up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Vijzelstraat 68-78
1017 HL Amsterdam
Netherlands

4.5

55 opiniones

50 días de devolución

Envío y devolución gratis

Envío rápido con DHL

Tilauksen palautus

Inicia sesión en MI CUENTA. Devuelve los artículos en su embalaje original. Los artículos devueltos deben incluir etiquetas y cualquier embalaje, p. ej. los zapatos deben ser devueltos con la caja original y devolverse en perfectas condiciones (sin usar, con etiquetas, en su embalaje original). Utiliza un paquete / embalaje nuevo para asegurarte de que no se adhieran etiquetas o cinta adhesiva en el embalaje original del producto. Coloca la etiqueta de devolución en el exterior del embalaje y envía el paquete a la dirección indicada en la etiqueta de devolución.

Brooks england

Brooks england B17 S Imperial Woman

plus
  • Play videoBrooks england B17 S Imperial Woman
  • Brooks england B17 S Imperial Woman

Brooks England B17 S Imperial Woman

Tuotekuvaus Brooks england B17 S Imperial Woman

B17 S Imperial on naisten versio B17 Imperial ja ominaisuuksia Keski leikattu, ensimmäinen suunnittelema BROOKS yli 100 vuotta sitten. "Rekisteröity leikkaus", kuten voidaan lukea 1890 luettelo, on "varma ennaltaehkäiseviä kaikille välilihan paine".Erittely:


Pituus: 242mm.

Leveys: 176 mm.

Korkeus: 58mm.

Paino: 460g.


Haluatko ostaa Brooks england B17 S Imperial Woman:n? Olet oikeassa paikassa! bikeinn tarjoaa laajan valikoiman ainutlaatuisia Satulat malleja. Tutustu nyt uusiin Polkupyörän osat tarjouksiimme bikeinn:ssa. Näitä Brooks england-merkkisiä Satulat tuotteita on saatavilla useissa eri kooissa ja väreissä ja sisältää kaiken, mitä tarvitset nauttiaksesi urheilukokemuksestasi.

Ominaisuudet Brooks england B17 S Imperial Woman

Väri
Sukupuoli
Suositeltava käyttötarkoitus

Asiakasarvostelut ja kysymykset (3)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Upea satula

-

Saanut satulani erittäin nopeasti. Upeasti helppo hankintaprosessi. Erittäin tyytyväinen siihen, koska se tuntuu niin mukavalta. Innolla monta mailia mukavuutta.

Kaunis!

-

Satula saapui täydelliseksi, vaahdotettu ja testattu ja näyttää hyvältä. Jotta sitä voidaan arvioida uudelleen pidemmän matkan kuluttua, mutta olla nahkaa ja siksi mitä enemmän käytät ja sitä enemmän se vie oikean anatomisen muodon, mielestäni minulla ei ole ongelmia. Mahdollisuus pidentää tuotetakuuta 10 vuoteen rekisteröimällä se valmistajan verkkosivuilla on mielenkiintoinen. vakuuttunut

Brooks satula

-

Saadut täydellisessä kunnossa. Satula näyttää suurelta ja tuntuu mukavalta. Rakastan sitä!

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up