`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Assos

Assos Rally Trekking EVO 7

Assos Rally Trekking EVO 7

Assos Rally Trekking EVO 7

  • Assos Rally Trekking EVO 7
  • Assos Rally Trekking EVO 7
  • Assos Rally Trekking EVO 7
  • Assos Rally Trekking EVO 7
  • Assos Rally Trekking EVO 7

Assos Rally Trekking EVO 7

Tuotekuvaus Assos Rally Trekking EVO 7

Ss.rallytrekkingjersey_evo7 on lyhythihainen miesten paita . Tässä Assos-mallissa on korkea hengittävyys, mikä suosii ilmanvaihtoa, jolloin ihosi pysyy kuivana ja raikkaana.

Jos pidät maantiepyöräilystä , sinun pitäisi tietää, että vaatteet antavat sinulle parhaan mahdollisen suorituskyvyn. Sen anatomiset rakenteet mukautuvat vartaloosi antaen liikkumiselle vapauden.

Etuosassa miesten paidassa on täysi vetoketju helppoa avaamista ja sulkemista varten. Takaosassa siinä on kolminkertaiset ramppitaskut, jotka ovat ihanteellisia pienten henkilökohtaisten esineiden suojaamiseksi. Sen suunnittelussa yhdistyvät kaksi väriä, jotka jakautuvat tarkalleen puoleen.

Suunnittuna samalla tavalla kuin T.Rally, uskomme, että tämä edustaa huippu-MTB-erityisiä korkean suorituskyvyn vaellushousut kevyesti, anatomisesti ennalta muotoiltu ja suojaava. Se on ensimmäinen ASSOS-tuote, jota voidaan myydä vain yhdessä ASSOS skinFoil_s7 -alustakerroksen kanssa. Miksi? Koska ratsastaja tarvitsee sitä, ja tämä yhdistelmä takaa

maksimaalinen suorituskyky.

Tekniset tiedot:

Koostumus: 84% PA, 12% EA, 4% PES


Osta Assos Rally Trekking EVO 7 markkinoiden halvimmalla hinnalla! pyöräily verkkokauppamme, bikeinn, tekee unelmistasi totta! Löydä Miesten vaatteet lyömättömin hinnoin. Käy myös lukemassa yksityiskohtaisia tuotekuvauksiamme ja asiakkaiden jättämiä tuotearvioita, mitä Assos Rally Trekking EVO 7:n ostaneet asiakkaat ovat kirjoittaneet. Löydä parhaimmat alennukset ja tarjoukset pyöräily kataloogistamme uskomattomin alennushinnoin!

Ominaisuudet Assos Rally Trekking EVO 7

Hihatyypit
Ominaisuudet
Vetoketjun pituus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje