`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Assos

Assos Spring Fall

  • Assos Spring Fall
  • Assos Spring Fall

Assos Spring Fall

Tuotekuvaus Assos Spring Fall

Monipuolisen Tiburu-käsineemme seuraaja, uusi kevät / syksy -versio tuo kevyen eristyksen ja laajennetun täyden sormen peiton kylmempiin ajeluihisi. Käytä niitä, kun kesäkäsineet eivät riitä, mutta raskaampia vaihtoehtoja merkitsisi hikista käsiä. Niiden joustava harjattu Lycra-kangas palaa, koska se on kevyesti eristetty ja sopii kuin toinen iho, joka tarjoaa maksimaalisen mukavuuden ja suojan ohjaustangossa. Alhainen tilavuus, nämä käsineet ovat nyt laajennettuja, saumattomia hihansuita, kosketusnäytön sormenpäitä, kohdennettuja kämmentyynyjä ja värikoodattuja saumoja climaCode-tunnistamiseen.

tekniikka:

Harjattu Lycra: Joustava, ultrasoft harjattu tekstiili, joka on kehitetty kosteuden ja kevyen eristeen lisäämiseksi.

Microfiber Palm: Kevyt, pehmeä materiaali, joka edistää pitoa, samalla kun se tukee ja suojaa kättä.

Palm Padding: Strategisesti sijoitetut tyynyt joustavat kädellä poistaakseen kuumia kohtia ja nippuja.

Anatomic Cut: "Ei ryppyjä" -rakenne luo 3D-kaarevaa rakennetta, joka on mahdollista kolmen erillisen tekstiilin ja neljän paneelin avulla.


Jos haluat tietää lisää Assos Spring Fall:sta tai muista Assos-merkkisistä tuotteista Miesten vaatteet kategoriassa bikeinn:ssa, olet onnekas, sillä tarjouksemme koskee kaikkia tuotteitamme, joiden avulla voit toteuttaa ja nauttia pyöräily:n harrastamisesta parhaiden varusteiden avulla. Älä unohda tarkistaa myös Käsineet valikoimaamme, mistä voit valita pyöräilytuotteita Assos:lta ja muita alan huippumerkeiltä.

Ominaisuudet Assos Spring Fall

Sukupuoli
Tyyppi
Käsineet
Ominaisuudet
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

ASIAKASARVOSTELUT JA KYSYMYKSET (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Vastaa odotuksiani

-

Melko hyvät käsineet, tuntuu hyvältä kädestä

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: Henkilökuntamme tarkastaa arvostelusi ja julkaisee sen viiden arkipäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostilla, joten varmista että antamasi sähköpostiosoite on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje