`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Brooks england

Brooks england B66 S Woman

  • Brooks england B66 S Woman
  • Brooks england B66 S Woman

Brooks England B66 S Woman

Tuotekuvaus Brooks england B66 S Woman

B66 ja B66 S ovat BROOKS n rakastetuimmista tuotteita, joilla ollut markkinoilla vuodesta 1927. Klassisen jousitettu kaksinkertainen kiskot korkealuokkainen mukavuus, B66 ja B66 S ovat ihanteellisia kaikki moniosaajia päivittäiseen kaupunki tai farmari käytettäväksi melko pystyasennossa. Ne sopivat parhaiten pyöräilijöille, jotka asettavat ohjaustanko suurempi kuin niiden satulat. Yleensä enemmän pystyasennossa ratsastus ryhti, laajempi, ja raskaammin jousitettu, satula sinun pitäisi valita.Tekniset tiedot:


Pituus: 240mm.

Leveys: 205mm.

Korkeus: 102mm.

Paino: 1020g.


Brooks england B66 S Woman:n lisäksi, voit löytää monia muita samankaltaisia Satulattuotteita Polkupyörän osat kategoriastamme omasta pyöräily verkkokaupastasi. Jos olet kiinnostunut ostamaan muita Brooks england-tuotteita bikeinn:ssa, löydät laajan valikoiman pyöräilytuotteita, joista voit olla kiinnostunut. Brooks england on sitoutunut kehittämään ja parantamaan pyöräilykokemustasi sekä aloittelijatasolla että edistyneellä tasolla aina edullisin hinnoin.

Ominaisuudet Brooks england B66 S Woman

Sukupuoli
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Mukavuus

-

Hei, kärsin paljon peräpukamia ja paljon VTC: tä, varsinkin tien päällä, etsin satulaa, jonka avulla en saa liian paljon kipua. Löysin satulan B 66 S, olisiko se sopiva tällaiseen ongelmaan? Koska se on maantiepyörä, odotan tarpeeksi laajaa satulaa. Vilpittömästi. Vidal Catherine

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje