`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Alé

Alé Versilia

Alé Versilia

  • Alé Versilia
  • Alé Versilia
  • Alé Versilia

Alé Versilia

Tuotekuvaus Alé Versilia

Ainutlaatuinen, kevyt ja aerodynaaminen tuote. Tämä skinsuit yhdistää perinteisen jerseyn ja bibshortsin piirteet etuna aikakokeiluisen naisten aerodynaamisessa suorituskyvyssä. Nopea kuivuminen ja maksimaalinen hengittävyys rungon etuosaan Micro Aero -kankaassa. Alaosa on inspiroitu Zaffiro Power Lycra®: n R EV1-bibshortista, joka tarjoaa peittävyyden, lihaksen puristuksen ja kulutuksenkestävyyden.


Ominaisuudet:

Vartalokartoitus
TT-tarttuja
Gripper
Jalkojen mukavuusjärjestelmä
Täysin vetoketjullinen Cam Lock
Kaksi takataskua


Tekniset tiedot:

kankaat:
Micro Aero Zaffiro
Mesh Light
Paino: 220 g
Jos pidät Alé Versilia:sta, tutustu myös muihin Alé:n pyöräilytuotteisiin Naisten vaatteet osastollamme ja Puvut katalogissamme. Lisäksi, kun teet ostoksia bikeinn:ssa, omassa pyöräily verkkokaupassasi, liityt samalla suureen urheiluyhteisöömme, josta voit saada hyviä vinkkejä, lukea tuotearvosteluja ja parhaita tarjouksia, joista olet kiinnostunut.

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Hämmästyttävä

-

Hyvä laatu, materiaali on pehmeää ja pehmuste on erittäin hyvä. Myös bikeinnin palvelu oli mahtavaa, joten tilaan uudelleen ja suosittelen sitä muille ihmisille, jotka etsivät upeita tuotteita ja upeaa asiakaspalvelua!

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Samankaltaisia tuotteita

Näytä kaikki tuotteet

Sulje