up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Vijzelstraat 68-78
1017 HL Amsterdam
Netherlands

4.5

55 opiniones

50 días de devolución

Envío y devolución gratis

Envío rápido con DHL

Tilauksen palautus

Inicia sesión en MI CUENTA. Devuelve los artículos en su embalaje original. Los artículos devueltos deben incluir etiquetas y cualquier embalaje, p. ej. los zapatos deben ser devueltos con la caja original y devolverse en perfectas condiciones (sin usar, con etiquetas, en su embalaje original). Utiliza un paquete / embalaje nuevo para asegurarte de que no se adhieran etiquetas o cinta adhesiva en el embalaje original del producto. Coloca la etiqueta de devolución en el exterior del embalaje y envía el paquete a la dirección indicada en la etiqueta de devolución.

Brooks england

Brooks england B17 Standard Saddle

plus
  • Play videoBrooks england B17 Standard Saddle
  • Brooks england B17 Standard Saddle

Brooks England B17 Standard Saddle

Tuotekuvaus Brooks england B17 Standard Saddle

B17 on lippulaivamallimme, joka on ihanteellinen kaukoliikenteeseen, retkeilyyn ja MTB: n retkeilyyn. Se on ollut markkinoilla yli 100 vuotta, ja se on esitelty jo vuonna 1898 -luettelossa. Malli on saatavana miesten ja naisten: B17 (miehet) ja B17 S (naiset). Vakio malleissa on mustat teräskaiteet, B17 Special -ominaisuuksissa kuparipinnoitetut teräsmetallit ja B17 Titanium… Sekä B17 Special- että Titanium -laitteissa on myös käsin vasaralla varustetut kupari-niitit.


Tekniset tiedot:

Pituus: 275mm
Leveys: 175mm
Korkeus: 65mm
Paino: 520 g


Jos etsit korkealaatuisia Satulat tuotteita, siinä tapauksessa Satulat täyttää odotuksesi. Suosittelemme sinulle Brooks england B17 Standard Saddle:a, jonka tämänhetkinen hinta on 146.496 $ ja tuotetta löytyy runsaasti varastostamme. bikeinn on paras vaihtoehto sinulle, joka etsit korkealaatuisia pyöräily varusteita edulliseen hintaan. Jos löydät halvemman hinnan Brooks england B17 Standard Saddle:lle toiselta taholta, kerro siitä meille ja tarjoamme sinulle vieläkin paremman hinnan!

Ominaisuudet Brooks england B17 Standard Saddle

Väri
Sukupuoli
Suositeltava käyttötarkoitus

Asiakasarvostelut ja kysymykset (18)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Brooks b17

-

Mikä kaunis esine - designklassikko. Hyvä hinta ja nopea toimitus.

Brooks B17

-

Nopea toimitus, hieno satula.

Brooks satula b17

-

Yksi halvimmista puron satulista, jonka löydän verkosta, toimitus on suhteellisen nopeaa ja satula näyttää mahtavalta polkupyörälläni

Kiitos nopeasta toimituksesta

-

Kiitos nopeasta toimituksesta. Tällä kertaa ostamani B17-standerd on toinen B17 Bromptonissa, jota olen käyttänyt 12 vuotta.

Brooks satula b17

-

Se oli hieman raskas kuin odotin, koska siinä mainittiin, että se painaa 520 grammaa, mutta muotoilu, nahan haju on vertaansa vailla. Yllätyin kuinka suuri se on. Kaiken kaikkiaan erinomainen tuote. Jos etsit erittäin tyylikästä satulaa, tämä on se

Hyvä satula

-

Tämä on toinen Brooks B17 -satulani. Koska tiedän, että tämä satula on erittäin mukava pitkiä matkoja varten, ostin uudestaan toiselle maantiepyörällesi.

Kiva

-

Kiva

Kaikki mitä voit odottaa

-

Hunajan värinen, hyvin pakattu. Kaikki mitä voit toivoa. Oli mukava kättelyssä

Brooks b17 satula

-

Olen ratsastanut Brooksin satuloilla koko elämäni, joten tunnen ne hyvin. Odotan pian uuden pyörän, ja minun on tietysti oltava sellainen tällä pyörällä. Nämä satulat täytyy murtaa sisään, mutta kun ne on tehty, ne ovat kuin suosikki nojatuolisi. Hinta täällä on lyömätön, en tiedä miten he voivat alittaa Brooksin noin 40 prosentilla, mutta olen iloinen. Jatka hyvää työtäsi ja kiitos ...

Brooks b17 vakio h

-

Erittäin mukava tuote. Korkealaatuinen. Kilpailukykyinen hinta. Toimitusaika: 1 viikko.

Brooks b17 satula

-

Hyvännäköinen ja mukava satula. Hyvä myyjä kuten aina suosikkikauppani BikeInn

Tuotearvostelu purkaa satulan

-

Hieno pakkaus, aito nahka odotetusti. Yritti jo. Ylpeä olla Brooks-satulankäyttäjien klubissa. Nizzan kokemus ostoksista Bikeinnin kanssa ja erittäin suositeltava muille.

Upea satula

-

Saapuva satula on enemmän ruskeaa kuin hunaja.Mutta olen halunnut saada ruskean värin, joten tämä on suosikkini.Kiitos paljon.

Erinomainen laatu ja mukavuus

-

Erinomainen laatu ja mukavuus, erittäin suositeltavaa. Lähetys saapui ajoissa ja oli erittäin hyvin suojattu. Moitteeton.

Erinomaiset polkimet

-

Erinomaiset polkimet kiertää kaupunkia. Erittäin oikea-aikainen toimitus ja erittäin hyvin suojattu

Onko tämä hunajan väri tai tummanruskea? kuvaus sanoo ruskea?

-

Kiitos

B17 h

-

Super mukava ja erinomainen laatu satula. Liian huono tulla pienen vahan kanssa yhteen.

B17 h standardi

-

B17 on ylivoimaisesti mukavin. Minulle se ei tarvitse olla rikki ja oli mukava suoraan ulos laatikosta.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up