`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Bell

Bell Spark Jr

  • Bell Spark Jr
  • Bell Spark Jr

Bell Spark Jr

Tuotekuvaus Bell Spark Jr

Vetämällä DNA suoraan isoveljestään, Spark Jr: llä on sama terävä tyyli pienemmissä päissä suunnitelluissa kooissa. Täysin luotu turvaominaisuus, mukaan lukien MIPS, keskittyy legendaariseen Bellin maineeseen nuorten ratsastajien suojelemiseksi, joten voit hengittää helposti, kun he tutkivat rajojaan.

Ominaisuudet:

Ergo Fit

Ei Twist Tri Glides TM

Hikiopas TM

Integroitu visiiri

Valinnainen MIPS

erittely:

Sertifiointi: CPSC Bicycle, CE EN1078

Paino: 295 grammaa (325 w / MIPS)

VENTIT: 13


Ostaessasi Bell Spark Jr:n, ostokseesi sisältyy 100% rahat-takaisin-takuu. Jos mistä syystä tahansa et ole täysin tyytyväinen Bell Spark Jr-tuotteeseesi, jonka olet ostanut bikeinn:sta, sinulla on 30 päivää aikaa palauttaa tuote sen vastaanottamisesta. Lisäksi, pyöräily-verkkokaupassamme voit tutustua täyteen Bell:n kokoelmaan ja täydentää pyöräily varusteitasi mielesi mukaan aina parhailla hinnoilla.

Ominaisuudet Bell Spark Jr

Sukupuoli
Ikä
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

ASIAKASARVOSTELUT JA KYSYMYKSET (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: Henkilökuntamme tarkastaa arvostelusi ja julkaisee sen viiden arkipäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostilla, joten varmista että antamasi sähköpostiosoite on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Samankaltaisia tuotteita

Näytä kaikki tuotteet

Sulje