up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Assos
360

Assos Rally Trekking EVO 7 Long Sleeve Jersey

Assos Rally Trekking EVO 7 Long Sleeve Jersey

Assos Rally Trekking EVO 7 Long Sleeve Jersey

plus
  • 360Assos Rally Trekking EVO 7 Long Sleeve Jersey
  • Play videoAssos Rally Trekking EVO 7 Long Sleeve Jersey
  • Assos Rally Trekking EVO 7 Long Sleeve Jersey
  • Assos Rally Trekking EVO 7 Long Sleeve Jersey
  • Assos Rally Trekking EVO 7 Long Sleeve Jersey

Assos Rally Trekking EVO 7 Long Sleeve Jersey

Tuotekuvaus Assos Rally Trekking EVO 7 Long Sleeve Jersey

Ss.rallytrekkingjersey_evo7 on lyhythihainen miesten paita . Tässä Assos-mallissa on korkea hengittävyys, mikä suosii ilmanvaihtoa, jolloin ihosi pysyy kuivana ja raikkaana.

Jos pidät maantiepyöräilystä , sinun pitäisi tietää, että vaatteet antavat sinulle parhaan mahdollisen suorituskyvyn. Sen anatomiset rakenteet mukautuvat vartaloosi antaen liikkumiselle vapauden.

Etuosassa miesten paidassa on täysi vetoketju helppoa avaamista ja sulkemista varten. Takaosassa siinä on kolminkertaiset ramppitaskut, jotka ovat ihanteellisia pienten henkilökohtaisten esineiden suojaamiseksi. Sen suunnittelussa yhdistyvät kaksi väriä, jotka jakautuvat tarkalleen puoleen. Suunnittuna samalla tavalla kuin T.Rally, uskomme, että tämä edustaa huippu-MTB-erityisiä korkean suorituskyvyn vaellushousut kevyesti, anatomisesti ennalta muotoiltu ja suojaava. Se on ensimmäinen ASSOS-tuote, jota voidaan myydä vain yhdessä ASSOS skinFoil_s7 -alustakerroksen kanssa. Miksi? Koska ratsastaja tarvitsee sitä, ja tämä yhdistelmä takaa

maksimaalinen suorituskyky.

Tekniset tiedot:

Koostumus: 84% PA, 12% EA, 4% PES


bikeinn:ssa näytämme sinulle kaikki Assos:n Rally Trekking EVO 7 Long Sleeve Jersey:n ominaisuudet. pyöräilyverkkokaupasta löydät paljon eri kokoisia Assos Rally Trekking EVO 7 Long Sleeve Jersey tuotteita. Takaamme aina turvalliset maksut ja jäljitetyt toimitukset! Lisäksi, verkkokaupastamme löydät myös monia muita samanlaisia tuotteita, kuin Assos Rally Trekking EVO 7 Long Sleeve Jersey ja voit hyödyntää muita pyöräilyvarusteiden uskomattomia tarjouksia.

Ominaisuudet Assos Rally Trekking EVO 7 Long Sleeve Jersey

Hihatyypit
Väri
Ominaisuudet
Vetoketjun pituus

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up