`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Brooks england

Brooks england B67 Aged

  • Brooks england B67 Aged
  • Brooks england B67 Aged

Brooks England B67 Aged

Tuotekuvaus Brooks england B67 Aged

Klassisen jousitettu ylin mukavuus, B67 ja B67 S Ikäihmiset ihanteellinen kaikki moniosaajia päivittäiseen kaupunki tai farmari käytettäväksi melko pystyasennossa. Kiitos pehmeämpi nahka B67 ja B67 S Ikääntyneet ovat viihtyisiä päivästä 1. Ne sopivat parhaiten pyöräilijöille, jotka asettavat ohjaustanko suurempi kuin niiden satulat. Yleensä enemmän pystyasennossa ratsastus ryhti, laajempi, ja raskaammin jousitettu, satula sinun pitäisi valita.Tekniset tiedot:


Pituus: 260mm.

Leveys: 205mm.

Korkeus: 73mm.

Paino: 840g.


Älä odota enää pidempään ja osta Brooks england B67 Aged. Jos sinulla on kysyttävää Brooks england B67 Aged:n ominaisuuksista, voit ottaa yhteyttä bikeinn yhteydenottosivumme kautta. bikeinn tarjoaa erityisen kokoelman Polkupyörän osattuotteita pyöräily:a ja muita vapaa-ajan aktiviteetteja varten. Polkupyörän osat varmistaa, että nautit urheilusta ja päivittäisestä liikunnasta mukavilla ja ainutlaatuisilla Satulat varusteilla.

Ominaisuudet Brooks england B67 Aged

Sukupuoli
Ikä
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Yanlış Ürün

-

B67 vanha u sipariş etmiştik. Gelen B67 hunaja.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje