`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Alé

Alé Future Plus

Alé Future Plus

  • Alé Future Plus
  • Alé Future Plus
  • Alé Future Plus

Alé Future Plus

Tuotekuvaus Alé Future Plus

Alén yksinomainen tulkinta shortseista, jotka on suunniteltu erityisesti naisten pyöräilyyn. Uudet housunkannattimet tarjoavat mukavuutta ja käytön helppoutta täyttäen vaatimukset siitä, että pystyt pysähtymään nopeasti ilman, että tarvitset riisua kokonaan. Nopea kangas haaraalueella tarjoaa tuuletusta ja minimoi kulumisen, kun taas Aero Flash Wave -sivuseinät, joissa on Flash-tekniikka, edistävät optimaalista aerodynamiikkaa ja tuoreutta.
Ominaisuus:
WH Vapaa Järjestelmän Bib
Vartalokartoitus
Gripper
Nolla kitka
Tekniset tiedot:
Paino: 140 GR


Aiotko hankkia itsellesi suositun Alé Future Plus:n? Kaikki Alé-merkkiset tuotteet ovat parasta laatua, jotta voit nauttia urheilusta ilman komplikaatioita. Tilaa Alé Future Plus jo tänään ja saat sen kotiovellesi toimitettuna jo muutamassa päivässä. Tavoitteemme bikeinn:ssa on tarjota laadukkaita merkkivarusteita uskomattomin alhaisin hinnoin. Verkkokaupastamme löydät suuren valikoiman pyöräily varusteita ja ainutlaatuisia vapaa-ajan tuotteita.

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Samankaltaisia tuotteita

Näytä kaikki tuotteet

Sulje