up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Assos
360

Assos T.Rally S7 Bib Shorts

Assos T.Rally S7 Bib Shorts

Assos T.Rally S7 Bib Shorts

plus
  • 360Assos T.Rally S7 Bib Shorts
  • Play videoAssos T.Rally S7 Bib Shorts
  • Assos T.Rally S7 Bib Shorts
  • Assos T.Rally S7 Bib Shorts
  • Assos T.Rally S7 Bib Shorts

Assos T.Rally S7 Bib Shorts

Tuotekuvaus Assos T.Rally S7 Bib Shorts

T.rallyshorts_s7 Block on miehille tarkoitettu syy . Vaate tarjoaa riittävästi säädettävyyttä koko harjoituksen ajan. Tekstiilien ja tekniikan yhdistelmä auttaa vaatetta ja lihaksia pysymään paikoillaan.

Lyhyet shortsit tarjoavat mukavan jalan kääreen puristustuella. Muu vaatteen tarjoama elementti on sen kuitujen venytys, joka pr. Lisäksi versiossa on nauhat, jotka on kudottu takaosaan, jotta saat enemmän säädettävyyttä. Sisältää myös suojaavia iskutyynyjä.

Pyöräilyvaatteet parantavat ilman virtausta etualueella. Sen säätö on optimaalinen ja välttää liiallista painetta. Mukana on litteät saumat mukavuuden ja painon vähentämiseksi. Rakenteessa on kevyt ja joustava iskutyyny, jonka voit poistaa jos haluat. ASSOS tunnetaan nimellä Shorts Company. Joten ensimmäisten Mtb-spesifisten korkean suorituskyvyn shortsien esittely voi olla vain poikkeuksellista. Uskomme, että olemme onnistuneet luomaan Mtb-shortseja, joiden kaltaisia ei ollut ennen ASSOS Off Roadrally -linjaa. Monet pienet innovaatiot, jotka on erityisesti suunniteltu Mtb- ja Offroad-sovelluksiin, ovat näiden shortsien ytimessä. Tämä on aivan ensimmäinen offroad-erityinen, erittäin suorituskykyinen maastopyörä pyöräilyhousu: ASSOS T.rallyShorts_s7. Monet lyhyet innovaatiot, jotka on erityisesti suunniteltu Mtb & OffRoad-sovelluksille, ovat näiden shortsien ytimessä. Yksi keskeisistä ominaisuuksista on iskunvaimentimet, jotka on kehitetty erityisesti T.rallyShorts_s7: lle. Erityisenä on niiden ohut istuvuus, ne eivät ole tilaa vieviä, jäykkiä ja suuria, mutta kevyitä ja joustavia, suunniteltu kilpa-ajattajan mielessä. Valmistettu viskoelastisesta polyuretaanivaahdosta ja paksuus 8 mm. Iskunvaimentimemme on suunniteltu auttamaan sinua suojaamaan tinkimättä ajo-mukavuudesta tai estämättä suorituskykyä. Niiden rakenne on kestävä, kevyt ja joustava, rei'itetty pinta parantaa hengittävyyttä ja muoto on suunniteltu antamaan sinulle liikkumisvapauden. Hyväksy impact-pakkauksemme, jotka tapanvat pelastaa henkesi, mutta niiden tarkoituksena on vähentää väistämätöntä kaatumista aiheuttavia kipuja ja kärsimyksiä.entä jos haluat ajaa ilman iskupohjaamme? Sinä pystyt! Poista ne vain sijoitustaskuistaan ja sinulla on lyhythihainen ruokalappu, joka on suunniteltu toimimaan ASSOS-standardien mukaisesti maastopyörälläsi.
Tekniset tiedot:
Kangas:
Tämä on ainutlaatuinen, räätälöity ASSOS-kangas, joka edustaa näiden shortsien sydäntä. Se antaa sinulle parhaan kaikista maailmoista: anatomisen täydellisen mukavuuden, aerodynaamisen ja tukevamman.
tekniikka:
Liian monia tässä lueteltaviksi, mutta joitain tärkeimpiä ominaisuuksia ovat:
S7-alusta
Suunniteltu erityisesti
MTB-lisäys
Kompressorfabric
Iskulaitteen lantiolevyt


Haluatko tietää, mitä muita pyöräilytuotteita Assos tarjoaa? bikeinn:sta voit tilata kaikkia Pikkuhousut tuotteita, jotta voit nauttia ja hyötyä urheilusta täysin siemauksin ilman komplikaatioita. Assos T.Rally S7 Bib Shorts on juuri nyt alennuksessa! Hyödynnä tätä uskomatonta tarjousta ja tilaa verkkokaupastamme rauhassa turvallisen maksujärjestelmämme kautta ja nauti korkealaatuisesta asiakaspalvelustamme.

Ominaisuudet Assos T.Rally S7 Bib Shorts

Pituus
Henkselit
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (3)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Tuntuu kuin ratsastaa pilvellä

-

Kuulin, että Assosin pannut olivat uskomattomia ja heidän MTB-housunsa vastaavat legendaa. Tuntuu kuin istuisi pilvellä. Heaven!

Assos t.rally shortsit

-

Upea tuote, ehdottomasti hintansa arvoinen!

Assos

-

Tuotteet ovat ylimmällä tasolla, mitä voi tehdä sitä nyt

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up