`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Assos

Assos Uma GT Spring Fall Airblock

Assos Uma GT Spring Fall Airblock

Assos Uma GT Spring Fall Airblock

  • Assos Uma GT Spring Fall Airblock
  • Assos Uma GT Spring Fall Airblock
  • Assos Uma GT Spring Fall Airblock
  • Assos Uma GT Spring Fall Airblock

Assos Uma GT Spring Fall Airblock

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Assos Uma GT Spring Fall Airblock

Monipuolinen Airblock Vest on välttämättömyys varhaisen ja myöhäisen kauden ajoa varten, ja siinä on sekoitus tekstiilejä, jotka on kehitetty erityisesti viileisiin, märkäihin ja jatkuvasti muuttuviin olosuhteisiin, jotka kohtaavat meitä keväällä ja syksyllä. Leikkaa UMA regularFit -sarjassa, Airblock on vähemmän puristava kuin racingFit-vaatteemme, ja tarjoaa puhtaan naiselle ominaisen siluetin pariksi lisäkerrosten kanssa. Etupaneeli on rakennettu käyttämällä NEOS MILD -laitetta, joka on 3L: n softshell PU-sidotulla kalvolla. Erittäin hengittävä, vedenkestävä ja 100% tuulenpitävä, tämä joustava, taloon kehitetty tekstiili varmistaa, että ytimesi pysyy täysin suojassa sateelta, tien suihkeelta, purevilta tuulilta ja alhaisilta lämpötiloilta. Ja eristyksen rinnalle sisällytimme harjatun RX-materiaalimme takaosan yläosaan. Liivin pyöristäminen on takimmainen taskupaikkajärjestelmämme, jonka avulla pääset alapuolelle paitapusseihin tai takkitaskuihisi, sekä jousin / laskun (2/3) climaCode -kuva yläreunassa ja joukko heijastavia nauhoja alaosaan. vasen ja oikea puoli.

Ominaisuudet:

RX: Harjattu, joustava loimi-neulottu kangas, joka on kehitetty kosteuden syöttöön ja valoneristyksen lisäämiseen.

Tyyppi.157 Stripe Tex: Meidän patentoitu hengittävä ja joustava pyöreä neulottu tekstiili, jossa on sisäänrakennettu UV-suojaus ja odorControl.

Takana olevat taskuaukot: Kaksi aukkoa takapaneelin alaosassa antavat pääsyn jersiisi tai takitaskuihisi alla.

Täysipitkä vetoketju: Lämpötilansäätö: kevyt täyspitkä vetoketju lukolla.

Heijastavat korostusmerkinnät: Sijoita ulkotaskun aukkojen sivuille lisää näkyvyyttä.

RegularFit: Optimoitu kokonaismukavuudeksi ajoasennossa, rento leikkaus kuin toisella ihoracingFitillä.

Tekniset tiedot:

NEOS MILD: patentoitu 3L tuulenpitävä ja erittäin hengittävä softshell, joka on rakennettu PU-sidotulla kalvolla lisäämään vettä hylkivällä tavalla. Paino: 260 g / m2; Hengittävyys: MVP 20 000 g / m2 / 24 h; Vesipylväs:> 10 000 mm; Joustavuus: Nelisuuntainen joustavuus.


Haluatko tietää, mitä muita pyöräilytuotteita Assos tarjoaa? bikeinn:sta voit tilata kaikkia Liivit tuotteita, jotta voit nauttia ja hyötyä urheilusta täysin siemauksin ilman komplikaatioita. Assos Uma GT Spring Fall Airblock on juuri nyt alennuksessa! Hyödynnä tätä uskomatonta tarjousta ja tilaa verkkokaupastamme rauhassa turvallisen maksujärjestelmämme kautta ja nauti korkealaatuisesta asiakaspalvelustamme.

Ominaisuudet Assos Uma GT Spring Fall Airblock

Sukupuoli
Väri

ASIAKASARVOSTELUT JA KYSYMYKSET (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: Henkilökuntamme tarkastaa arvostelusi ja julkaisee sen viiden arkipäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostilla, joten varmista että antamasi sähköpostiosoite on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje