`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Briko

Briko Uragano

  • Briko Uragano
  • Briko Uragano

Briko Uragano

Tuotekuvaus Briko Uragano

Uraganoa, jossa on bilokulaarinen runko ja riippumattomat linssit, tutkitaan erinomaisen kestävyyden ja iskujen suojaamiseksi.

Erittäin turvalliset silmälasit.

Rungon etuosat ja ilmakanavat helpottavat ilmavirtausta aina täydellistä näkemystä varten.

Saatavana myös A Fit -versiossa (turska 2001TA0). - KAIKKIEN PERUSTEEN 8-KORJAUS TR90 RUNKO-SOFT ALLERGY SAFE RUBBER NOSEPIECE JA EARPIECES SOFT ADJUSTABLE EARPIECES CLIP ON HYVÄKSYTTÄVÄN NOSEPIECE-LOPPUJEN: GLOSSYMATT 9 SKU MEDIUM FIT WEIGHT: 32 G.Rakastatko pyöräily:a? Hanki oma Briko Uragano ja nauti vapaa-ajan aktiviteeteista Briko:n tarjoaman laadun ja varmuuden avulla. Älä unohda, että valikoimastamme löydät myös kaiken kokoisia ja mallisia Suojaukset tuotteita kaikkiin sääolosuhteisiin sopiviksi. Jotta voisimme antaa sinulle kaikista tehokkaimman pyöräily mallit, useimmat Aurinkolasit tuotteet on suunniteltu yhteistyössä alan ammattilaisten kanssa!

Ominaisuudet Briko Uragano

Ikä
Linssikategoriat
Linssityyppi
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje