up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Assos

Assos Evo7 Arm Warmers

plus
  • Play videoAssos Evo7 Arm Warmers
  • Assos Evo7 Arm Warmers

Assos Evo7 Arm Warmers

Tuotekuvaus Assos Evo7 Arm Warmers

Uusi armWarmers_S7 korvaa seuraaja armRubi. Ne ovat täydellisiä pitää kädet lämpimänä keväällä ja syksyllä, varsinkin alussa ratsastaa.


Käyttää niitä yhdessä teidän lyhythihainen ASSOS jersey.


Ne on valmistettu kahdesta eri tekstiilien, neljä kuvioita ja viisi komponentteja. Erittäin lämmin, erittäin mukava käyttää.Koostumus:


70% PA

16% EA

14% PES


Tilaa Assos:n tuotteet, kuten Evo7 Arm Warmers, meiltä parhailla hinnoilla. Tutustu bikeinn:aan, omaan pyöräily verkkokauppaasi ja löydä uskomattomia tarjouksia suoraan kotiskoneeltasi. Takaamme aina turvalliset maksut ja jäljitetyt tilaukset! Tilaa oma Assos Evo7 Arm Warmers jo tänään ja täydennä varusteitasi. Nauti päivittäisestä urheilusta täysin siemauksin!

Ominaisuudet Assos Evo7 Arm Warmers

Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (4)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Yhteensopivuus

-

Erinomainen tuote ja neuvot BIKEINNiltä 100% yhteensopivuus ja alkuperäinen tuote.

Kehittyvä

-

Olen käyttänyt assos-käsivarrenlämmitintä pitkään. Edellinen on vahingoittunut, joten minun on ostettava uusi. Luulin, että se oli sama malli, mutta minusta tuntuu, että se on uusi ja istuvuus on lisääntynyt.

Paras käsivarren lämmitin.

-

Ostin käsivarren lämmittimen ensimmäistä kertaa, mutta se oli niin mukava ja lämmin, että unohdin käyttää sitä. En usko, että voisin päästää irti seuraavasta syksyn ajosta.

Kesä armwarmer

-

Minulla on useita paria kädenlämmittimiä eri tuotemerkeistä.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up