`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Brooks england

Brooks england Flyer S Woman

  • Brooks england Flyer S Woman
  • Brooks england Flyer S Woman

Brooks England Flyer S Woman

Tuotekuvaus Brooks england Flyer S Woman

Flyer ja sen hyvät malli Flyer S klassisesti jousitettu satulat pitkän matkan vaellus ja farmari. Se on suoraan laskeutuvan B66 Champion, ensin esillä 1927 luettelossa. Jakavat saman nahka yläosien B17 malleja, ne yhdistyvät mukavasti näiden suosittuja malleja kanssa ylimääräinen jousitus myöntämät kaksi takana jouset. Molemmat ovat saatavilla putkimainen teräsniitit tai käsi kädenvääntöä kupari niittejä nimillä Flyer Special ja Flyer S Special.Tekniset tiedot:


Pituus: 242mm.

Leveys: 176 mm.

Korkeus: 86mm.

Paino: 800 g.


Aiotko hankkia itsellesi suositun Brooks england Flyer S Woman:n? Kaikki Brooks england-merkkiset tuotteet ovat parasta laatua, jotta voit nauttia urheilusta ilman komplikaatioita. Tilaa Brooks england Flyer S Woman jo tänään ja saat sen kotiovellesi toimitettuna jo muutamassa päivässä. Tavoitteemme bikeinn:ssa on tarjota laadukkaita merkkivarusteita uskomattomin alhaisin hinnoin. Verkkokaupastamme löydät suuren valikoiman pyöräily varusteita ja ainutlaatuisia vapaa-ajan tuotteita.

Ominaisuudet Brooks england Flyer S Woman

Sukupuoli
Suositeltava käyttötarkoitus

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Brooks flyer s naisten

-

Kaunis tuote edulliseen hintaan. Suuri viestintä koko toimitusprosessin ajan. Hyvä pakkaus ja erittäin nopea toimitus. Jopa joulukuuhun ja pandemian aikana. Ostaisi uudelleen näiltä kavereilta. Kippis. Mark

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje