`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Brooks england

Brooks england B17 Imperial

  • Brooks england B17 Imperial
  • Brooks england B17 Imperial

Brooks England B17 Imperial

Tuotekuvaus Brooks england B17 Imperial

B17 Imperial on tarjolla keskeinen leikattu, ensimmäinen suunnittelema BROOKS yli 100 vuotta sitten. "Rekisteröity leikkaus", kuten voidaan lukea 1890 luettelo, on "varma ennaltaehkäiseviä kaikille välilihan paine".Tekniset tiedot:


Pituus: 275mm.

Leveys: 175mm.

Korkeus: 65mm.

Paino: 530g.


Jos pidät Brooks england B17 Imperial:sta, tutustu myös muihin Brooks england:n pyöräilytuotteisiin Polkupyörän osat osastollamme ja Satulat katalogissamme. Lisäksi, kun teet ostoksia bikeinn:ssa, omassa pyöräily verkkokaupassasi, liityt samalla suureen urheiluyhteisöömme, josta voit saada hyviä vinkkejä, lukea tuotearvosteluja ja parhaita tarjouksia, joista olet kiinnostunut.

Ominaisuudet Brooks england B17 Imperial

Sukupuoli
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (46)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Et voi voittaa laatua

-

Kiitos hyvästä palvelusta. Uusi B17 Imperial saapui hyvin pakattuna ja hyvässä kunnossa. toimitus NZ: ään kesti 3,5 viikkoa. Mitä odotin. Innolla sen asentamista pyörääni. (Minun olisi pitänyt tilata tina Proofidea sen mukana.)

Kaunis satula

-

Kauniisti muotoiltu, laadukas satula, joka on rahan arvoinen, jos aiot retrotyyliä.

Nopea kanadaan

-

Paras hinta, jonka löysin Nopea ja helppo toimitus Kanadaan Lue huonoja arvosteluja Ehdottomasti en mitä kokenut Tilaan ehdottomasti bikeinnista jälleen

Vain paras

-

Kollegani pyöräilyklubissa ovat kaikki sitä mieltä, että Brooks B17 -satulat ovat parhaat. Vastustin yhden hankkimista, mutta kun ostin, ostin toisen, se on niin mukava verrattuna muihin satuloihin. Hyvä hinta Bike Inniltä ja hyvä toimitus.

Suuri ylellisyyden tunne

-

Suihkumusta kiiltävä nahka on tyylikkäin. Odotan innolla pääsyäni ja sovittamaan takapuoleni.

Satulan toimitus

-

Satula saapui varattuun aikatauluun. Vain aika näyttää, toimiiko se, mutta nykyinen Brooks-satulani on erittäin hyvä. Mukava heti pakkauksesta. Imperial B17 antaa toivottavasti saman tai jopa paremman ajomukavuuden.

B17 keisarillinen

-

Tuote vastaanotettu hyvässä kunnossa. Ei voi odottaa kokeilla sitä

Brooks satula

-

Upea toimitus ja täydellisen mukava satula .. osta jälleen pyöräilyyn

Ajaton vaihtoehto kestävään ylellisyyteen.

-

Brooks England on vaihtoehto vaihtoehto niille, jotka etsivät paikkaa, joka ylittää toiminnallisen tilan. Sen lisäksi, että se tarjoaa ergonomisen satulan, josta tulee ajan myötä ainutlaatuinen ratsastajasi vartalolle; Brooks B17 Imperial on valmistettu kasvinahasta, ja nyt ikoninen ajaton muotoilu erottaa Brooksin. Pala, joka tekee kaikista pyöristä hyvät: mukava, tyylikäs ja huomiota herättävä.

Kaunis laatu

-

Saapui odotettuna päivänä, täydellisessä kunnossa ihastuttavassa laatikossa. Se vie vähän tunkeutumista, mutta se on odotettavissa. Käsityötaito ja laatu ovat ilmeisiä .. eikä sitä valmisteta Kiinassa.

Brooks b17 imperial

-

Istuin on sekä laadukas että mukava

Arvostelu

-

Kuten aina Brooksin kohdalla, odotat laatua, luotettavuutta ja mukavuutta.

Arvostelu

-

Sain sen erinomaisuuden ... hyvissä ajoin ... tuotteen alkuperäinen

B17 veistetty satula

-

Hienoa, kiitos

Keisarilliset purot

-

Kuten aina, kaikki täydelliset Bikeinniltä. Tuote tässä tapauksessa on Brooks, joka on helmi. Tyytyväinen? Annan sille 10 tähteä!

Brooks b17

-

Tämä korvasi Brooks 15: n, jota olen käyttänyt 43 vuoden ajan pyöräillen, enemmän kuin vanha ystävä kuin satula.

Suuri toimitus

-

Suuri toimitusaika pandemian aikana. Täydellinen satula!

Suositella

-

Suositella

Sain istuimen erinomaisessa kunnossa.

-

Sain istuimen erinomaisessa kunnossa, juuri sitä pyysin ja parhaalla hinnalla Internetissä. Lähetys kesti melkein kaksi kuukautta, mutta etäisyys ja COVID-19-pandemia ymmärtävät sen.

Erinomainen laatu

-

Kuten aina Brooksin kohdalla, odotat laatua, luotettavuutta ja mukavuutta. Sinulla on kaikki tässä tuotteessa.

Pyyntö

-

Tämä tuote oli erittäin tyydyttävä, koska se oli enemmän kuin hinta. Kun ostin sen Japanista, saapuminen kesti noin kuukauden. Mielestäni olisi ollut mukavaa tietää se etukäteen.

Tärkeä pointti

-

Tämä tuote on enemmän kuin tyydyttävä laatu, koska se on enemmän kuin hinnoiteltu. Olen iloinen, että ostin sen täältä. Jos ostat sen Japanista, saapuminen kestää noin kuukauden. Toivon, että ymmärrät sen.

Satula kokeilla

-

hyvännäköinen satula, juuri saanut sen eilen. Suurempi kuin pyörän varastosatula. Näyttää erittäin mukavalta istua ja ajaa, koska se on leveä. Ei ole vielä kokeiltu tätä Ei odottanut toimitettavani näin aikaisin. Loistava. Kiitos!

Brooks b17

-

Suuri nopea toimitus ja seuranta käyttöjärjestelmältä näinä aikoina. 100% tyytyväisyys

Mahtava satula, varsinkin jos zwift

-

Minulla on nyt 2 näistä satuloista, ostin yhden sorapyörääni ja rakastin sitä niin paljon, että sain yhden reaktorini.

Kunnollinen! vaivaton saapuminen.

-

Ensimmäinen kerta kokeilla tätä sivustoa ja se toimi hyvin. Toimitus DHL: n kautta oli kohtuullista ja saapui Filippiineille jo pandemian aikana. Asentaa satulan. Toivon, että se antaa minulle myös mukavan kyydin, kuten muut arvostelut väittävät.

Arvostelu

-

Erittäin hyvä satula

Ei ole vielä käytetty

-

Toimitus kesti kuukauden päästäkseni minuun, mutta ymmärrettävän peiton takia. Satula näyttää hyvältä, mutta sitä ei ole vielä testattu. ✌️

Brooks b17 kapea keisarillinen

-

Erinomainen palvelu ja nopea toimitus. Suosittelen ehdottomasti verkkoa!

Vielä pääseminen sinne. laatu.

-

Tätä ei voida sanoa kahdella tavalla, mutta kun ensin saa tämän satulan, se on erittäin vaikea. Ajoin tänään ensimmäistä kertaa sillä, ja voin varmasti tuntea istuvan luuni. Odotin tätä kuitenkin. Laatu on vertaansa vailla. Niin kauan kuin jatkan nahan ruokintaa, se on valmis 5000 mailin matkalleni Ison-Britannian rannikon ympärille.

Brooks england b17 imperial

-

Aluksi ollessani kosketuksessa satulaan, sain vaikutelman, että se on erittäin vaikea, mutta 20 minuutin ajomatkan jälkeen unohdin satulan kokonaan. Kaikki muut kirjoittavat tästä satulasta on totta - suosittelen sitä ehdottomasti! satula on jokaisen zlotyn arvoinen, jonka olen siitä maksanut: D

Pitäisi ostaa yhden vuoden sitten

-

Vielä vasta varhaisina päivinä ja täytyy joutua asettamaan jonkin verran mailia, mutta se on ollut huomattava ero aikaisempiin kalliisiin satulaan ja odotan nyt innolla matkoja ennakoidun pakarakivun sijasta, jonka sain

Brooks satula b17

-

Alkuperäinen tuote, erinomainen !!! Nyt vain nauti !!!

Erinomainen tuote

-

Brooks on tae hyvistä pyöräistuimista ja tämä ei ollut poikkeus

Toistaiseksi niin hyvä

-

Ostin sen retkipyöräni varten. Silti tehdä joitain kiinteitä mailia sen kanssa, mutta mitään negatiivista sanottavaa toistaiseksi.

Bikeinn ei ole koskaan pettynyt ...

-

palvelu ja toimitus. Brooks-satulat ovat paras ratkaisu pitkän matkan pyöräilyyn. Kansainväliset ostot ovat aina haastavia Etelä-Afrikalle, mutta BikeInn on naulannut sen ja olen aina saanut tavarani, hienoa työtä!

Brooksin keisarillinen..paras satula olen käyttänyt ..

-

Ontario Kanadasta ..Käytä sitä viime kaudella maantiepyörälläni. Pidin siitä niin paljon, että panin jopa yhden maastopyörääni .. :)

Suuri versio puron satulasta

-

Teen paljon pyöräilyä ja olen kokeillut Brooksin satuloita aiemmin, mutta en löytänyt niitä mukavasti. BikeINN: n hyvä hinta sai minut yrittämään uudelleen ja Brooks Imperial on oikea minulle. Suuri satula, ratsasin pari tuntia sitä suoraan laatikosta ja se on tullut mukavammaksi jokaisella ratsastuksella. Suositeltava.

Paras menestys maailmassa ja paras hinta

-

aivan kuin virallisten sivujen puroissa ja parhaan hinnan markkinoilla, toimitus oli hieman hidas, mutta etäisyys on ymmärrettävää, mutta se oli paras osto, joka teki kuukausina

Paras menestys maailmassa

-

tuotteen toimittaminen oli hieman hidasta, mutta etäisyys on ymmärrettävää, mutta muutoin kaikki muu oli täydellistä ja suosittelen paljon ostoksia Bike-majatalossa ja kaikissa sen myymälöissä

Hyvä istuin!

-

Tämä satula on enemmän kuin mukava. Se on mukava laatikosta, mutta vain paranee ajan myötä. Ehdottomasti rakastan sitä. Näyttää hyvältä ja iho näyttää paremmalta kuin se kuluu.

Suosittelen!

-

Nopea toimitus! Suuri palvelu! BROOKS ei tarvitse mainontaa, kaikki korkeimmalla tasolla! Kiitos!

Erinomainen istuin

-

Rakastan tätä paikka. Ostin sen kaukoliikenteen. Omat BikeInn kokemus Alaska (USA) oli erittäin positiivinen. Se vie ylimääräistä aikaa, mutta minulle se oli arvoinen säästöjä.

Erinomainen myyjä ja satula !!

-

Bikeinn ylitti odotukset myyjä. Satula kuljetettiin nopeasti ja liiankin hetken päästä minua, koska USPS. Satula on kaunis ja hinta oli täydellinen. Aion varmasti käyttää Bikeinn uudelleen ja suositella tätä myyjä muille pyöräilijöille!

Hyvä ostaa

-

Hyvä ostaa nopea toimitus lyhyesti erittäin tyytyväisiä. Filippo

Nice satula, brooks

-

Kaunis satula! Ive vain laittaa noin 20 mailia sen jälkeen vastaanottamisesta kolme päivää sitten, ja löytää se mukava jo ennen ehti "tauko". Toimitus aika tuntui paljon, mutta oli SELLAISENAAN promised', ja tulivat Euroopasta.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje