`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Assos

Assos Signature

  • Assos Signature
  • Assos Signature

Assos Signature

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Assos Signature

Trackpants Signature on miesten urheiluhousut . Tämä malli näyttää tyylikkäältä ja sitä suositellaan kaduilla kävelylle tai urheilutoimintaan, kuten MTB-maastopyöräilyyn .

Maastopyöräilyyn housuja suositellaan erityisesti syksyn ja talven lämpötiloihin. Sen lämpörakenne suosii kehon lämpöä kylmempinä vuodenaikoina.

Sen muotoilu on yksivärinen. Sivuilla maastopyöräurheiluvaatteissa on vetoketjulliset käsitaskut. Nämä tilat ovat ihanteellisia pienten kokoisten henkilökohtaisten esineiden suojaamiseksi. Saatavana eri väreissä.

Urheilullinen elegantti vapaa housut. Niiden ajaton tyyli voidaan yhdistellä monin tavoin.


Jos pidät Assos Signature:sta, tutustu myös muihin Assos:n pyöräilytuotteisiin Miesten vaatteet osastollamme ja Housut katalogissamme. Lisäksi, kun teet ostoksia bikeinn:ssa, omassa pyöräily verkkokaupassasi, liityt samalla suureen urheiluyhteisöömme, josta voit saada hyviä vinkkejä, lukea tuotearvosteluja ja parhaita tarjouksia, joista olet kiinnostunut.

Ominaisuudet Assos Signature

Pituus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje