`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Alpinestars

Alpinestars Tech Tank Summer

  • Alpinestars Tech Tank Summer
  • Alpinestars Tech Tank Summer

Alpinestars Tech Tank Summer

Tuotekuvaus Alpinestars Tech Tank Summer

Alpinestars MTB Tech Alusvaatteet käyttää erikoisesti muotoiltua synteettistä kangasseosta, joka tarjoaa erinomaisen kosteutta poistavan potentiaalin, kehon lämpötilan säätelyn ja lihasten tuen, sekä parantamaan että laajentamaan moottorin suorituskykyä. Edistyksellinen saumaton rakenne takaa maksimaalisen ratsastimen mukavuuden.

Ominaisuudet:

Saumaton kesäalusvaatteet.

Valmistettu kehittyneistä synteettisistä materiaaleista poikkeuksellisella kosteudenpoistolla ja lämmön säätelyominaisuuksilla.


Tervetuloa Alpinestars Tech Tank Summer erikoistarjoukseemme. bikeinn:ssa, kuluttajat eivät ainoastaan löydä parhaan hintaisia pyöräilyvarusteita, mutta myös hyödyllistä tietoa pyöräilytuotteista ja asiantuntijoiden vinkkejä. Tuotteiden hinnat ovat päivitettyjä ja tuotesivuilta löydät kaikki tarvitsemasi suodattimet, jotta voit verrata samanlaisia tuotteita eri kategorioista, kuten Alusasut.

Ominaisuudet Alpinestars Tech Tank Summer

Ikä
Vaatteen tyyppi
Hihatyypit
Suositeltava käyttötarkoitus
Vetoketjun pituus
Väri

ASIAKASARVOSTELUT JA KYSYMYKSET (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: Henkilökuntamme tarkastaa arvostelusi ja julkaisee sen viiden arkipäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostilla, joten varmista että antamasi sähköpostiosoite on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje