`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Assos

Assos Equipe RS

Assos Equipe RS

Assos Equipe RS

  • Assos Equipe RS
  • Assos Equipe RS
  • Assos Equipe RS
  • Assos Equipe RS
  • Assos Equipe RS

Assos Equipe RS

Tuotekuvaus Assos Equipe RS

Equipe RS on tiukka pyöräilytakki, joka suosii kilpailuolosuhteita, etenkin keväällä syksyllä. Sen rakenne tarjoaa täydellisen suojan aseillesi.

Urheiluvaatetus on vettä hylkivä, pitäen vartalo kuivana ja viileänä. Lisäksi takaosassa on heijastavia yksityiskohtia, jotka auttavat sinua visualisoimaan hämärässä. Edessä on täysi vetoketju, joka helpottaa sopeutumista ulkolämpötilaan.

Assos-pyöräilyvaatteiden tuotemerkki loi tämän sadetakkin, joka sisältää eristetyt paneelit, joissa on rajoitetut saumat. Versio mukautuu tekstuuriin kunnolla poistaen ilman kitkan. Sitä voidaan säilyttää suuressa taskussa lämpötilan alkaessa nousta.

Equipe RS sadetakki eristää, suojaa ja pitää viileän vesitiiviillä rakenteellaan ja kilpailukeskeisellä leikkauksellaan. Vain 170 grammalla se on puolet legendaarisen sturmPrinzin painostaan, mikä tarkoittaa, että tämä on takki, jonka napata, kun tarvitset jotain enemmän jokapäiväistä ja hieman vähemmän raskasta.

Takki on muotoiltu viimeisimmällä ASSOS Textile Laboratoryn, Schloss Tex -tuotteemme kehitystyöllä, joka on kevyt, joustava ja vedenpitävä. Tämä ratsastustakki lainaa lukuisia vihjeitä kilpailussa todistetusta sturmPrinz-tuotteesta, kuten teipatut ranteet ja kaula kitkan minimoimiseksi, piitä joustava vyötärönauha ja arvostetut rakojen taskut, jotka antavat pääsyn tavallisiin Jersey-taskuihisi alla. Olemme myös käyttäneet kaksinkertaista vetoketjua antaaksemme ajajalle vapauden avautua alhaalta ja lisätä hengittävyyttä.

3-kerroksisen vedenpitävän tekstiilin lisäksi sadetakki soveltaa minimaalisesti saumoja ja paneeleja. Tarjoamalla tarvittavat vettä hylkivät ja tuulenpitävät ominaisuudet, Equipe on ympärivuotinen ratsastustakki, joka on suunniteltu tiukasti tuottamaan pro-tasoista suorituskykyä.

Vedenpitävän takin tekeminen on helppoa, mutta myös hengittävän takin tekeminen - se on pyöräilytakkille äärimmäinen haaste. Equipe RS on luokan parhaita.

Ominaisuudet:

Schloss Tex:

Tätä tarkoitusta varten luotu tekstiili on kevyin ja vedenpitävä pehmeä kuori. Joustava, erittäin mukava ja erittäin pakattava, tällä 3-kerroksisella rakenteella on erinomainen kulutuskestävyys ja se perustuu hydrofiiliseen kalvoon. Vedenpitävä> 10 MT. Suuri hengittävyys MVP 27.100 gr / m² / 24h JIS L 1099 B 1: 2006

Aero Racing:

SCHLOSSHUND on esimerkki ASSOS-pätevyydestä räätälöidä pyöräilykohtaisia, korkean suorituskyvyn vaatteita käyttämällä räätälöityjä avantgarde-kankaita, jotka on suunniteltu yksinomaan suorituskyvyn pyöräilyä ajatellen. Ergonomisesti muotoiltu sopimaan vartaloosi pyöräilyasentoon, se "napsahtaa" ja seuraa sitten liikettäsi Aero Racingin vartalokartatun suorituskyvyn ansiosta.

Teipatut saumat:

Koko malliin asennettuna nämä lisäävät takin vesitiiviitä ominaisuuksia.

Sisäinen ja ulkoinen pii takana olevassa elastisessa helmassa:

Lisätty vakauden ja istuvuuden ansiosta nämä piin kahvat takaavat, että tämä sadetakki sopii ergonomisesti ilman ilmapalloja.

Mansetin rakenne:

Kevyt, vettä hylkivät joustavat insertit, jotka helpottavat vetämistä sisään ja pois ajon aikana.

Rustle free:

Tämä vaatekappale on suunniteltu olemaan mahdollisimman hiljainen ruosteettomalla kankaalla.

Taskupaikat:

Takapaneelin alaosassa on kaksi taitavasti sijoitettua aukkoa, jotka antavat pääsyn pelipaita- tai takkotaskuihisi. Ne palvelevat kahta tarkoitusta tuuletusaukoina ja antavat myös liikkumavaran pääsyn taskun sisältöön.

DWR:

Koska joka päivä ei tule jatkuvaa auringonpaistetta, olemme käsitellyt tämän tuotteen DWR (Durable Water Repellency) -standardille suojaamaan sinua sateilta.

Täyspitkä vetoketju:

Ohut, kevyt vetoketju säätämiseksi yksilöllisesti olosuhteisiin.

Erittäin kevyt, erittäin pakattava:

Pyöräilijöinä ymmärrämme tarpeet ja rajoitukset, joita kohtaat jokaisella ajelulla. Rajoitetun taskutason ja välttämättömyystarvikkeiden tarpeen vuoksi olemme ahkerasti pyrkineet luomaan tuotteita, joilla on pienin mahdollinen paino ja erinomainen pakattavuus. Koska kukaan ei halua tuntea olevansa pakettimäinen ratsastus muuttuvissa olosuhteissa, olemme pyrkineet saavuttamaan tasapainon painon, tilavuuden ja suorituskyvyn välillä. Lähestymistapamme on aina valmistaa sellaisia käsityökappaleita, jotka ylittävät odotukset takataskuvakuutukseesi. Tähän lähestymistapaan sisältyy minimaalinen tilavuus ja minimaaliset saumat.


Jos pidät Assos Equipe RS:sta, tutustu myös muihin Assos:n pyöräilytuotteisiin Miesten vaatteet osastollamme ja Takit katalogissamme. Lisäksi, kun teet ostoksia bikeinn:ssa, omassa pyöräily verkkokaupassasi, liityt samalla suureen urheiluyhteisöömme, josta voit saada hyviä vinkkejä, lukea tuotearvosteluja ja parhaita tarjouksia, joista olet kiinnostunut.

Asiakasarvostelut ja kysymykset (10)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Ylin

-

Upea tuote! Laadukkaat assosiaalit! Ei mitään sanottavaa.

Kevyt, pehmeä, ei tilaa vievä

-

Kevyt, pehmeä ja ei tilaa vievä. Tuulilasin Sturmprinz Evoon verrattuna se on mielestäni joustavampaa, vähemmän tilaa vievää ja helpompaa käyttää. Vedenpitävän vetoketjun nostaminen ja laskeminen on kovaa (raskasta).

Upea takki

-

Tuote saapui aikataulussa ja ostettiin luottavaisin mielin. Ikkunatakkona voit pyöräillä mukavasti upealla takilla, joka ei tallenna lämpöä.

Super takki!

-

Hyvä vedenpitävä takki, jolla on hyvä näkyvyys ja kestävyys. Upea palvelu.

Upea tuote

-

Aluksi olin hieman skeptinen, mutta sen sijaan itse tuote kielsi minut, fantastinen ja toimitusnopeus loistavan oston

Upea tuote.

-

Ostin tämän takin äskettäin. Nopea toimitus. Olen 5´8 "ja noin 160 kiloa. Olen hiukan leveämpi hartioissa ja rinnassa ohuella vyötäröllä ja ostin Mediumin. Se sopii tiukasti, mutta ei liian tiukalle. Ajattele kilpa-istuvuutta. Ajoasennossa takki sopii Hienoa. Ensimmäinen sadematkani tällä takilla paljasti sen hengittävyyden ja vedenpitävyyden. DWR-hoito helmivesiä helmennyt. Vaikka tämä on kallista, tämä on laadukas tuote.

Pitää lupauksensa

-

Viimeinkin pyöräilysadetakki, joka on vedenpitävä !!! Jos valitset sen punaisena, voit havaita sen. Se istuu hyvin, mutta täyttää taskussa enemmän kuin Assos ehdottaa. Olen erittäin tyytyväinen.

Laadukas takki

-

Sain juuri tämän takin. Olen noin 5 ´7 "ja painaen 160 lbs. Olen hiukan leveä hartioissa ja rinnassa ja ostin suuren. Se sopii tiukasti, mutta ei liian tiukalle. Istuessaan ajoasentoon se sopii hyvin ilman ylimääräistä räpyttelyä. kangas. Joustava materiaali ja tiukka rannekehihnat ja niskaranneke leikkaavat vedon. Erittäin tahmea silikoni vyötärönauha istuu siellä missä sen pitäisi olla eikä se aja ylös. Vaikka tämän takin laatu on poikkeuksellisen korkea, se on ostettu lohen väriin. joka näyttää todella hyvältä hyvällä näkyvyydellä.

Erinomainen laatu

-

Kevyt ja taitettava takki, jota voi käyttää muuttuvien sääpäivien aikana. Tiukka kuvio ja Assos -laatu.

Hyvä!

-

Hyvä laatu takki!

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje