`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kategoriat

Assos

Assos SturmPrinz EVO

Assos SturmPrinz EVO

Assos SturmPrinz EVO

Assos SturmPrinz EVO

  • Assos SturmPrinz EVO
  • Assos SturmPrinz EVO
  • Assos SturmPrinz EVO
  • Assos SturmPrinz EVO
  • Assos SturmPrinz EVO
  • Assos SturmPrinz EVO

Assos SturmPrinz EVO

Tuotekuvaus Assos SturmPrinz EVO

Tuulilasi S Sturmprinz Evo on tiukka pyöräilyurheilutakki, joka suosii kilpailuolosuhteita eristyskerroksensa vuoksi, joka pitää kosteuden pois. Sen rakenne on pitkähihainen ja tarjoaa täydellisen suojan käsivarreillesi.

Urheiluvaatetus on vettä hylkivä, pitäen vartalo kuivana ja viileänä. Lisäksi takaosassa on heijastavia yksityiskohtia, jotka auttavat sinua visualisoimaan hämärässä. Edessä on täysi vetoketju, joka helpottaa sopeutumista ulkolämpötilaan.

Assos-pyöräilyvaatteiden tuotemerkki loi tämän sadetakkin, joka sisältää eristetyt paneelit, joissa on rajoitetut saumat. Versio mukautuu tekstuuriin kunnolla poistaen ilman kitkan. Se voidaan suojata suuressa taskussa, kun lämpötila alkaa nousta.

Ensimmäinen ASSOS pyöräily-kilpailu-erityinen korkean suorituskyvyn rainShell takki. Vuonna kylmä talvi ajossa, sitä voidaan käyttää raskaiden eriste kuori, päällään yli interaktiivinen iJ.tiBuru. Tässä on uusi kierre on väri lollyRed, jossa et ole unohdettu pahimmassakin sääolosuhteissa!Tekniset tiedot:


- Kokoonpano * 62% PA, 18% PU, 13% EA, 7% PTFE


Löydä etsimäsi Assos SturmPrinz EVO verkkokaupastamme parhaalla hinnalla. Tseikkaa myös muut Miesten vaatteettarjouksemme ja valitse itsellesi parhaat tuotteet. Tutustu uusimpiin Takit:n alennustuotteisiimme uskomattomin hinnoin! Kaikki tämä on suunniteltu sinua varten, jotta voit nauttia urheilusta ja jotta voit saada suosikkituotteesi aina edulliseen hintaan bikeinn:sta.

Ominaisuudet Assos SturmPrinz EVO

Ominaisuudet
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (3)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Upea takki

-

Täydellinen istuvuus (suuri) ja erittäin nopea toimituspalvelu. Tuo sadetta !!!!

Korkeus = 173㎝, paino = 60㎏, koko = m

-

Korkeus = 173㎝, paino = 60㎏ Koko = M Hihat ovat hiukan pidemmät ja vyötärö on hiukan tiukempi. En tunne ahne polkupyörällä ajaessani, mutta tunnen olevani hieman ahdas, kun nousun ja nousen ylös. (Jos koko = L, sinulla on vähän ylimääräistä tilaa, mutta hihat ovat liian pitkät, liian pitkät, ja se on vähän kadonnut) Jos mahdollista, on helppo ymmärtää, voitko muokata näyttöä.・ Assos tuulilasi S Sturmprinz Evo = fluoresoiva punainen ・ Assos Sturm Prinz Evo = punainen, musta

Sturm prinz evo ei ole vanki

-

Vähennä ilmanvastusta, älä anna tuulen, sateen. Ei vain sadetakki, vaan suuri takki pyöräilijöille

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje