`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Assos

Assos Ll.habutights_s7

Assos Ll.habutights_s7

Assos Ll.habutights_s7

Assos Ll.habutights_s7

  • Assos Ll.habutights_s7
  • Assos Ll.habutights_s7
  • Assos Ll.habutights_s7
  • Assos Ll.habutights_s7
  • Assos Ll.habutights_s7
  • Assos Ll.habutights_s7

Assos Ll.habutights_s7

Tuotekuvaus Assos Ll.habutights_s7

Ll.habutights_s7 on miesten pyöräilyhousut . Rakenteessa yhdistyvät pitkät housut Y-muotoisilla ylänauhoilla, jotta saat enemmän tukea. Silmät sopivat tehokkaasti vartaloosi kuin toinen iho.

Pyöräilyhousut suosivat ja pitävät kehon lämpöä. Tämä malli mukautuu anatomiaan, mahdollistaen liikkumisvapauden. Reiteen ympärillä on sivupaneelit, joissa on suojalevyt.

Takaosassa maantiepyöräilyvaatteissa on eristävä kerros, joka pitää vartalon poissa kosteudesta. Virtsarakon alue sisältää lisäkerroksen, joka estää kylmää vaikuttamasta alueeseen.

MAGIC! Uuden sukupolven ASSOS täyspitkä bibtight varten earlyWinter ja kylmä ajo-olosuhteisiin. LL.607 joukkueet täydellisesti uuden iJ.haBu. Saatavana tai ilman FI.Mille insertti.Koostumus:


68% PA

17% PES

13% EA

2% CF-


Campionissimo AEPD racingCut / regularFit. Napsauttaa päälle kehosi kun keräasento. Anatomisesti ergonominen. Yhteensä liikkumisvapautta. Ei ylimääräinen materiaali tarkoittaa tehokkainta kehon lämpötilan valvonta ja täydellisen mukavuuden kun ratsastus.


Saatavana ASSOS FI.Mille elastinen liitäntä insert tai ilman insertti usean urheilun käyttöön.


ASSOS RXQ kangas tärkeimmistä sivupaneelit kattaa lihaksia: 3D ilmakanavan rakenne luo vieressä kehon mikro ilmatyynyn, mikä lisää lämmöneristys ja kuivuus laskemalla määrä ja paksuus. Pysyt lämpimämpi ja kuivempi.


ASSOS stratagonUltra airblock paneeli peittää vatsan alueella: suojaamaan virtsarakon alkaen kolea tuulet vähentää "täytyy pissalle".


Suunnitteletko Assos Ll.habutights_s7:n ostamista? Ei mikään ihme, sillä se on yksi bikeinn:n, pyöräilykaupan suosituimmista tuotteista. Tuotteen alennettu hinta on vain 272.99 $, ainoastaan rajoitetun ajan! bikeinn:ssa voit hyötyä uskomattomista eduista ja löytää korkealaatuisia Assos-tuotteita parhailla hinnoilla. Kaikilla pyöräily tuotteillamme on valmistajan takaama laatutakuu.

Ominaisuudet Assos Ll.habutights_s7

Ominaisuudet
Pituus
Henkselit
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (6)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Assos

-

Hienoa! mikä housupari, se maksaa muutama knakies, mutta se on sen arvoista

Assos

-

Hienoa, mitä housuja. Se maksaa muutama knakies, mutta ne ovat sen arvoisia!

Assos-sukkahousut

-

erittäin mukava, normaalikokoinen

Culote mustaan

-

hikinauha näyttäviä. Asetus ihanteellinen. täydellinen koko. Kallis, mutta sen arvoista.

Suuri ruokalappu sukkahousut

-

Paras ruokalappu sukkahousut koskaan. Yritti Castelli, Louis Garneau, ja Pearl Izumi mutta kukaan verrata mukavuuden ja suorituskyvyn tämän Assos sukkahousut tarjota. Piti minut lämpimänä ja mukava 120 km kylmä ratsastaa Los Angeles, Kalifornia, USA. Suosittelen tätä tuotetta.

-

Hei, Voitteko kertoa minulle, jos nämä sukkahousut tulevat pad insertti? Monet kiitokset Chris.

asiantuntijamme vastaavat

Hei, pad insertti on S7. RGDS

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje