`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Assos

Assos Equipe RS

Assos Equipe RS

Assos Equipe RS

Assos Equipe RS

  • Assos Equipe RS
  • Assos Equipe RS
  • Assos Equipe RS
  • Assos Equipe RS
  • Assos Equipe RS

Assos Equipe RS

Tuotekuvaus Assos Equipe RS

S9 merkitsee kilpailun mukautetun mukavuuden tulevaisuutta, joka on rakennettu täysin uudelle alustalle, joka on suunniteltu alusta alkaen. Vuosien kokeilun ja ratsastajien palautteen perusteella urheilun korkeimmalla tasolla näemme edelleen, että edistynein insertitekniikka on vain yhtä hyvä kuin sitä tukeva kehys. Harkitse kovaa kulmautumista sisään satulan polkemiseen ja vartaloasennon tunteja, jotka vaikuttavat suuresti shortseihisi ja tapaan, jolla sen sisustus toimii, ja viime kädessä mukavuuden, jonka molemmat pystyvät tarjoamaan.

Näiden pisteiden käsittelemiseksi meillä oli työpaikka A Lock Engineering, uusi haarukkajärjestelmä, joka käsittää omat tekstiilit ja tekniikat, jotka toimivat yhdessä shortsien vakauttamiseksi ja insertin kiinnittämiseksi paikoilleen. S9-sukupolvessa on vain kaksi paneelia. Ensisijainen "perhonen" -paneeli kääri kokonaan jalat ja lähentyi takaosaan uuden ergoBox-rakenteen muodostamiseksi. Tämä muotoilu kehyttää tehokkaasti insertin paikoillaan ja tarjoaa sinulle erittäin mukavan kääreiden jaloissasi käyttämällä Type.441 -tekstiiliä, joka on kehitetty erityisesti puristavaan pidtoon ja silkkiseen mukavuuteen. Tästä eteenpäin lisäsimme ainutlaatuisen rollBar, joka jäljittelee kilpa-auton anti-kiikaritankoa käyttämällä rintareppuja hihnan avulla vakauttaaksesi insertin, kun paino siirtyy vasemmalta oikealle kulman kääntyessä. Jokainen hihna on ommeltu saumaan suoraan sisäosan yläpuolelle, varmistaen, että se on jatkuvasti esikuormitettu.

Rintahihnat on myös suunniteltu uudelleen kalibroidulla venytyksellä läpi, takaosassa on käytetty yhtä joustavan materiaalin osaa - taitettu itsensä päälle -, jolloin takaosaan muodostuu A-runko. Se tarjoaa rajoitetun pystysuoran venytyksen lisäämään vakautta. Edessä hihnat on valmistettu joustavammasta materiaalista, jossa on antibakteerinen hiilikudonta kosteuden takaamiseksi ja tasaiseksi pitämiseksi.

Keskityimme myös yksittäiseen insertialustaan - joka on kehittynyt todistetusta Equipe Evo -tapahtumastamme -, joka antaa meille vapauden arvioida uudelleen, mikä on virtaviivaisen, rotu-spec-insertin kannalta tärkeintä. Pienensimme kokonaispinta-alaa lisäpainosta, käytimme superAir microShock -vaahtoa 3D-vohvelilla, sisällytimme kraterCooler -järjestelmäämme ilmavirran lisäämiseksi eteenpäin ja ryhtyimme lisätoimenpiteisiin kiinnittääksesi takaosan takaosaan patentoidulla vaakasuoralla stabilisaattorilla. Lopputulos? Allekirjoitus ASSOS mukavuus, vakaa.

Sveitsiläistä yritystä, joka väittää luomansa lycra-pyöräilyn lyhyeksi, on pidetty pitkään myös mustien rintaliipien vertailukohdanna. Ja testauksemme perusteella suhteellisen uusi S9-sarja jatkaa tätä perintöä lyömättömällä mukavuudella.

Suoraan sanottuna nämä ovat mukavimmat shortsit, joita olen koskaan käyttänyt.

Hämmästyttävän mukava ja pari, jonka haluat koko päiväretkelle, vaikuttavat ja ainutlaatuiset yksityiskohdat, jotka tekevät huomattavan eron, muotoilu, joka on kaikkien osien summa.

Ominaisuudet:

Lukko tekniikka:

S9 racingFit -järjestelmä, joka koostuu uusista tekstiileistä ja tekniikoista, jotka toimivat sopusoinnussa shortsien vakauttamiseksi ja insertin kiinnittämiseksi paikoilleen.

Perhoskuvio:

Ensisijainen tekstiilipaneeli kääri kokonaan alaselän ja jalat takaosaan. Vähemmän saumoja johtaa tasapainoisempaan pitämiseen, vähemmän painoa ja suurempaa mukavuutta.

Type.441:

Patentoitu 40-guage loimi neulottu, kehitetty erityisesti puristuspidikkeen ja silkkisen mukavuuden. 200 g / m2, UPF 50+, kosteutta siirtävä (idroFil fastDry), iceColor, odorControl ja erittäin kestävä.

Turvakaari:

Patentoitu kiinnitysmalli, joka jäljittelee kilpa-auton anti-sauvaa käyttämällä rintanauhoja stabiloidaksesi insertin ja lukitaksesi sen paikoilleen kun paino siirtyy vasemmalta oikealle kulman kääntyessä.

ErgoBox:

Neliön muotoinen rakenne, joka kehyttää tehokkaasti takaosan insertin ja lisää sen vakautta.

Hiili Xbib:

Yksi osa joustavaa materiaalia - taitettu itsensä päälle - muodostaen tukikehyksen, joka tarjoaa rajoitetun pystysuuntaisen venytyksen takaa. ”X” -risteyksen yläpuolella käytetään joustavampaa materiaalia, joka sisältää antibakteerisen hiilikudoksen, kosteuden takaamiseksi ja tasaiseksi eteenpäin.

ZeroWaist:

Raaka leikattu, teipillä vahvistettu reuna sujuvampaan siirtymiseen rungon ja kangaspaneelin välillä. Lisää mukavuutta ja vähemmän painetta.

Erittäin kevyt jalkakiinnitys:

Jalkanauhoihin kudottu kevyt silikonikäsittely, joka vähentää kankaan irtotavaraa ja kiinnittää shortsit paikoilleen ilman liiallista painetta.

30% sauman vähentäminen:

Litteämmät saumat kaikkialla, vähemmän kokonaisuutena, lisää mukavuutta ja pienempää kokonaispainoa (180 g).

Mod.Dep S9 Basalt:

Antibakteerinen mikrokuitun tehosterokotuslevy 3D-basaltin värimuodossa. Kunnioittaa laavakiveä, joka antaa meille voimaa, vakautta ja rohkeutta.

superAir microShock -vaahto:

Kevyt avoin soluvaahto, jossa on iskuja vaimentava koostumus, joka palaa alkuperäiseen asentoonsa ja täyttää raon joka kerta, kun polkimen asentoa vaihdetaan satulassa painonsiirron kautta.

3D-vohveli:

Patentoitu, kolmikerroksinen rei'itetty vaahto, joka lisää hengittävyyttä ja poistaa ylimääräisen painon.

Pinnan pienentämisen suunnittelu:

Aseta jalanjälki, joka on vähentynyt edellisestä Equipe Evo -kuviosta, jotta ylimääräinen gramma saadaan.

Kultainen portti:

Patentoitu tekniikka, joka keskeyttää ompeleen molemmat insertin sivupaneelit pitkin mahdollistaen kolmiulotteisen liikkumisvapauden tällä herkällä pyörimisalueella.

Vaakavakaaja:

Patentoitu keskiommel, joka kiinnittää sisäkkeen takaosan ulkokankaaseen poistaen siirtymisen satulasta polkiessaan.

kraterCooler:

Sisäosan etuosassa on pieniä reikiä, jotka lisäävät ilmavirtausta niin, että herkät alueesi pidetään viileämminä.


Löydä etsimäsi Assos Equipe RS verkkokaupastamme parhaalla hinnalla. Tseikkaa myös muut Miesten vaatteettarjouksemme ja valitse itsellesi parhaat tuotteet. Tutustu uusimpiin Pikkuhousut:n alennustuotteisiimme uskomattomin hinnoin! Kaikki tämä on suunniteltu sinua varten, jotta voit nauttia urheilusta ja jotta voit saada suosikkituotteesi aina edulliseen hintaan bikeinn:sta.

Ominaisuudet Assos Equipe RS

Sukupuoli
Ikä
Vaatteen tyyppi
Ominaisuudet
Suositeltava käyttötarkoitus
Pituus
Henkselit
Väri

ASIAKASARVOSTELUT JA KYSYMYKSET (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: Henkilökuntamme tarkastaa arvostelusi ja julkaisee sen viiden arkipäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostilla, joten varmista että antamasi sähköpostiosoite on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje