`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Assos

Assos Active Wear Cleanser 1L

  • Assos Active Wear Cleanser 1L
  • Assos Active Wear Cleanser 1L

Assos Active Wear Cleanser 1L

Tuotekuvaus Assos Active Wear Cleanser 1L

Kun rahanpesun Assos vaatteet, suosittelemme käsien pesu tai hellävarainen konepesuun käyttäen Assos Active Wear puhdistusaine. ASSOS Active Wear Cleanser on hellävarainen elastisia säikeitä, pH neutraali, neutraloi hajuja, parantaa tekstiili hengenvetoon - kyky ja ylläpitää kirkkaita värejä.

Ostaessasi Assos Active Wear Cleanser 1L:n, ostokseesi sisältyy 100% rahat-takaisin-takuu. Jos mistä syystä tahansa et ole täysin tyytyväinen Assos Active Wear Cleanser 1L-tuotteeseesi, jonka olet ostanut bikeinn:sta, sinulla on 30 päivää aikaa palauttaa tuote sen vastaanottamisesta. Lisäksi, pyöräily-verkkokaupassamme voit tutustua täyteen Assos:n kokoelmaan ja täydentää pyöräily varusteitasi mielesi mukaan aina parhailla hinnoilla.

Ominaisuudet Assos Active Wear Cleanser 1L

Suositeltava käyttötarkoitus

Asiakasarvostelut ja kysymykset (2)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

5

-

5 tähteä

Täydellinen pyöräilyvaatteisiin

-

Sijoitettuaan paljon rahaa superteknisiin pyöräilyvaatteisiin, joissa on kalvot, vettä hylkivät ominaisuudet, erittäin hengittävät jne. ... Entä parempi kuin tuote, joka huolehtii heistä puhdistaessaan ja jättäen ne valmiiksi seuraavaa käyttöä varten. . Täysin suositeltava

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje