`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Brooks england

Brooks england B67 S Woman

  • Brooks england B67 S Woman
  • Brooks england B67 S Woman

Brooks England B67 S Woman

Tuotekuvaus Brooks england B67 S Woman

B67 ja B67 S ovat moderneja versioita B66 malleja, ensin esillä 1927 luettelossa. Klassisen jousitettu ylin mukavuus, B67 ja B67 S on yhden kiskot kiinnitettäväksi nykyajan mikro säätää istuimen pilaria.Tekniset tiedot:


Pituus: 240mm.

Leveys: 205mm.

Korkeus: 85mm.

Paino: 810G.


Aiotko hankkia itsellesi suositun Brooks england B67 S Woman:n? Kaikki Brooks england-merkkiset tuotteet ovat parasta laatua, jotta voit nauttia urheilusta ilman komplikaatioita. Tilaa Brooks england B67 S Woman jo tänään ja saat sen kotiovellesi toimitettuna jo muutamassa päivässä. Tavoitteemme bikeinn:ssa on tarjota laadukkaita merkkivarusteita uskomattomin alhaisin hinnoin. Verkkokaupastamme löydät suuren valikoiman pyöräily varusteita ja ainutlaatuisia vapaa-ajan tuotteita.

Ominaisuudet Brooks england B67 S Woman

Sukupuoli
Ikä
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Onko kaikki hyvin

-

Brooksattelia ei yksinkertaisesti ole tarjottavana. Tämä on toinen! Paljon kiitoksia ML

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje