`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Assos

Assos TrackJack Signature

  • Assos TrackJack Signature
  • Assos TrackJack Signature

Assos TrackJack Signature

Tuotekuvaus Assos TrackJack Signature

Trackjack Signature on miesten urheilutakki . Tämä malli on ihanteellinen kävelemään mukavasti kaduilla ja yhdistämään erityyppisiin vaatteisiin ja harrastamaan ulkoilua, kuten maantiepyöräilyä.

Vedenpitävä takki pitää kosteuden pois ihostasi ja eliminoi hikoilun vaikutukset. Sen rakenne kuivuu nopeasti ilman kulun edistämiseksi ja pitää kuivana ja raikkaana pidempään.

Etuosassa miesten tuulitakki on täynnä vetoketjua, joka helpottaa avaamista ja sulkemista. Siinä ei ole huppu.

Urheilullinen, mutta tyylikäs rento takki. Ajattoman tyyli voidaan yhdistellä monin tavoin.

Tekniset tiedot:

Koostumus: 87% PES, 13% EA


Assos TrackJack Signature:a on saatavilla varastossamme eri ominaisuuksilla. Osta se nyt bikeinn:ssa ja hyödy upesita eduista. Lisäksi, Assos TrackJack Signature:lla on Assos:n takaama virallinen laatutakuu. Voit myös täydentää varusteitasi muilla Takit kategorian Miesten vaatteet tuotteilla.

Ominaisuudet Assos TrackJack Signature

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje