`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Assos

Assos Evo7

  • Assos Evo7
  • Assos Evo7

Assos Evo7

Tuotekuvaus Assos Evo7

Uusi armWarmers_S7 korvaa seuraaja armRubi. Ne ovat täydellisiä pitää kädet lämpimänä keväällä ja syksyllä, varsinkin alussa ratsastaa.


Käyttää niitä yhdessä teidän lyhythihainen ASSOS jersey.


Ne on valmistettu kahdesta eri tekstiilien, neljä kuvioita ja viisi komponentteja. Erittäin lämmin, erittäin mukava käyttää.Koostumus:


70% PA

16% EA

14% PES


Löydä suosikki Miesten vaatteetmallisi ja nauti pyöräilysta. Sinulla on oikeus palauttaa ostoksesi 30 päivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta, jos et ole tyytyväinen Assos Evo7:n. Jos sinulla kysyttävää Assos Evo7:sta tai muista tuotteista, ole hyvä ja ota yhteyttä pyöräilyasiantuntijoihimme puhelimitse tai sähköpostitse.

Ominaisuudet Assos Evo7

Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (8)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kehittyvä

-

Olen käyttänyt assos-käsivarrenlämmitintä pitkään. Edellinen on vahingoittunut, joten minun on ostettava uusi. Luulin, että se oli sama malli, mutta minusta tuntuu, että se on uusi ja istuvuus on lisääntynyt.

Marja hyvä

-

Hyvä laatu 168 cm 58 kg ja koko 0 oli täydellinen

Loistava

-

Täydellinen!

Erinomainen tuote

-

tuntuu lämpimältä ja suojaa jalkojani ja polviani.

Hyvä tuote

-

jalat kauniisti jaloillani. lämmin ja suojaa jalkani.

Paras käsivarren lämmitin.

-

Ostin käsivarren lämmittimen ensimmäistä kertaa, mutta se oli niin mukava ja lämmin, että unohdin käyttää sitä. En usko, että voisin päästää irti seuraavasta syksyn ajosta.

Rakasta näitä polvinlämmittimiä

-

Olen kokeillut lukuisia polvinlämmittimiä. Omat jalat ovat hyvin lihaksikkaita ja suippeneviä reidestä polviin, jolloin useimmat lämmittimet ovat joko kireät yläreunassa tai liian löysät ja vasikka johtavat liukastumiseen ja jos liian tiukka kiertokulma tuntuu yläreunaan. Tämä pari on pidempi kuin useimmat, ja olen hieman pitkä jalkainen, joten se antaa suuren peiton ja ei liukastunut kerran koko 2 & 1/2 tunnin ajon aikana. Toisen parin ostaminen nyt !!

Kesä armwarmer

-

Minulla on useita paria kädenlämmittimiä eri tuotemerkeistä.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Samankaltaisia tuotteita

Näytä kaikki tuotteet

Sulje