`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Brooks england

Brooks england B67 S Aged Woman

  • Brooks england B67 S Aged Woman
  • Brooks england B67 S Aged Woman

Brooks England B67 S Aged Woman

Tuotekuvaus Brooks england B67 S Aged Woman

Klassisen jousitettu ylin mukavuus, B67 ja B67 S Ikäihmiset ihanteellinen kaikki moniosaajia päivittäiseen kaupunki tai farmari käytettäväksi melko pystyasennossa. Kiitos pehmeämpi nahka B67 ja B67 S Ikääntyneet ovat viihtyisiä päivästä 1. Ne sopivat parhaiten pyöräilijöille, jotka asettavat ohjaustanko suurempi kuin niiden satulat. Yleensä enemmän pystyasennossa ratsastus ryhti, laajempi, ja raskaammin jousitettu, satula sinun pitäisi valita.Tekniset tiedot:


Pituus: 240mm.

Leveys: 205mm.

Korkeus: 85mm.

Paino: 820g.


Täydennä tilauksesi Brooks england B67 S Aged Woman:lla, jonka löydät Polkupyörän osat kokoelmastamme Satulat tuotteiden joukosta. Selaa myös muita pyöräily kategorioita bikeinn:ssa, joka on oma pyöräilyvarusteisiin erikoistunut verkkokauppasi. Hanki nyt kaikki Satulat varusteesi parhailla hinnoilla, 100% alin hintatakuulla bikeinn:ssa!

Ominaisuudet Brooks england B67 S Aged Woman

Sukupuoli
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (2)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Upea satula - heti mukava

-

Minulla on sama satula toisella pyörällä, mutta halusin sen ikääntyneestä nahasta. Se lähetettiin nopeasti COVID-viiveiden vuoksi ja on kauniisti tehty ja pakattu. Se sopii täydellisesti uuteen sähköpyörääni, ja ajoin tänään 25 km. Mukava suoraan laatikosta.

Täydellinen

-

Erittäin nopea ja tehokas. Tuote on erinomainen ja palvelu on erittäin hyvää

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje