up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Vijzelstraat 68-78
1017 HL Amsterdam
Netherlands

4.5

55 opiniones

50 días de devolución

Envío y devolución gratis

Envío rápido con DHL

Tilauksen palautus

Inicia sesión en MI CUENTA. Devuelve los artículos en su embalaje original. Los artículos devueltos deben incluir etiquetas y cualquier embalaje, p. ej. los zapatos deben ser devueltos con la caja original y devolverse en perfectas condiciones (sin usar, con etiquetas, en su embalaje original). Utiliza un paquete / embalaje nuevo para asegurarte de que no se adhieran etiquetas o cinta adhesiva en el embalaje original del producto. Coloca la etiqueta de devolución en el exterior del embalaje y envía el paquete a la dirección indicada en la etiqueta de devolución.

Alé

Alé Rainproof Klimatik Winter

plus
  • Play videoAlé Rainproof Klimatik Winter
  • Alé Rainproof Klimatik Winter

Alé Rainproof Klimatik Winter

Tuotekuvaus Alé Rainproof Klimatik Winter

Tubolar teknilliset materiaali pitää ruumiinlämpö.Täydennä tilauksesi Alé Rainproof Klimatik Winter:lla, jonka löydät Naisten vaatteet kokoelmastamme Käsien ja jalkojen lämmittimet tuotteiden joukosta. Selaa myös muita pyöräily kategorioita bikeinn:ssa, joka on oma pyöräilyvarusteisiin erikoistunut verkkokauppasi. Hanki nyt kaikki Käsien ja jalkojen lämmittimet varusteesi parhailla hinnoilla, 100% alin hintatakuulla bikeinn:ssa!

Ominaisuudet Alé Rainproof Klimatik Winter

Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (2)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Upea tuote

-

Klimatik-hihat ovat osa tuotevalikoimaa, joka on suunniteltu kylmiin ja kosteisiin päiviin, ja niillä on myös hyvä sateenkestävyys. Henkilökohtaisesti käytän niitä paljon talvella yhdessä k-atmo klimatik-pukujen kanssa

Erinomainen tuote märille ja viileille päiville

-

yhdessä tuulenpitävän verkon kanssa se takaa ihanteellisen suojan

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up