutta täyttäen vaatimukset siitä, että pystyt pysähtymään nopeasti ilman, että tarvitset riisua kokonaan. Nopea kangas haaraalueella tarjoaa tuuletusta ja minimoi kulumisen, kun taas Aero Flash Wave -sivuseinät, joissa on Flash-tekniikka, edistävät optimaalista aerodynamiikkaa ja tuoreutta.
Ominaisuus:
WH Vapaa Järjestelmän Bib
Vartalokartoitus
Gripper
Nolla kitka
Tekniset tiedot:
Paino: 140 GR


Rakastatko pyöräily:a? Hanki oma Alé Future Plus ja nauti vapaa-ajan aktiviteeteista Alé:n tarjoaman laadun ja varmuuden avulla. Älä unohda, että valikoimastamme löydät myös kaiken kokoisia ja mallisia Naisten vaatteet tuotteita kaikkiin sääolosuhteisiin sopiviksi. Jotta voisimme antaa sinulle kaikista tehokkaimman pyöräily mallit, useimmat Puvut tuotteet on suunniteltu yhteistyössä alan ammattilaisten kanssa!

Ominaisuudet Alé Future Plus

Hihatyypit
Pituus
Tuotetyyppi
Vetoketjun pituus
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Samankaltaisia tuotteita

Näytä kaikki tuotteet

Sulje