`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Brooks england

Brooks england B17 S Imperial Woman

  • Brooks england B17 S Imperial Woman
  • Brooks england B17 S Imperial Woman

Brooks England B17 S Imperial Woman

Tuotekuvaus Brooks england B17 S Imperial Woman

B17 S Imperial on naisten versio B17 Imperial ja ominaisuuksia Keski leikattu, ensimmäinen suunnittelema BROOKS yli 100 vuotta sitten. "Rekisteröity leikkaus", kuten voidaan lukea 1890 luettelo, on "varma ennaltaehkäiseviä kaikille välilihan paine".Erittely:


Pituus: 242mm.

Leveys: 176 mm.

Korkeus: 58mm.

Paino: 460g.


Haluatko lisää pyöräily tuotteita Brooks england:lta? bikeinn:sta, omasta pyöräilyverkkokaupastasi, löydät laajan valikoiman pyöräilytuotteita, kuten Brooks england B17 S Imperial Woman. Tällä hetkellä Brooks england B17 S Imperial Woman on saatavilla runsaasti varastossamme. Asiakkaidemme tarpeet ovat meille tärkeitä ja valitsemme aina kaikki pyöräilyvarusteet erittäin huolellisesti yksityiskohtia tarkastellen.

Ominaisuudet Brooks england B17 S Imperial Woman

Sukupuoli
Ikä
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (10)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Brooks england b17 s keisarillinen nainen

-

Vastaanotettu tuote ajoissa. Satulan laatu on kiistaton.

Saapui nopeasti!

-

Saapui 10 päivässä Singaporeen Hollannista täydellisessä kunnossa! Kiitos!

Brooks imperial lyhyt

-

Istuin tuli Brooks-laatikkoon, mutta se olisi voinut käyttää toista laatikkoa sen suojaamiseksi, koska muovipussi oli repeytynyt ja laatikko vaurioitunut. Onneksi istuimelle ei ollut vaurioita, mutta voit nähdä sen pussin läpi. Istuin tuntui erittäin mukavalta laatikosta ja istuvuuden asettamisen jälkeen tuntui hyvältä. Vain 20 mailia siitä, mutta minusta tuntuu, että se tulee olemaan mahtavaa sisäänajon jälkeen.

Upea satula

-

Saanut satulani erittäin nopeasti. Upeasti helppo hankintaprosessi. Erittäin tyytyväinen siihen, koska se tuntuu niin mukavalta. Innolla monta mailia mukavuutta.

Upea satula

-

Käytin satulaa 35 mailin pyöräretkelle heti laatikosta. Se oli aika mukavaa. Olen ratsastanut sitä yli 135 mailia viime viikolla ja se näyttää mukavammalta joka päivä. Olin niin iloinen, että ostin tämän satulan.

Paras myyjä

-

Erittäin nopea toimitus / tarkalleen ilmoitettu / Hyvä ja kaunis tuote. Kiitos.

Satula purot

-

Tuote ja täydellinen lähetys 10.

Kaunis!

-

Satula saapui täydelliseksi, vaahdotettu ja testattu ja näyttää hyvältä. Jotta sitä voidaan arvioida uudelleen pidemmän matkan kuluttua, mutta olla nahkaa ja siksi mitä enemmän käytät ja sitä enemmän se vie oikean anatomisen muodon, mielestäni minulla ei ole ongelmia. Mahdollisuus pidentää tuotetakuuta 10 vuoteen rekisteröimällä se valmistajan verkkosivuilla on mielenkiintoinen. vakuuttunut

Brooks satula

-

Saadut täydellisessä kunnossa. Satula näyttää suurelta ja tuntuu mukavalta. Rakastan sitä!

Brooks satula

-

Brooks satula saapui erinomaisessa kunnossa. Hyvä palvelu.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje