`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Basil

Basil Urban Load Double 53L

Basil Urban Load Double 53L

Basil Urban Load Double 53L

Basil Urban Load Double 53L

Basil Urban Load Double 53L

Basil Urban Load Double 53L

Basil Urban Load Double 53L

Basil Urban Load Double 53L

  • Basil Urban Load Double 53L
  • Basil Urban Load Double 53L
  • Basil Urban Load Double 53L
  • Basil Urban Load Double 53L
  • Basil Urban Load Double 53L
  • Basil Urban Load Double 53L
  • Basil Urban Load Double 53L
  • Basil Urban Load Double 53L
  • Basil Urban Load Double 53L

Basil Urban Load Double 53L

Tuotekuvaus Basil Urban Load Double 53L

Basil Urban Load on moderni kaksinkertainen laukku, joka on suunniteltu ihmisille, jotka haluavat nauttia vilkkaasta kaupunkielämästä. Tuplalaukussa on suuri kapasiteetti ja nykyaikainen muotoilu. Valmistettu polyesteristä ja vettä hylkivästä pressusta. Tämä laukku pitää tavarat kuivina sadesuihkun aikana. Taittuva suljin on lisätty sateen pääsyn estämiseksi laukkuun. Basil Urban Load on suunniteltu tekemään pyöräretkeltäsi supermarkettiin, kuntosalille tai ystävillesi vieläkin hauskempaa. Tuplalaukun sisältö on jopa 53 litraa. Säädettävien soljen avulla voit mukauttaa pussin kuljetettavaan kuormaan. Universal Bridge -järjestelmän ansiosta Double Bag on yhteensopiva suuren määrän takaosan telineiden kanssa ja myös sellaisten järjestelmien kanssa, kuten Racktime, i Rack ja Carrymore. Sivun heijastavat yksityiskohdat parantavat näkyvyyttä pimeässä. Joustavien sivujen ansiosta pussista tulee kompaktimpi, kun siinä ei ole sisältöä. Tällä tavoin polkupyörän pysäköinti tungosta pyörävajassa on vähemmän vaikeaa. Basil Urban Load -mallisto koostuu useista väreistä, jotka perustuvat uusimpaan värilohkon kehitykseen. On olemassa vihreä ja valkoinen versio, musta versio ja musta heijastavien pisteiden kanssa. Haluatko tietää enemmän muista väreistä? Katsokaa tätä.
Ominaisuudet:
Heijastavat yksityiskohdat takaavat paremman näkyvyyden
Kiitos kaikesta Basil Universal Bridge -järjestelmästä, kaksinkertainen laukku on myös yhteensopiva sellaisten järjestelmien kanssa, kuten Racktime, i Rack ja Carrymore
Tuplapussi on tehty vettä hylkivästä materiaalista ja se voi käsitellä sadekuuroa, mutta koko päivän sateen kissojen ja koirien jälkeen se ei ole enää täysin kuiva
Tuplalaukun kokoa voidaan pienentää taipuisien sivujen ansiosta
Sulkimen avulla säädettävät soljet antavat sinun kuljettaa tarvikkeitasi niin paljon kuin tarvitset
Tekniset tiedot:
Mitat: 41 cm x 18 cm x 46 cm (ulkoinen mitta)
Paino: 1,6 kg
Tupla- tai yhden pussin: Tupla
Sopii: sähköpyörälle, kaupunkipyörälle, kaupunkipyöräpyörälle
Aktiviteetti: Elintarvikkeet, virkistys, työmatkat
Tupla- tai yhden pussin: Tupla
Sopii: sähköpyörälle, kaupunkipyörälle, kaupunkipyöräpyörälle
Aktiviteetti: Elintarvikkeet, virkistys, työmatkat
Materiaali: pressu / polyesteri
Järjestelmä: Basil Universal Bridge System
Soveltuu myös: Ei sovelleta
Lisälokero: Ei sovelleta
Sulkemispääosasto: Soljet, vettä hylkivä suljin
Kannettavan tietokoneen lokero: Ei
Etutasku (t): Ei
Kahva: Ei
Kantokyky: yhteensä 10 kg, korkeintaan 5 kg / laukku


Basil Urban Load Double 53L:a on saatavilla varastossamme eri ominaisuuksilla. Osta se nyt bikeinn:ssa ja hyödy upesita eduista. Lisäksi, Basil Urban Load Double 53L:lla on Basil:n takaama virallinen laatutakuu. Voit myös täydentää varusteitasi muilla Kantokorit kategorian Laukut tuotteilla.

Ominaisuudet Basil Urban Load Double 53L

Valon asema
Tilavuus
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (6)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kärjessä!

-

Olin etsinyt pitkään isoja kiinteitä laukkuja, jotka mahtaisivat kaikki työvälineet (tietokone, paidat, käsilaukut ...) ja laadukkaita, jotta minulla ei olisi haittaa päivittäisen 20 km: n ajan. Ne ovat ihanteellisia ja hinta on enemmän kuin kohtuullinen laadun kannalta.Lisäksi vedenpitävä materiaali on täydellinen.heijastavat raidat eivät myöskään ole vähäisiä, ja väri on mukava ja monipuolinen. Täydellinen toimitus. Nämä Basil-satulalaukut täyttävät tehtävänsä täysin!

Tilavat laukut

-

Erittäin tilavat, hyvin suunnitellut laukut - helppo kiinnittää runkoon, vedenpitävä materiaali, hyvät soljen pidikkeet. Vihreä väri on enemmän harmaata ja vähemmän sinistä / vihreää kuin kuvissa näkyy, mutta on silti melko tyylikäs! Saapui nopeasti ja päivitettiin merenkulun läpi. Erittäin hyvä vastine kestäville, kestäville laukkuille, joiden pitäisi kestää jonkin aikaa!

Upeat laukut, hyvä palvelu

-

Nämä korvaavat joitain vanhentuneita laukkuja, ja olen niin iloinen, että valitsin hyvämaineisen tuotemerkin, kuten Basil. Ne ovat laadukkaita ja hyvin suunniteltuja. Kun avasin ne, ne näyttivät hieman pienemmiltä kuin nykyiset laukkuni, mutta avattuani ne ovat valtavia! Mikä parasta, he lähtevät pois kaupankäyntitilastani hyvin harkitun muodon ansiosta. Helppo päästä näihin laukkuihin ja sulkea pidikkeillä, mikä on täydellinen 2 lapsen viemiseen kouluun päivittäin pyörällä. Sisäinen tarranauhasilmukka on vähän matala ja erityiselle telineelleni se on joustava kiinnittää se mihinkään muuhun kuin vain tekee siitä. Se olisi hieno toisella pyörälläni. Vaikka he saapuivat 2 päivää toimitusikkunan ulkopuolelle, prosessi sujui. Sain jopa kuvan paketistani, kun sitä tarkistettiin postiverkkoon!

Hyvä valinta

-

Laadukas tuote, kaksinkertainen kaupunkipyörälaukku osoittautui loistavaksi valinnaksi. Tarpeeksi mukava ja tilava, sitä voidaan käyttää päivittäisten ostos- tai yrityslaukkujen asettamiseen. Hieman viivästynyt toimitusaika, mutta se voi pysyä siellä ajanjakson mukaan.

Oikein hyvä

-

erittäin pitkä ja kaunis suosittelen sitä

Hyvä tuote

-

Olen erittäin tyytyväinen näihin laukkuihin. Ne ovat isoja. Ne on kiinnitetty pysyvästi sähköpyöräni. Se on täydellinen. 2 huomautusta: - Satulalaukun kiinnittäminen ei ole kovin käytännöllistä, mutta saavuin sinne kuitenkin tietyn ajan pohdinnan jälkeen. - Olin vähän yllättynyt siitä, että en saanut tilaukseni jälkeen sähköpostia: en kuittaamisen vastaanottamista tai toimitusten etenemisen seuraamista, kuten muilla sivustoilla usein tapahtuu verkkokaupoissa.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje