`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Brooks england

Brooks england Euston Utility M 13L

  • Brooks england Euston Utility M 13L
  • Brooks england Euston Utility M 13L

Brooks England Euston Utility M 13L

Tuotekuvaus Brooks england Euston Utility M 13L

Euston olkalaukku on kahta kokoa Medium ja Small, se on valmistettu Italiassa hoidettujen puuvillacanvas ja aitoa vihannesten nahkaa. Tämä helposti menee pussi on käytännöllinen pikalukitus solki säätämiseksi hihnan pituuden ja hyödyllinen nahka lasti hihna edessä.

Tekniset tiedot:

Leveys: 38cm

Korkeus: 31cm

Syvyys: 11cm

Volume: 13 litraa

Paino: 580g


Jos etsit Brooks england Euston Utility M 13L:a, tänään on onnenpäiväsi. bikeinn:ssa, omassa pyöräilyverkkokaupassasi saat markkinoiden parhaat hinnat ja varmuuden siitä, että tuotteiden laatu on korkea. Älä odota enää pidempään ja tilaa etsimäsi Laukut tuotteet. bikeinn tarjoaa ainutlaatuisen valikoiman Reput erilaisia liikuntalajeja varten. Meidän Reput on suunniteltu vastaamaan tarpeitasi ja antamaan sinulle täyden varmuuden harrastaessasi liikuntaa, sääolosuhteista huolimatta.

Ominaisuudet Brooks england Euston Utility M 13L

Sukupuoli
Ikä
Tilavuus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje