`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Assos

Assos Ll.milletights_s7

Assos Ll.milletights_s7

  • Assos Ll.milletights_s7
  • Assos Ll.milletights_s7
  • Assos Ll.milletights_s7

Assos Ll.milletights_s7

Tuotekuvaus Assos Ll.milletights_s7

iJ.bonKa.6 on seuraavan sukupolven perimmäinen ASSOS korkean suorituskyvyn talvitakki.


Sana "uudet" at ASSOS on koskaan vain esteettinen meikki. Uusi ASSOS tarkoittaa aina uutta teknologiaa, uusia tietotaitoa, uusia parannuksia. iJ.bonKa.6 korvaa legendaarinen airJack (uusin versio, yli kahdeksan vuotta tuotannossa). Verrattuna edeltäjäänsä, siinä on vähemmän tilaa, kevyempi, paremman suojan ja enemmän functionality.iJ.bonKa.6 on upouusi, lopullinen ASSOS korkean suorituskyvyn WINTER climaRange.6 eriste takki.


HUOMIO, ASSOS Novume: ensimmäistä kertaa ASSOS eriste takki on saatavana kahta erityistä mallia malleja:


1. mod. CENTO räätälöintiä ääriviivat kilpailuun SlimFit pyöräilyn laitoksen tyyppi.

2. mod. MILLE räätälöity vankempi, suorituskyky regularFit urheilullinen ruumiinrakenneKoostumus:

38% PA

10% PU

14% EA

5% PP-

33% PESLeidenschaft: Lukemattomat mies tuntia ja prototyyppien, legendaarinen ASSOS osaavat ja tuhannet Werksmannschaft koekäyttöön kilometrejä ankara talvi ratsastus meni engineering oman iJ.bonKa.6. Kaikki vaivaa, uhrauksia ja kipu ainoa tavoite mielessään: sinun mukavia. Tulevaisuudessa ASSOS -kuvaketta. Luotu ratsastajille, jotka nauttivat paljon talven ratsastusta ja ansaitsevat älykäs, korkean suorituskyvyn, avantgarde-laitteet. Laadulla on hintansa, mutta kokemus opettaa meille, että pitkällä tähtäimellä se on aina halvempaa, varsinkin kun sen ASSOS. iJ.bonKa.6 on tehty pyöräilyyn. Luotu, suunnitellut ja valmistanut ASSOS Sveitsin.


ALS CLIMARANGE Talvi


MITEN IT?

iJ.bonKa.6 on toinen kerros Ulkokuoren vaate, suunniteltu toimimaan täydellisesti omassa ALS (Assos Kerrospukeutuminen System). Käytä sitä kylmä talvi ratsastus olosuhteissa, yli 0 ° C (32 ° F). Bonka toimii parhaiten, kun käytetään yhdessä vieressä ihon ASSOS interaktiivisia kehon eristeet.


ALS TIPS


ASSOS tarjoaa 7 climarange erityisiä interaktiivisia kehon eristeet. Edullisesti käytetään Bonka kanssa mod.interactive.6. Kuitenkin, ALS on ohjenuorana. Käyttämällä kevyempiä ja tai raskaampia ihoa vasten interaktiivisia kehon eriste, voit täydellisesti kalibroida tarpeitasi ja laajentamaan climaRange käyttöä. Kun ratsastus olosuhteet ovat noin 0 ° C (32 ° F), kokeile yllään kaksi kerrosta: interaktiivinen fall.4 yhdistettynä interaktiivisten winter.6 ja iJ.bonKa.6 sen yli. Se toimii! IJ.bonKa.6 on suunniteltu toimimaan täydellisesti järjestelmässä: yhdistää se ASSOS LL.716 sukkahousut maksimaalisen suorituskyvyn.


Suunnittelun teknologia


IJ.bonKa.6 edustaa ydinosaamista parhaimmillaan: ASSOS custom, yksinomainen avant garde kankaita yhdistää legendaarisen ASSOS valmiiksi muotoiltu, erityisiä ajoasento kuvio design osaavat. Suunniteltu avulla ASSOS pyöräily erityinen tiedettä aluspaita mallin suunnittelu.


Merkitys, soveltamalla suorituskykyä erityisiä tekstiilejä eri puolilla pyöräilyn kehon varmistaa täydellinen laitos lämpötilan kylmässä, talven ajo-olosuhteisiin. Meidän on suojeltava ja eristää kehon, eikä tukahduttaa sitä!


RAKENTAMINEN


IJ.bonKa.6 on 32 kaavat, 6 erilaista tekstiili- ja 13 osia. ASSOS teknologia TwinDeckFoiling rinnassa ja olkavarren kohdat on työvoimavaltaista kaksikerroksiselle rakentaminen, yhdistelmä strataGonUltra airBlock tekstiili ulkopuolella ja RXQ kangasta sisälle. Miksi? Tehokkaampi eristys, parempaa muotoiluun sopivaksi. Rinnassa ja kyynärpää alueet


on ylimääräinen, välillä tuulensuojan kerroksen. Sisällä kaulus alue, iJ.bonKa.6 on ylimääräinen, ergonomisesti muotoiltu sisäkerroksen


poolo rakenne, joka ääriviivat rintaa ja kaulus täydellisesti. Näin voit työskennellä edessä tärkeimmät vetoketju ylimääräisenä ilmanvaihto laitteen ylämäet, heikentämättä rinta ja kaulus eristys.


Takapaneelin ominaisuuksia ASSOS RX tekstiili- parantaa ilmanvaihtoa, jolloin iJ.bonKa.6 trans-porttiin höyryn tehokkaasti.

Integroitu ASSOS takana stabilointiaine paneeli suunnittelu, joka mahdollistaa iJ.bonKa.6 napsauttaa päälle kehosta, vähentää vertikaalinen venytys ja säilyttää lastattu taskuihin missä niiden täytyy olla: asennossa (ei notko). ASSOS patentoitu usein jäljitelty, ei koskaan yltäneet.

Sivupaneelit ja alemmat varret ovat valmistettu uudesta ASSOS airBlock kalvo tekstiili, strataGonMedium.


CAMPIONISSIMO AEPD


Anatominen istuvuus, ergonomisesti esimuotoiltu. Räätälöidään kehon pyöräily asennossa, incorpo rating ASSOS tiede alueen pyöräily body mapping erilaisia ​​tekstiilejä muovailtavissa paikalleen antaen iJ.bonKa.6 tehdä työnsä kunnolla. Napsauttaa, sitten seuraa liikkua set. Erittäin tärkeää! On tärkeää, että voit valita täydellinen koko. Sinun iJ.bonKa.6 voivat toimia kunnolla vain, jos se vastaa kehon kohoava asennossa.


KEY KANKAAN


Sinun iJ.bonKa.6 käyttää ASSOS airBlock strataGonUltra tekstiili. Tämä viimeisin ASSOS kangas "koru" kykenee suojaamaan ja vastata älykkäästi muutoksiin sääolojen ja ruumiinlämpö. Mukana äärimmäinen joustavuus, joka aiheuttaa vaate, joka sopii, eristää ja seuraa kehosi paremmin. Kun kyseessä iJ.bonKa.6, innovatiivinen ainutlaatuisuus piilee vaatteen suunnittelu. Sen sijaan, että perinteisen kalvo sandwich (tekstiilit liimataan yhteen), ASSOS valitsi sen äskettäin kehitetty TwinDeckFoiling tekniikka ratkaisu: stratagonUltra käytetään uloin kerros ja toimii erittäin kevyt, erittäin elastinen kilpi, varmistaen terminen pelastustoimia, windblock toiminto ja vettä vastarintaa. Alapuolella löydät ei liimattu RXQ sisäkerroksen eriste kangasta. Sen tehtävänä on ylläpitää vakaa microClima eristämällä sinulle lämmölle ja huolehtii kosteuden. ASSOS tekniikka TwinDeckFoiling käytetään etu- ja olkavarren paneelit, antaen paremman muotoiluun, neljä suuntaan joustava istuvuus ja nopeuttanut kosteuden siirto ominaisuuksia. Vaikka kalliimpi kokoonpano prosessi, tarjoamia etuja oikeuttavat kustannukset. strataGon on ASSOS tekstiili perheen airBlock, laminoitu, korkea sijaisten Smart kangas: pienempi koko, parempi eristys, parempi ......AVAINOMINAISUUDET


IJ.bonka.6 on 32 kaavat, 6 erilaista tekstiili- ja 13 osia.

ASSOS pyöräily erityinen tiedettä aluspaita mallin suunnittelu.

Anatominen istuvuus, ergonomisesti valmiiksi muotoiltu. Räätälöidään kehon pyöräilyn asennossa.

ASSOS teknologia TwinDeckFoiling.

Etu, käsivarsi, kaulus ja sivuosat niissä strataGon airBlock kalvo kangas.

strataGon airBlock: tarjoaa ruumiinlämpö reagoinnin ansiosta molekyylin aukoton tekniikkaa. Sen elossa!

Muita, ergonomisesti muotoillut sisäkerroksen villapaita rakentamiseen.

Integroitu ASSOS takana stabilointiaine paneeli suunnittelu


Osta Assos Ll.milletights_s7 markkinoiden halvimmalla hinnalla! pyöräily verkkokauppamme, bikeinn, tekee unelmistasi totta! Löydä Miesten vaatteet lyömättömin hinnoin. Käy myös lukemassa yksityiskohtaisia tuotekuvauksiamme ja asiakkaiden jättämiä tuotearvioita, mitä Assos Ll.milletights_s7:n ostaneet asiakkaat ovat kirjoittaneet. Löydä parhaimmat alennukset ja tarjoukset pyöräily kataloogistamme uskomattomin alennushinnoin!

Ominaisuudet Assos Ll.milletights_s7

Sukupuoli
Ikä
Vaatteen tyyppi
Ominaisuudet
Suositeltava käyttötarkoitus
Pituus
Henkselit
Väri

ASIAKASARVOSTELUT JA KYSYMYKSET (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: Henkilökuntamme tarkastaa arvostelusi ja julkaisee sen viiden arkipäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostilla, joten varmista että antamasi sähköpostiosoite on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje