`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Alpinestars

Alpinestars Pathfinder

  • Alpinestars Pathfinder
  • Alpinestars Pathfinder

Alpinestars Pathfinder

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Alpinestars Pathfinder

Kevyt ja karu Pathfinder lyhyt on tekninen, multi-paneeli rakentaminen ja venyttää rip stop suorituskyvyn sovi. Comfort yksityiskohtia kuten saumaton istuin paneeli ja mesh vyötärö vuori on suunniteltu, jotta voit pysyä ulos polkuja pidempään. Väri: musta / harmaa.

Tällä hetkellä, Alpinestars Pathfinder tuotetta on saatavilla bikeinn:ssa. Tutustu myös valikoimamme muihin Alpinestars-merkkisiin pyöräily tuotteisiin, joita pyöräily verkkokaupastamme löytyy. Täydennä varusteitasi kauden Housut kokoelman malleilla. bikeinn:sta löydät aina kauden uusimmat ja trendikkäimmät Miesten vaatteet-mallit. Selaile valikoimamme tuotteita omassa rauhassasi ja löydä valikoimastamme juuri omiin tarpeisisi sopivat pyöräily-tuotteet.

Ominaisuudet Alpinestars Pathfinder

Pituus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje