`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Alé

Alé Petunia

Alé Petunia

  • Alé Petunia
  • Alé Petunia
  • Alé Petunia

Alé Petunia

Tuotekuvaus Alé Petunia

Ainutlaatuinen Alé-tyyli kuluttaa ihoasi. Kun ajat kesällä ja ilman lämpötila nousee, älä pelkää, paita pitää sinut kuivana kevyen ja hengittävän kankaan ansiosta.
Ominaisuudet:
Jersey verkkokankaasta ja tasomaisista ompeleista.
Tekniset tiedot:
Pääkangas: 93% POLYESTERI, 7% ELASTANE
Kankaat: Ilma


Mitä mieltä olet Alé Petunia:n ostamisesta näinkin edullisella hinnalla? Uskomatonta, eikö? Älä odota enää pidempään ja osta korkealaatuiset urheiluvarusteet pyöräilyverkkokaupasta, jota olet odottanut jo pitkään. Harrasta urhelua oikein varustettuna ja nauti päivittäisestä liikunnasta täysin siemauksin Alé:n kanssa. Kaikkein parasta on, että meiltä löydät markkinoiden parhaat hinnat Naisten vaatteettuotteille.

Ominaisuudet Alé Petunia

Hihatyypit
Vetoketjun pituus
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Toop

-

Bcp vaaleampi ja ´´huokoinen´´ kuin miltä näyttää, joten melkein vähän läpinäkyvä. Mutta kesäpaitaksi se on täydellinen. Tilaa xs, se on valmis, mutta ei puristu missään. Nätti. Näen hengittävyyden käytön aikana, mutta minulla on hyvää toivoa!

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje