`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Alpinestars

Alpinestars Tech Tank Summer

  • Alpinestars Tech Tank Summer
  • Alpinestars Tech Tank Summer

Alpinestars Tech Tank Summer

Tuotekuvaus Alpinestars Tech Tank Summer

Alpinestars MTB Tech Alusvaatteet käyttää erikoisesti muotoiltua synteettistä kangasseosta, joka tarjoaa erinomaisen kosteutta poistavan potentiaalin, kehon lämpötilan säätelyn ja lihasten tuen, sekä parantamaan että laajentamaan moottorin suorituskykyä. Edistyksellinen saumaton rakenne takaa maksimaalisen ratsastimen mukavuuden.

Ominaisuudet:

Saumaton kesäalusvaatteet.

Valmistettu kehittyneistä synteettisistä materiaaleista poikkeuksellisella kosteudenpoistolla ja lämmön säätelyominaisuuksilla.


Alpinestars Tech Tank Summer on täydellinen valinta täydentääksesi pyöräily varusteitasi. bikeinn verkkokaupassa voit hyödyntää lukuisia etuja ja jos teet tilauksesi heti bikeinn:ssa, saat tuotteesi kotiinkuljetettuna jo muutamassa päivässä. Lisäksi, pyöräily verkkokaupastamme voit löytää muita pyöräily tuotteita, jotka sopivat yhteen Alpinestars Tech Tank Summer:n kanssa.

Ominaisuudet Alpinestars Tech Tank Summer

Hihatyypit
Tuotetyyppi
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje