`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Bluegrass

Bluegrass Superbold

  • Bluegrass Superbold
  • Bluegrass Superbold

Bluegrass Superbold

Tuotekuvaus Bluegrass Superbold

Minimalistinen muotoilu Super Bold ei tarkoita että se on mitään vähemmän välttämättömiä ominaisuuksia tarvitaan äärimmäistä suorituskykyä. Sen tukeva ABS kuori sen painovoima Occipital Lock takaraivo pidättävä järjestelmä, joka voidaan säätää yhdellä kädellä.


Unohtamatta sen sisäinen ilmanvaihto verkkoon, Super Bold on puhdas rikaste tehokkuuden joka jättää sinut voi keskittyä hallitsemaan monipuolisempia ja vaativampia temppuja parhaissa mahdollisissa olosuhteissa.


Toinen iso plussa, kolme kuorikokoa, joista jokaisella on laaja säätöalue, tarkoittaa se sopii kaikille nuorten ratsastajien aikuisiin. S alkaa 51cm pään koko, L säätää jopa 62cm for "BigHeads"!Ominaisuudet:


RAKENTAMINEN: EPS ÄLYKÄS FUSION / erilaiset tiheydet materiaalin ominaisuuksista riippuen kunkin mallin.

ABS POLYMER ulkokuori / Yksiosainen termoplastinen rakentaminen. Erittäin kestävä ja erinomainen kulutuskestävyys.

KOKO ADJUSTER: painovoima takaraivo LOCK ADVANCED / kevyempi laajempi kontaktipinta, paine jakautuu yhtenäisemmin.

STRAPS: ANTI PURISTUMISVAARA solki / välttämiseksi suunnitellut venyttämiseen, vaikka käytetty kömpelösti.

COMFORT: TÄYSIN REMOVABLE SISÄINEN TÄYTE / Anti allergiaa kangasta. Käsinpestävä.Tekniset tiedot:


Paino: 510 gr


EN1078 TÄRKEÄ HUOMAUTUS Tämä kypärä on rakennettu, testattu ja hyväksytty eurooppalaisten määräysten EN1078 mukaisesti. TRADEINN ei ole vastuussa tämän kypärän käytöstä muissa maissa, joihin ei sovelleta tätä eurooppalaista homologointia EN1078.

Älä odota enää ostaaksesi Bluegrass Superbold reilummilla myyntiehdoilla ja markkinoiden parhailla hinnoilla. Lisäksi, bikeinn:sta löydät myös muita Kypärät tuotteita Suojaukset kategoriasta, joita saatat tarvita varustekokoelmaasi. Osta Bluegrass Superbold ja saat sen kotiinkuljetettuna jo muutamassa päivässä. Tsekkaa myös Kypärät tarjoukset tehdäksesi parhaan parhaan mahdollisen diilin.

Ominaisuudet Bluegrass Superbold

Ikä
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje