`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Assos

Assos Sponsor Yourself

  • Assos Sponsor Yourself
  • Assos Sponsor Yourself

Assos Sponsor Yourself

Tuotekuvaus Assos Sponsor Yourself

Uusi urheilullinen, mutta tyylikäs musta pitkähihainen jersey? jossa on kolme tuoretta uutta väriä: ametista, voltYellow und

phyton Green.

Tekniset tiedot:

Koostumus: 92% CO, 8% EA


Assos Sponsor Yourselfa on saatavilla monissa eri kooissa ja väreissä. Jos olet kiinnostunut ostamaan Assos:n tuotteita, kuten Sponsor Yourself, löydät ne omasta pyöräily verkkokaupastasi bikeinn:sta. Älä siis epäröi pidempään, sillä meiltä tilaaminen on erittäin helppoa ja saat tuotteesi kotiovellesi toimitettuina muutamassa päivässä. bikeinn:sta löydät korkealaatuisia tuotteita taatuilla edullisilla hinnoilla sekä pyöräily varusteita Assos:lta.

Ominaisuudet Assos Sponsor Yourself

Hihatyypit
Vetoketjun pituus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje