`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Bell

Bell Spark Jr

  • Bell Spark Jr
  • Bell Spark Jr
  • Bell Spark Jr

Bell Spark Jr

Tuotekuvaus Bell Spark Jr

Vetämällä DNA suoraan isoveljestään, Spark Jr: llä on sama terävä tyyli pienemmissä päissä suunnitelluissa kooissa. Täysin luotu turvaominaisuus, mukaan lukien MIPS, keskittyy legendaariseen Bellin maineeseen nuorten ratsastajien suojelemiseksi, joten voit hengittää helposti, kun he tutkivat rajojaan.

Ominaisuudet:

Ergo Fit

Ei Twist Tri Glides TM

Hikiopas TM

Integroitu visiiri

Valinnainen MIPS

erittely:

Sertifiointi: CPSC Bicycle, CE EN1078

Paino: 295 grammaa (325 w / MIPS)

VENTIT: 13


EN1078 TÄRKEÄ HUOMAUTUS Tämä kypärä on rakennettu, testattu ja hyväksytty eurooppalaisten määräysten EN1078 mukaisesti. TRADEINN ei ole vastuussa tämän kypärän käytöstä muissa maissa, joihin ei sovelleta tätä eurooppalaista homologointia EN1078.

Haluatko lisää pyöräily tuotteita Bell:lta? bikeinn:sta, omasta pyöräilyverkkokaupastasi, löydät laajan valikoiman pyöräilytuotteita, kuten Bell Spark Jr. Tällä hetkellä Bell Spark Jr on saatavilla runsaasti varastossamme. Asiakkaidemme tarpeet ovat meille tärkeitä ja valitsemme aina kaikki pyöräilyvarusteet erittäin huolellisesti yksityiskohtia tarkastellen.

Ominaisuudet Bell Spark Jr

Sukupuoli
Ikä
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Samankaltaisia tuotteita

Näytä kaikki tuotteet

Sulje